Karilka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Hahahaah diabelkowa :evil_lol:. Tutaj wojna o ekosystem w stawie a Ty strzelasz prądem. Jakiej firmy? Quote
gops Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 zna ktoś firme która robi smycze taśmowe/sznurowe ale zakończone metalowym amortyzatorem lub kawałkiem łańcuszka? potrzebuje szybko kupić smycz a zwykłe za szybko tracą życie póki co . Quote
diabelkowa Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Karilka']Hahahaah diabelkowa :evil_lol:. Tutaj wojna o ekosystem w stawie a Ty strzelasz prądem. Jakiej firmy?[/QUOTE] Dogtra :) no to ide doslownie pod prad :D Quote
Adriana. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Voute']AD ma jeszcze tą zieloną tasiemkę agility? Bo na stronie nie widzę No i jaki kolor taśmy i pianki do niebieskiej tasiemki obedience dla rudego spaniela? Ma ktoś jakiś pomysł? ;) Dla rudzielca to może czarny podkład i czarna pianka tak jak tu: http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_obi.jpg, albo czarny podkład i jakaś szara pianka, np. 14. Ja miałam wcześniej taki problem, ale chyba się już zdecydowałam, na czarnym wszystkim nie chciałam, bo mam czarnego psa. Wezmę beżowe obi na czarnym podkładzie z pianką 23 lub 24 (ktoś tu miał tylko wstawić zdjęcie z pianką 23). Ale kupię chyba dopiero w następny weekend, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na 4 dni nad może, a chciałabym być w domu jak obroża przyjdzie. Quote
WEIMAR Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) [quote name='semp']a substancje z siersci, podczas plywania, nie przedostana sie do wody?[/QUOTE] oczywiście że się przedostają ale są w dużo mniejszym stężeniu niż w obroży taka jest przewaga obroży np nad kroplami że substancje uwalniają się stale w niewielkiej ilości do sierści i dlatego obroża może działać do 8 miesięcy Edited June 2, 2013 by WEIMAR Quote
Adriana. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='BBeta']Gorzej jak ktoś nie oddala się od wody, bo ma staw na własnej działce :diabloti: [/QUOTE] To w takiej sytuacji leprze będą może kropelki Quote
MakeBelieve Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Nie zawsze jedna rzecz działa, u mojego psa trzeba i to i to ;> Dobra skończmy OT, kto pokaże 'hurtte' ? :P Quote
paulaa. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 hurtta stajl z tego co widziałam, była hitem na IABC :lol: zresztą jak reszta wyrobów DS my mamy naszą cudną plecioną smycz, potworki i Rogza oczojebnego :loveu: Quote
Victoria Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 taaak hurtta stajl i smycze plecione ;P ja pokaze ale nie wiem kiedy xd jak furkidze przyjda to moze zrobie zdjecie ;) Quote
Adriana. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Victoria']taaak hurtta stajl i smycze plecione ;P ja pokaze ale nie wiem kiedy xd jak furkidze przyjda to moze zrobie zdjecie ;)[/QUOTE] Zrób teraz. Potem wstawisz jeszcze furkidze oddzielnie. Chcę zobaczyć tą 'hurttę' Quote
anostek Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Widzieliście? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=321532391310706&set=a.219300508200562.52410.199419856855294&type=1&theater Jak dla mnie czad - na pewno skorzystam, może coś fajnego zaproponują dla mojej potworzycy :-) Quote
IZMADO Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Adzia123']Dla rudzielca to może czarny podkład i czarna pianka tak jak tu: http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_obi.jpg, albo czarny podkład i jakaś szara pianka, np. 14. Ja miałam wcześniej taki problem, ale chyba się już zdecydowałam, na czarnym wszystkim nie chciałam, bo mam czarnego psa. Wezmę beżowe obi na czarnym podkładzie z pianką 23 lub 24 (ktoś tu miał tylko wstawić zdjęcie z pianką 23). Ale kupię chyba dopiero w następny weekend, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na 4 dni nad może, a chciałabym być w domu jak obroża przyjdzie. Może ja? ;) Tylko, że w końcu nie wiem jaką będę mieć piankę, poprosiłam o dobranie takiej w odcieniu tasiemki, albo ciut ciemniejszej. Quote
Paatrycja Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='anostek']Widzieliście? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=321532391310706&set=a.219300508200562.52410.199419856855294&type=1&theater Jak dla mnie czad - na pewno skorzystam, może coś fajnego zaproponują dla mojej potworzycy :-) Jak dla mnie pomysł świetny - oryginalny, nie codzienny i zdecydowanie pomoże wielu właścicielom psów! Jak najbardziej się zgłoszę! ;) Quote
monika15 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Koniecznie povhwalcie się tmi "hurttami". Wiem jak wyglądają szelki, ale jestem ciekawa jak wyjdą obroże :) Quote
Adriana. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='IZMADO']Może ja? ;) Tylko, że w końcu nie wiem jaką będę mieć piankę, poprosiłam o dobranie takiej w odcieniu tasiemki, albo ciut ciemniejszej.[/QUOTE] Ja chyba jednak wolę mieć piankę stonowaną, ale różniącą się odcieniem od obroży. Jestem prawie zdecydowana na 24. Quote
rashelek Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx'] Lepsza fota Kali w julkach :cool3: [QUOTE] Fajnie wyglądają, tylko to siodło się wielkie wydaje ;) No ja poszalałam w ten łikend i na Dzień Dziecka smycze w końcu wymieniłam - zamówiłam Flexi Comfort Compact 2 i rurową smycz od taks :D Quote
zahirka11 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Lepsza fota Kali w julkach :cool3: fajnie jej w tym kolorze:loveu: chyba muszę zacząć oszczędzać chociaż na jedną parę:lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='rashelek'] Fajnie wyglądają, tylko to siodło się wielkie wydaje ;) [/QUOTE] Nom trochę :lol: no ale rozmiar mniejsze były by za małe ;) na początku chciałam neonowe ale stwierdziłam że ich zaś nie dopiorę :lol: narazie zauważyłam tylko jeden minus, strasznie długo schną :shake: Quote
IZMADO Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) [quote name='Adzia123']Ja chyba jednak wolę mieć piankę stonowaną, ale różniącą się odcieniem od obroży. Jestem prawie zdecydowana na 24.[/QUOTE] O, też może fajnie wyglądać! Mnie się już kręci w głowie od tych kolorów pianek. A jeśli chodzi o obrożę obedience to właśnie chciałam stonowane, ale maks 3 kolory. Mam czarno-brązowego psa, więc ten beż powinien fajnie na niej wyglądać. Edited June 3, 2013 by IZMADO Quote
Voute Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Adzia123']Dla rudzielca to może czarny podkład i czarna pianka tak jak tu: http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_obi.jpg, albo czarny podkład i jakaś szara pianka, np. 14. Ja miałam wcześniej taki problem, ale chyba się już zdecydowałam, na czarnym wszystkim nie chciałam, bo mam czarnego psa. Wezmę beżowe obi na czarnym podkładzie z pianką 23 lub 24 (ktoś tu miał tylko wstawić zdjęcie z pianką 23). Ale kupię chyba dopiero w następny weekend, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na 4 dni nad może, a chciałabym być w domu jak obroża przyjdzie. Całkiem nieźle wyglądają te obrożę z czarnym podszyciem, dzięki ;) chyba rozważę coś takiego, ew granatową piankę. Quote
majusa Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='paulaa.']hurtta stajl z tego co widziałam, była hitem na IABC :lol: zresztą jak reszta wyrobów DS my mamy naszą cudną plecioną smycz, potworki i Rogza oczojebnego :loveu: Hahaha, no to chyba bedę musiała zawnioskować u Marty o jakiś rabat na następne zakupy :diabloti: a tak na powaznie mam juz kilka pomyslow ale w wakacje musze przystopować - są inne wydatki. Quote
Recommended Posts