Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupował ktoś coś w Zoolandii? Czy ten sklep jest godny polecenia? Bo chciałabym tam kupić trochę rogzow, mają chyba najniższe ceny w całym necie:d

Chyba, że ma ktoś jakiegoś ładnego Rogza L-kę na sprzedaż:d

Posted

Ja kupowałam zabawki niedawno i wszystko ok było. Ale brałam odbiór osobisty bo mam blisko i po drodze. Kiedyś podobno też coś u nich zamawiałam (nie pamiętam co i kiedy ale mieli mnie w bazie) z przesyłką i na pewno było w porządku, bo jak by był problem to bym pamiętała ;).

Posted

a Magnusisko dostało półzacisk viva rogz :lol:

przy okazji musze jeszcze raz zamówić paws on zebra, bo ktoś nam ukradł z podwórka, kiedy brama była otwarta. :roll: nie żeby było coś dziwnego w zabieraniu czyichś obroży.. :evil_lol: ale podoba mi się ona bardzo, więc kupię jeszcze raz.

Posted

Poka poka tego połzaciska.

A ja kurczę się waham, zamawiać czy nie? (Komplet Paws on Blue Zebra i obrożę Floral). Trochę mi szkoda 150zł, no, ale chyba jednak zamowię, tylko muszę poczekać na info z zoolandii.

Posted

[quote name='BullWest']Poka poka tego połzaciska.

A ja kurczę się waham, zamawiać czy nie? (Komplet Paws on Blue Zebra i obrożę Floral). Trochę mi szkoda 150zł, no, ale chyba jednak zamowię, tylko muszę poczekać na info z zoolandii.[/QUOTE]

jutro zrobię zdjęcie. :)
a jakie info z zoolandi? :oops: ja też tam bym tam chętnie zamówiła, bo chyba najtaniej.

Posted

[quote name='Feigned']jutro zrobię zdjęcie. :)
a jakie info z zoolandi? :oops: ja też tam bym tam chętnie zamówiła, bo chyba najtaniej.[/QUOTE]

No właśnie tam jest najtaniej, obroża L-ka kosztuje 32zł (normalnie ok. 40zł), a smycz regulowana 79 (normalnie 99). Wyslałam do nich maila z zapytaniem czy mają dostępne tw wzory, ktore chcę i czekam na odpowiedź.

Posted

chyba znowu zaczynam chorować, a to wszystko przez łysola, marzy mi się różowy komplet dla niego, a co, niech będzie dziewczyneczką chociaż przez look :evil_lol:

Posted

[quote name='Dada']chyba znowu zaczynam chorować, a to wszystko przez łysola, marzy mi się różowy komplet dla niego, a co, niech będzie dziewczyneczką chociaż przez look :evil_lol:[/QUOTE]

Kupuj, kupuj... najlepiej muscata mac leather czy jakoś tak. Jest śliczny^^

Posted

[quote name='chi23']Kupuj, kupuj... najlepiej muscata mac leather czy jakoś tak. Jest śliczny^^[/QUOTE]
Właśnie na ten komplet dzisiaj zachorowałam :loveu::loveu:

Posted

z tego co pamiętam to mało, który z wystawionych wzorów był dostepny niestety :( swojego czasu przeczesałam wszystkie internetowe sklepy z rogzem....
ps.
jutro wkleje Tankowe prezenty urodzinowe bo przybyły 3 rzeczy jak byłam na szkoleniu poza domem...ktoś się nade mną zlitował...co prawda nie o każdym wzorku marzyłam...ale liczy się fakt :P

Posted

Kupie smycz rogz butterfly, tylko nie za 32zł bo gdybym miała tyle dać to kupiłabym nową, ale się spłukałam, rozmiar M :diabloti: i właśnie zobaczyłam ceny na zoolandii i sie załamałam, po co ja dałam 29 zł za zacisk na pełnej misce jak tam jest za 23 :stupid:

Posted

ja wlasnie nie wiem, bo mam pomarancz miekkie i lekkie i mi lekko zbrzydł ;pp narazie chce sie pozbyc smyczy butterfly, jakiegos polzacisku i smyczy zwyklej czarnej, wtedy kupie mlodej regulowaną smycz rogza S Paint Paw i jakiś półzacisk.

Posted

[quote name='Vini.']ja wlasnie nie wiem, bo mam pomarancz miekkie i lekkie i mi lekko zbrzydł ;pp narazie chce sie pozbyc smyczy butterfly, jakiegos polzacisku i smyczy zwyklej czarnej, wtedy kupie mlodej regulowaną smycz rogza S Paint Paw i jakiś półzacisk.[/QUOTE]

e to granat niee, ile bedziesz miała tych miękkich i lekkich. :eviltong:
a chcesz zwykłą czy zacisk/półzacisk?