Unbelievable Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Maupa4']O mnie ? Nie twórz teorii spiskowych. A co do reklamowania czegokolwiek przeze mnie to to już pomówienie. A ja nie lubię jak jak mi się coś dorabia. i nawzajem :) koleżance antosek też właśnie jest coś dorabiane Quote
anostek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Maupa4']O mnie ? Nie twórz teorii spiskowych. A co do reklamowania czegokolwiek przeze mnie to to już pomówienie. A ja nie lubię jak jak mi się coś dorabia. I wuluzujcie "dziewczynki". Poczytajcie Regulamin i poproście Wasze "przyjaciólki" żeby na Was nie donosiły. A co do banów - z wielką przyjemnością. EOT I jeszcze jedno: w tym wątku niejednokrotnie udzielają się osoby, które mają swoje firmy, wrzucają zdjęcia swoich produktów i piszą o nowościach - rozumiem, że to nie jest REKLAMA? I żeby było jasne - mi to wcale nie przeszkadza, a nawet jestem za, bo dzięki temu jestem na bieżąco. Chciałabym tylko równego traktowania. Quote
Illusion Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Adzia123']Cudowne zdjęcie :loveu:. Kocham hurttę ale po pierwsze mnie nie stać, a po drugie nie ma rozmiaru na moje kudłacze. Ale może to i dobrze bo jeszcze bym zaszalała i wydała ostatnie oszczędności które odkładam na klatkę. Dzięki :) [quote name='Abietis']Tak z ciekawości się zapytam, jaki macie rozmiar szelek? Ten przedni pasek jest dokładnie taki wymiarowo jak podają na pelnej misce? Mamy rozmiar 45. U mnie przedni pasek ma ok. 29cm od taśmy do taśmy i ok. 33cm w całości (nie licząc podszycia), więc trochę więcej niż podają na stronie ("około 27cm") [quote name='Victoria'] http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/IMG_5930_zpsdb8f53ac.jpg?t=1370214121 http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_5948_zps929b4355.jpg?t=1370300158 Wrzuć fotki na psie :razz:. Quote
snuszak Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Illusion']Nie wrzucałam jeszcze norwegów z całym burkiem co tu dużo mówić i burek i szele rewelacja! Quote
WEIMAR Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 też uważam że każda wypowiedź o akcesoriach w tym wątku powinna być dopuszczalna nawet reklama bo jak będę się chciał pochwalić zdjęciem psa w szelkach jakiejś firmy to można mi zarzucić że reklamuję oczywiście jeśli ktoś bez sensu co chwile wkleja jedną rzecz to powinien dostać upomnienie ale akurat tutaj nie da się czegoś nie reklamować Quote
majusa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Illusion']Nie wrzucałam jeszcze norwegów z całym burkiem....... Prześliczne zdjęcie :loveu: Victoria - obroża na styl hurtty świetna ! Dokładnie jak rozowy pas piersiowy w naszych szelkach tylko bez podszycia. Też mam ochotę na obrożę myślę o zielonej neonce ale to za jakiś czas. [quote name='Karoola']Victoria, jaka czaderska obroża! Boska jest! Jaką szerokość ma pomarańczowa taśma? A zamówienie do DS już poszło... Rany, no świetna jest! Wgl, bardzo ładna kolekcja :cool3: Taśma pomarańczowa ma 2,5cm bo odblaskowa jest 2 cm wiec węższa byc nie moze. Quote
Kasi i Lena Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_5948_zps929b4355.jpg?t=1370300158 cudowna:loveu: aż sama mam ochotę na taką dla którejś z moich suk. A było już tak pięknie od lutego nic nie kupiłam. Quote
Karoola Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='majusa'] Taśma pomarańczowa ma 2,5cm bo odblaskowa jest 2 cm wiec węższa byc nie moze.[/QUOTE] Też już do tego doszłam :P Ale to dobrze, bo na jednego za wąska, a na drugiego za szeroka i "nie muszę" zamawiać :evil_lol: A z szerszą taśmą czy dodatkowym podszyciem to już nie będzie to samo :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Maupa a Ciebie coś ugryzło ? :roll: dziwne, że mnie nie upomniałaś o to, że zachwalam Dog Style? hmmm a może też z nimi współpracuje i Marta mi płaci za to, że złego słowa na nich nie powiem? :diabloti: Ktoś jest wybitnie zadowolony z ohmypet to będzie to zachwalał ile wlezie, ktoś jest zadowolony z Furkidza czy Rogza to też będzie zachwalał. a Ty reklamujesz obroże, które sama szyjesz - przyganiał kocioł garnkowi. Quote
