Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
widocznie tracili klientów skoro zdecydowali się na takie "kłamstwo" z tym zamknięciem firmy .

Jesli tak jest, to trochę to niesmaczne - nie sądzicie?

Posted

anostek napisał(a):
Jesli tak jest, to trochę to niesmaczne - nie sądzicie?

a no niesmaczne.
akurat ja nie przepadam za ta firma i nie robię tam zakupów ale widać wiele osób na to złapali .

Posted

[quote name='MakeBelieve']Faktycznie, ta nowsza jest ładniejsza marynarska <3
A propo tej tasiemki, lepiej czerwone podszycie+chabrowy podkład+marynarska czy chabrowe/granatowe/błękitne podszycie+czerwony podkład+marynarska? ;D
Myślicie, że do pierwszej opcji czerwona smycz będzie pasować?

To my pokażemy nasze marynarskie

Co prawda taśma na tasmie ale może pomoże dokonac wyboru ;)

Posted

A ja bardzo polubiłam wyroby od AD (głównie spodobało mi się podszycie z pianki/siteczki), ale kontakt z nimi fatalny.. Jak na razie w moim "rankingu" firm na pierwszym miejscu jeśli chodzi o wyroby jest AD, ale jeśli chodzi o kontakt to Furkidz i PSDD :)

Posted

Przyszła!!! Cudowna Modna Koza :D

Uploaded with ImageShack.us

barbery - maz moze dokladniejsze foto w tych norwegach? Takie najlepiej stojace ;P jakiej wielkosci jest Twoj yorkus? Tez chce dla Fruzi jakies norwegi, ale ciezko jednak z dobraniem rozmiaru ;-)

Posted

Comfortflexy mimo małego rozmiaru są jakieś takie masywne (z resztą nawet na zdjęciu to widać, a rozmiarowo są na mniejszego psa niż ta hurtta), za to na + regulacja przedniego paska i jak się przybrudzą to wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką. Hurtta jeszcze za mało przeszła, żeby coś więcej o niej powiedzieć w sumie... ;) Jest porównywalna jakościowo do comfortflexów, te drugie mogą wydawać się nawet solidniejsze, ale to pewnie przez większe kółka, regulatory, klips itd. Bardziej podoba mi się wykonanie Hurtty, neoprenowe podszycie jest miększe i przyjemniejsze w dotyku niż to w comfortflexach, no i moim zdaniem hurtta ładniej leży na psie, ale może to znów kwestia masywności i tego, że Tosia jest szczurem.

Posted

dziwne bo akurat u mnie w furkidzie okucia nie są wcale zardzewiałe a nie raz miały taki sam spacer co Martis .
może u was też się trafiły felerne okucia ? albo jakość okuć sie u wszystkich zmieniła.

Posted

gops napisał(a):
dziwne bo akurat u mnie w furkidzie okucia nie są wcale zardzewiałe a nie raz miały taki sam spacer co Martis .
może u was też się trafiły felerne okucia ? albo jakość okuć sie u wszystkich zmieniła.

Mi w innych obrożach Furkidz też nie rdzewieją okucia, nawet po pobycie nad morzem nie było problemu.
Możliwe, że te są jakieś felerne, albo po prostu nieprzetestowane jeszcze-bo dopiero wprowadzają do oferty półkółka. To jednak spora przesada, żeby tak błyskawicznie zardzewiały:roll:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Tak oto wyglądają okucia w naszym nowym Furkidzu po 2 spokojnych spacerach i jednym ręcznym praniu obroży...:roll:

uuuuu nieciekawie...

Illusion jak się będziesz pozbywać któregoś lupina albo ktorejs z agilitowych obrozek to pamietaj ze ja tu jestem :diabloti:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Mi w innych obrożach Furkidz też nie rdzewieją okucia, nawet po pobycie nad morzem nie było problemu.
Możliwe, że te są jakieś felerne, albo po prostu nieprzetestowane jeszcze-bo dopiero wprowadzają do oferty półkółka. To jednak spora przesada, żeby tak błyskawicznie zardzewiały:roll:

wiem że przesada, miałam dokładnie tą samą sytuacje z Martis a nikt wcześniej nie narzekał no i nie zmieniali okuć , a mi sie takie trafiły , tylko w moich zardzewiała klamra .
przyznam że teraz ciężko coś kupić , gdyby mi Martis nie zapronował drugiej obroży do sprawdzenia okuć to pewnie bym więcej nic nie kupiła z ich firmy a tak to sprawdźe czy to pojedyńczy przypadek.
za to furkidza z tym zaciskiem już wiadomo żeby nie kupować .

szelki z miauhau które sprzedałam bardzo tanio (bo nie były warte tyle ile ja dałam niestety) nie przeżyły 2 tygodni u małej suczki bulteriera więc też nie polecam.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Tak oto wyglądają okucia w naszym nowym Furkidzu po 2 spokojnych spacerach i jednym ręcznym praniu obroży...:roll:

Wyślij im te zdjęcia - jak dla mnie powinnaś dostać automatycznie zwrot kasy :crazyeye:
Tymbardziej, że z tego co widzę po zdjęciach należysz do ich stałych klientek ;)

Posted

lilacly napisał(a):
Wyślij im te zdjęcia - jak dla mnie powinnaś dostać automatycznie zwrot kasy :crazyeye:
Tymbardziej, że z tego co widzę po zdjęciach należysz do ich stałych klientek ;)

Już im wysłałam ;)

Posted

Co do tego ActivDoga, to ja na początku w to uwierzyłam, a potem zaczęłam się domyślać że to chwyt reklamowy żeby przyciągnąć większą ilość klientów. Sama rzuciłam się dwa miesiące temu na szelki, bo myślałam, że już kończą, a tu do tej pory szyją i wcale nie musiałam się tak spieszyć. :roll: Ale mimo wszystko uwielbiam dalej ich wyroby.

Posted

Pomóżcie, bo już kompletnie nie mogę się zdecydować :evil_lol: Byłam przekonana co do folku, ale to drugie połączenie też mi się podoba (nie ma opcji żebym kupiła dwie obroże :().. Chodzi mi o obróżkę taką na co dzień, nie specjalnie wyróżniającą się.

Okazało się że moje pierwsze połączenie (to z orientem) wyglądałoby identycznie jak ta obroża z tym że pianka w kolorze nici (pozwoliłam sobie ukraść zdjęcie z fejsa Unbelievable :diabloti:):

No albo ten folk:

Na co się zdecydować? :Help_2: