Szura Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Widziałam obie na żywo, z nitką wygląda zdecydowanie lepiej, zresztą jak większość kolorów Rogza. Quote
Korenia Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Dioranne napisał(a):Nie no, oczywiście, że to nie są "chucherka", co nie zmienia faktu, że przy niefortunnym zeskoku coś z łapą stać się może. ;) Każdy pies jest na to narażony ;) Quote
Karoola Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 kalunia, a mogłabyś pokazać swoją psicę w tych szelkach 4 cm? :cool3: Quote
Adriana. Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Olson napisał(a):I - ile idzie przesyłka z pełnej-miski? Do mnie szła chyba 3 dni. Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Karoola Jasne :cool3: i też 4cm ale do WP :lol: Quote
Karoola Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Dzięki kalunia! Ja mam labradora i zastanawiam się, czy w szelkach 4 cm będzie mu wygodnie, ale widzę, że Kala w nich śmiga i nic jej nie przeszkadza :lol: A te zielone są z DS? One są na klamrę, czy zatrzask? Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Będzie wygodnie ;) tak to DS, są na zatrzask ;) Quote
Olson Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 no to zamówiłam dwa rogzy, pejczyk czarny lekkie i miękkie, oraz limonkową nitkę 140cm. :eviltong: teraz czekam jeszcze na nowości w PSDD, bo do tych łusek nie jestem przekonana. na pewno musi to być coś z limonką. :) Quote
razed_in_black Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 DS ma tylko czarne oddychające siateczki? Quote
Sawmj Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja z DS też mam przykre doświadczenia. Czekam dwa miesiące na przesyłkę i nie wiem czy się doczekam :roll: To moje trzecie zamówienie, a dwa poprzednie też były z przebojami. Quote
Unbelievable Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Sawmj napisał(a):Ja z DS też mam przykre doświadczenia. Czekam dwa miesiące na przesyłkę i nie wiem czy się doczekam :roll: To moje trzecie zamówienie, a dwa poprzednie też były z przebojami. jak to jest możliwe? tragedia :roll: Quote
vege* Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 A miałam ochotę zamówić jakąś obrożę z serii twist, jednak nie lubię czekać tak długi czas więc pewnie odpuszczę sobie, no szkoda, że tak się zmienił czas oczekiwania u ds :roll: Quote
Naklejka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Chciałam złożyć zamówienie w DS, no ale skoro są takie problemy, to też sobie odpuszczę... Quote
paulaa. Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 ja w sumie jestem w szoku, bo dotąd nie mieliśmy żadnych problemów, wszystko super... :roll: i teraz nie wiem co robić, bo też miałam niedługo zamawiać :lol: Quote
rika Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Sawmj napisał(a):Ja z DS też mam przykre doświadczenia. Czekam dwa miesiące na przesyłkę i nie wiem czy się doczekam :roll: To moje trzecie zamówienie, a dwa poprzednie też były z przebojami. Ja po jednej takiej akcji już nic bym tam nie zamówiła... Zresztą mam wnerwa, bo chcieli, abym odesłała jedne szelki, poprosili o nr konta, żeby wpłacić za wysyłkę, a od prawie miesiąca cisza... :angryy: mam zatem czekać nie wiadomo ile- a nuż za pół roku im się przypomni i będą chcieli je z powrotem. Quote
Naklejka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 paulaa. napisał(a):ja w sumie jestem w szoku, bo dotąd nie mieliśmy żadnych problemów, wszystko super... :roll: i teraz nie wiem co robić, bo też miałam niedługo zamawiać :lol: Ja też do tej pory bez problemu, nawet z wymianą szelek... Angi napisał(a):a ja też chciałam zamówić... :roll: Co chciałaś? możemy razem zamówić i liczyć na to, że nie będzie problemów :P Quote
anostek Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Sawmj napisał(a):Ja z DS też mam przykre doświadczenia. Czekam dwa miesiące na przesyłkę i nie wiem czy się doczekam :roll: To moje trzecie zamówienie, a dwa poprzednie też były z przebojami. Dziwie się w takim razie, że zamawiasz ponownie po podobnych przejściach. Mi wystarczyłoby jedno takie doświadczenie, żeby nie kupować od niekompetentnego sprzedawcy - firm szyjących akcesoria jest pod dostatkiem... Quote
Sawmj Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja nie chcę robić jakiejś anty reklamy, ale no teraz nie powiem, ale jestem trochę wkurzona. Zamówiłam kilka rzeczy, w zeszły poniedziałek dostałam maila, że wysyłka nadana, ale nadal nic nie ma. Zaczynam wątpić czy cokolwiek do mnie przyjdzie, ale z drugiej strony szanuję tą firmę, bo widzę ile osób jest z niej zadowolonych. Zresztą ja sama nie narzekam na ich produkty, bo stosunek ceny do jakości jest jak najbardziej spoko. Pierwsze zamówienie składałam 1,5 roku temu, zostało ono wysłane na zły adres czy coś i długo czekalam aż cos do mnie dotrze, drugie zamówienie wakacje 2012 i to samo, tez długo czekałam, 3-4 tygodnie (a mialo być 10 dni), no ale teraz to już przesada. Zamawiałam 19 marca, a mamy 19 maj........ Quote
a_niusia Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 a ja zamowilam niedawno szeleczki ds i dostalam je po kilku dniach. i niedlugo znow cos zamowie:))) Quote
Marta_Ares Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 rika napisał(a):Ja po jednej takiej akcji już nic bym tam nie zamówiła... Zresztą mam wnerwa, bo chcieli, abym odesłała jedne szelki, poprosili o nr konta, żeby wpłacić za wysyłkę, a od prawie miesiąca cisza... :angryy: mam zatem czekać nie wiadomo ile- a nuż za pół roku im się przypomni i będą chcieli je z powrotem. Ze względu na błędne wymiary szelek, zrobiliśmy 2 pary nowych o innych wymiarach!!! po odebraniu przesyłki prosiłam o wybranie szelek, które lepiej będą leżeć i odesłanie drugiej pary do nas. Prosiłam również o podanie danych do wpłaty. Szelek do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy, jak również pełnych danych do przelewu, a także kwoty za wysyłkę + kopertę.... Quote
Olson Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja od Marty zamawiałam 3 razy i nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień, w przeciwieństwie do AD. ;) Quote
rika Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 (edited) Marta_Ares napisał(a):Ze względu na błędne wymiary szelek, zrobiliśmy 2 pary nowych o innych wymiarach!!! po odebraniu przesyłki prosiłam o wybranie szelek, które lepiej będą leżeć i odesłanie drugiej pary do nas. Prosiłam również o podanie danych do wpłaty. Szelek do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy, jak również pełnych danych do przelewu, a także kwoty za wysyłkę + kopertę.... Tiaaaa, najlepiej odwracać kota ogonem :p zresztą, kolejny raz, zatem w ogóle mnie to nie dziwi. Edit. Miałam już nic nie pisać, ale: 1. Czekałam 18 dni. 2. Dostałam nieprawdziwe info o dacie nadania. 3. Szelki zostały źle zrobione, a nie źle wymierzone- jakoś wymiary, o które prosiłam są idealne :p 4. Poprosiliście tylko o nr konta- założyłam zatem, że nazwisko macie- przecież wysyłaliście mi coś dwa razy. 5. Jak firma, która non stop coś wysyła może nie znać kosztów wysyłki i koperty? (o nie nawet nie poprosiliście swoją drogą) 6. Jak widać nie ja jedyna zostałam tak potraktowana. Istna farsa. Edited May 19, 2013 by rika Quote
Recommended Posts