Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Duffel w Furkidzach ;)

Ewa, robisz tak piękne zdjęcia, że w jakiej by Duffel nie był obroży, będzie wyglądała ślicznie :-)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):

Chciałam jeszcze polecić taką gumową (aczkolwiek to chyba nie jest do końca guma, takie bardziej śliskie tworzywo) obrożę z Decathlonu :) Kosztuje 25 zł, a jest naprawdę super ! Bardzo ładna, łatwa w czyszczeniu, bardzo dobrze widoczny jaskrawy kolor :)

To u Was są bardzo drogie:-o, ja kupiłam dwie żółte jakieś 3 tygodnie temu - każda po 9,90zł:).

Posted

To ja może się dziś przejadę po Decatlonach i zobaczę, czy może jeszcze coś zostało po starej cenie... Nie znoszę przepłacać :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
To ja może się dziś przejadę po Decatlonach i zobaczę, czy może jeszcze coś zostało po starej cenie... Nie znoszę przepłacać :eviltong:

i zapłacisz więcej za paliwo niż za różnicę na obrożach :diabloti:

jakbyś znalazła zieloną za 10zł to ja też bym chętnie wzięła :cool3:

Posted

Paliwo nie moje :diabloti: Poza tym dla mnie to połączenie przyjemnego z pożytecznym i tak zawsze gdzieś jeździmy po mieście dla relaksu ;).

Wątpię czy znajdę jakąkolwiek skoro likwidują dział, ale zobaczyć nie zaszkodzi :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Paliwo nie moje :diabloti: Poza tym dla mnie to połączenie przyjemnego z pożytecznym i tak zawsze gdzieś jeździmy po mieście dla relaksu ;).

Wątpię czy znajdę jakąkolwiek skoro likwidują dział, ale zobaczyć nie zaszkodzi :evil_lol:

no to wtedy to faktycznie ma sens :diabloti:

Posted

[quote name='Donatka112']Ewa Duffel wyszedł ślicznie w tej kwiecistej obróżce na łączce :) Rewelacja!
Dzięki :)

[quote name='anostek']Ewa, robisz tak piękne zdjęcia, że w jakiej by Duffel nie był obroży, będzie wyglądała ślicznie :-)
Jeju, dzięki za tak miłe słowa :oops: :)

[quote name='drzalka']Ewa to jest właśnie ten materiał biothane.
Dzięki za informację, kiedyś chyba właśnie ktoś wspomniał o tym materiale tu na wątku i w sklepie pies myśliwski były z tego obroże, ale tam kosztowały chyba około 50 zł ;)

[quote name='razed_in_black']Ewa&Duffel mogę z ciekawości zapytać ilę masz obroży? :D nie dość że co chwilę widzę Duffelka w tym wątku to jeszcze na FB :D
Wstawiałam zdjęcie kolekcji jakiś czas temu ;) Teraz mam chyba tak około 35 obroży (ale te z polarem i wzorkami zimowymi odłożone do szafki i nieużywane będą przez kilka miesięcy), czekamy jeszcze na 3 obroze i smycz z ohmypet ;)

[quote name='Czekunia']To u Was są bardzo drogie:-o, ja kupiłam dwie żółte jakieś 3 tygodnie temu - każda po 9,90zł:).
No niestety ja kupiłam przez internet, u nas w Decathlonie w ogole nie bylo tych obrozy, a szkoda...

Posted

Amber napisał(a):

Jakby co, dziewczyny, to piszcie do mnie - u nas zostało chyba jeszcze parę sztuk, mogę kupić i Wam wysłać;).

Posted

Amber napisał(a):
OK, to jakby w Wawie nie było to pomyślę. A u ciebie są tylko żółte?

Tak, tylko to nie są takie żółte żółte, są bardzo oczobitne, aż żarówiaste:)
Wkleję potem fotkę.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Wstawiałam zdjęcie kolekcji jakiś czas temu ;) Teraz mam chyba tak około 35 obroży (ale te z polarem i wzorkami zimowymi odłożone do szafki i nieużywane będą przez kilka miesięcy), czekamy jeszcze na 3 obroze i smycz z ohmypet :)

gratuluję :D jak znajdę zdjecia Twojej kolekcji to obejrzę :D

Posted (edited)

[quote name='lilacly']Czekunia, w jakieś cenie one u Ciebie są? Ich są różne rozmiary?
Byłabym chętna na 1-2 sztuki ;)

Są w jednym rozmiarze i jednej długości, ja swoje przycinałam na taką, jaka mi pasowała do danego psa:). Kosztują 9,90 albo równe 9zł. Jutro podjadę do Decathlonu i zobaczę ile sztuk im zostało:).

EDIT:
dla zainteresowanych fotka

http://img546.imageshack.us/img546/595/imageqqm.jpg

Edited by Czekunia
Posted (edited)

jeśli jest możliwość to ja też jestem chętna;D jeśli byłyby jakieś inne kolory to ja bym była za zielonym, ale żółty też może być:P

Edited by zahirka11
Posted

Byłam dziś w Decatlonie w Reducie i obroże były, owszem pomarańczowe i żółte, różnego rodzaju... ale za 25 zł :p Więc sobie podarowałam...

Posted

Luzia napisał(a):
Czy one wyglądają na w miarę trwałe? Przydało by mi się taki coś do wody.

Moim zdaniem tak :) Na pewno będą się łatwo czyścić i szczerze mówiąc, to za bardzo nie ma się co zniszczyć w tej obroży ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Moim zdaniem tak :) Na pewno będą się łatwo czyścić i szczerze mówiąc, to za bardzo nie ma się co zniszczyć w tej obroży ;)

dzięki za odpowiedź, właśnie o to mi chodziło :)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Moim zdaniem tak :) Na pewno będą się łatwo czyścić i szczerze mówiąc, to za bardzo nie ma się co zniszczyć w tej obroży ;)

Nie widziałam tej obrozy na żywo wiec mogę sie mylić ale na zdjęciu te okucia (w tym nity) wyglądają bardzo słabiutko.

Aleksandrossa - z OMP ? Jakie wybrałaś? :cool3: