Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zna ktoś firme która robi smycze taśmowe/sznurowe ale zakończone metalowym amortyzatorem lub kawałkiem łańcuszka?
potrzebuje szybko kupić smycz a zwykłe za szybko tracą życie póki co .

Posted

[quote name='Karilka']Hahahaah diabelkowa :evil_lol:. Tutaj wojna o ekosystem w stawie a Ty strzelasz prądem.

Jakiej firmy?[/QUOTE]
Dogtra :)
no to ide doslownie pod prad :D

Posted

[quote name='Voute']AD ma jeszcze tą zieloną tasiemkę agility? Bo na stronie nie widzę

No i jaki kolor taśmy i pianki do niebieskiej tasiemki obedience dla rudego spaniela? Ma ktoś jakiś pomysł? ;)

Dla rudzielca to może czarny podkład i czarna pianka tak jak tu: http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_obi.jpg, albo czarny podkład i jakaś szara pianka, np. 14.

Ja miałam wcześniej taki problem, ale chyba się już zdecydowałam, na czarnym wszystkim nie chciałam, bo mam czarnego psa. Wezmę beżowe obi na czarnym podkładzie z pianką 23 lub 24 (ktoś tu miał tylko wstawić zdjęcie z pianką 23). Ale kupię chyba dopiero w następny weekend, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na 4 dni nad może, a chciałabym być w domu jak obroża przyjdzie.

Posted (edited)

[quote name='semp']a substancje z siersci, podczas plywania, nie przedostana sie do wody?[/QUOTE]
oczywiście że się przedostają ale są w dużo mniejszym stężeniu niż w obroży
taka jest przewaga obroży np nad kroplami że substancje uwalniają się stale w niewielkiej ilości do sierści i dlatego obroża może działać do 8 miesięcy

Edited by WEIMAR
Posted

[quote name='BBeta']Gorzej jak ktoś nie oddala się od wody, bo ma staw na własnej działce :diabloti:
[/QUOTE]

To w takiej sytuacji leprze będą może kropelki

Posted

hurtta stajl z tego co widziałam, była hitem na IABC :lol: zresztą jak reszta wyrobów DS

my mamy naszą cudną plecioną smycz, potworki i Rogza oczojebnego :loveu:

Posted

[quote name='Victoria']taaak hurtta stajl i smycze plecione ;P

ja pokaze ale nie wiem kiedy xd

jak furkidze przyjda to moze zrobie zdjecie ;)[/QUOTE]

Zrób teraz. Potem wstawisz jeszcze furkidze oddzielnie. Chcę zobaczyć tą 'hurttę'

Posted

[quote name='Adzia123']Dla rudzielca to może czarny podkład i czarna pianka tak jak tu: http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_obi.jpg, albo czarny podkład i jakaś szara pianka, np. 14.

Ja miałam wcześniej taki problem, ale chyba się już zdecydowałam, na czarnym wszystkim nie chciałam, bo mam czarnego psa. Wezmę beżowe obi na czarnym podkładzie z pianką 23 lub 24 (ktoś tu miał tylko wstawić zdjęcie z pianką 23). Ale kupię chyba dopiero w następny weekend, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na 4 dni nad może, a chciałabym być w domu jak obroża przyjdzie.

Może ja? ;)
Tylko, że w końcu nie wiem jaką będę mieć piankę, poprosiłam o dobranie takiej w odcieniu tasiemki, albo ciut ciemniejszej.

Posted

[quote name='IZMADO']Może ja? ;)
Tylko, że w końcu nie wiem jaką będę mieć piankę, poprosiłam o dobranie takiej w odcieniu tasiemki, albo ciut ciemniejszej.[/QUOTE]

Ja chyba jednak wolę mieć piankę stonowaną, ale różniącą się odcieniem od obroży. Jestem prawie zdecydowana na 24.

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx'] Lepsza fota Kali w julkach :cool3: [QUOTE]

Fajnie wyglądają, tylko to siodło się wielkie wydaje ;)

No ja poszalałam w ten łikend i na Dzień Dziecka smycze w końcu wymieniłam - zamówiłam Flexi Comfort Compact 2 i rurową smycz od taks :D

Posted

[quote name='rashelek']
Fajnie wyglądają, tylko to siodło się wielkie wydaje ;)
[/QUOTE]

Nom trochę :lol: no ale rozmiar mniejsze były by za małe ;)

na początku chciałam neonowe ale stwierdziłam że ich zaś nie dopiorę :lol: narazie zauważyłam tylko jeden minus, strasznie długo schną :shake:

Posted (edited)

[quote name='Adzia123']Ja chyba jednak wolę mieć piankę stonowaną, ale różniącą się odcieniem od obroży. Jestem prawie zdecydowana na 24.[/QUOTE]

O, też może fajnie wyglądać!
Mnie się już kręci w głowie od tych kolorów pianek. A jeśli chodzi o obrożę obedience to właśnie chciałam stonowane, ale maks 3 kolory. Mam czarno-brązowego psa, więc ten beż powinien fajnie na niej wyglądać.

Edited by IZMADO
Posted

[quote name='Adzia123']Dla rudzielca to może czarny podkład i czarna pianka tak jak tu: http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_obi.jpg, albo czarny podkład i jakaś szara pianka, np. 14.

Całkiem nieźle wyglądają te obrożę z czarnym podszyciem, dzięki ;) chyba rozważę coś takiego, ew granatową piankę.

Posted

[quote name='paulaa.']hurtta stajl z tego co widziałam, była hitem na IABC :lol: zresztą jak reszta wyrobów DS

my mamy naszą cudną plecioną smycz, potworki i Rogza oczojebnego :loveu:

Hahaha, no to chyba bedę musiała zawnioskować u Marty o jakiś rabat na następne zakupy :diabloti: a tak na powaznie mam juz kilka pomyslow ale w wakacje musze przystopować - są inne wydatki.