masdamerka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Rinuś']Maupa a Ciebie coś ugryzło ? :roll: dziwne, że mnie nie upomniałaś o to, że zachwalam Dog Style? hmmm a może też z nimi współpracuje i Marta mi płaci za to, że złego słowa na nich nie powiem? :diabloti: Ktoś jest wybitnie zadowolony z ohmypet to będzie to zachwalał ile wlezie, ktoś jest zadowolony z Furkidza czy Rogza to też będzie zachwalał. a Ty reklamujesz obroże, które sama szyjesz - przyganiał kocioł garnkowi.[/QUOTE] Też tak myślę, a po drugie to ten wątek jest po to aby polecać, odradzać różne akcesoria, a przez to firmy je wykonujące. Przez pewien czas był na wątku szał na PSDD i jakoś nikt nie robił problemów.. Quote
Marchewkowy Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Victoria'][IMG]http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/IMG_5930_zpsdb8f53ac.jpg?t=1370214121 [IMG]http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_5948_zps929b4355.jpg?t=1370300158 śliczne obróżki, szczególnie podoba mi się AD z agility :loveu: i hurrta stajl, chociaz klasyk zielony rogz też śliczy. Ciekawa jestem czy do hurrty stajl mozna by dodac ekoskórkę i jak by to wyglądało :) Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Marchewkowy']śliczne obróżki, szczególnie podoba mi się AD z agility :loveu: i hurrta stajl, chociaz klasyk zielony rogz też śliczy. Ciekawa jestem czy do hurrty stajl mozna by dodac ekoskórkę i jak by to wyglądało :)[/QUOTE] Ja tak myślę, że np taśma pod tą z odblaskiem mogłaby być czarna, a ekoskórka w kolorze haftu? :) myślę, że też ciekawie by wyglądało Quote
majusa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Karoola']Też już do tego doszłam :P Ale to dobrze, bo na jednego za wąska, a na drugiego za szeroka i "nie muszę" zamawiać :evil_lol: A z szerszą taśmą czy dodatkowym podszyciem to już nie będzie to samo :eviltong: Dla nas obroza z podszyciem jest zdecydowanie za gruba, ale jeśli ktoś ma duzego psa to myślę że podklad np z oddychającej czarnej siateczki wcale nie odbiera uroku tego stylu. W szelkach mam podklad na piersiowym i bardzo podoba mi się to zestawienie..... Quote
Agnes Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Powracam:evil_lol::evil_lol: Rude w klasycznej czerwieni:razz: Quote
a_niusia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 temu rudemu przydalaby sie jakas limonka lub turkusik:evil_lol: Quote
Flea_mbb Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Agnes proszę o reklamę tych szelczek. Z jakiej są firmy? Szukam podobnych. Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Flea_mbb']Agnes proszę o reklamę tych szelczek. Z jakiej są firmy? Szukam podobnych. hahaha rozbroiło mnie to :lol: Quote
Unbelievable Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ja muszę zrobić reklamę ohmypet :evil_lol: jestem zachwycona dbałością o klienta i kontaktem ;) do tego wyroby bardzo starannie i równo uszyte Quote
Fauka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ohmypet ma boską stronę i super wzory i mega generator który wiele ułatwia, i chyba następne zamówienie zrobię właśnie tam :loveu::loveu: Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Fauka']ohmypet ma boską stronę i super wzory i mega generator który wiele ułatwia, i chyba następne zamówienie zrobię właśnie tam :loveu::loveu: o, Duffel tam jest :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Agnes']Powracam:evil_lol::evil_lol: Rude w klasycznej czerwieni:razz: http://i1.fmix.pl/fmi1075/6869750a0003af1a51aa276f/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1036/09e3c807001b189351aa264a/zdjecie.jpg Oj tam klasycznie :cool3: pięknie jej :loveu: Quote
Agnes Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='a_niusia']temu rudemu przydalaby sie jakas limonka lub turkusik:evil_lol: ej ej ja jeszcze nie planuje kolejnych zakupow:evil_lol: Flea_mbb taaa a potem sie przyczepia do mnie:eviltong: ale firma z zew wiec - Trixie ;) Czy dobre nie mam pojecia, bralam co bylo w sklepie Quote
masdamerka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Unbleble i Fauka - posypią się bany, co to za reklamowanie, oni Wam na pewno płacą! Ale na szczęście moderatorzy (:loveu:) stoją na straży porządku i za chwilę Was poskromią! :evil_lol: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Agnes']ej ej ja jeszcze nie planuje kolejnych zakupow:evil_lol: Flea_mbb taaa a potem sie przyczepia do mnie:eviltong: ale firma z zew wiec - Trixie ;) Czy dobre nie mam pojecia, bralam co bylo w sklepie Ja miałam szelki trixie i sobie chwaliłam, dopóki Nuka z nich nie wyrosła :evil_lol: Quote
Recommended Posts