anostek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Duffel w Furkidzach ;) Ewa, robisz tak piękne zdjęcia, że w jakiej by Duffel nie był obroży, będzie wyglądała ślicznie :-) Quote
razed_in_black Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ewa&Duffel mogę z ciekawości zapytać ilę masz obroży? :D nie dość że co chwilę widzę Duffelka w tym wątku to jeszcze na FB :D Quote
Czekunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ewa&Duffel napisał(a): Chciałam jeszcze polecić taką gumową (aczkolwiek to chyba nie jest do końca guma, takie bardziej śliskie tworzywo) obrożę z Decathlonu :) Kosztuje 25 zł, a jest naprawdę super ! Bardzo ładna, łatwa w czyszczeniu, bardzo dobrze widoczny jaskrawy kolor :) To u Was są bardzo drogie:-o, ja kupiłam dwie żółte jakieś 3 tygodnie temu - każda po 9,90zł:). Quote
Amber Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 To ja może się dziś przejadę po Decatlonach i zobaczę, czy może jeszcze coś zostało po starej cenie... Nie znoszę przepłacać :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Amber napisał(a):To ja może się dziś przejadę po Decatlonach i zobaczę, czy może jeszcze coś zostało po starej cenie... Nie znoszę przepłacać :eviltong: i zapłacisz więcej za paliwo niż za różnicę na obrożach :diabloti: jakbyś znalazła zieloną za 10zł to ja też bym chętnie wzięła :cool3: Quote
Amber Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Paliwo nie moje :diabloti: Poza tym dla mnie to połączenie przyjemnego z pożytecznym i tak zawsze gdzieś jeździmy po mieście dla relaksu ;). Wątpię czy znajdę jakąkolwiek skoro likwidują dział, ale zobaczyć nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Amber napisał(a):Paliwo nie moje :diabloti: Poza tym dla mnie to połączenie przyjemnego z pożytecznym i tak zawsze gdzieś jeździmy po mieście dla relaksu ;). Wątpię czy znajdę jakąkolwiek skoro likwidują dział, ale zobaczyć nie zaszkodzi :evil_lol: no to wtedy to faktycznie ma sens :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Donatka112']Ewa Duffel wyszedł ślicznie w tej kwiecistej obróżce na łączce :) Rewelacja! Dzięki :) [quote name='anostek']Ewa, robisz tak piękne zdjęcia, że w jakiej by Duffel nie był obroży, będzie wyglądała ślicznie :-) Jeju, dzięki za tak miłe słowa :oops: :) [quote name='drzalka']Ewa to jest właśnie ten materiał biothane. Dzięki za informację, kiedyś chyba właśnie ktoś wspomniał o tym materiale tu na wątku i w sklepie pies myśliwski były z tego obroże, ale tam kosztowały chyba około 50 zł ;) [quote name='razed_in_black']Ewa&Duffel mogę z ciekawości zapytać ilę masz obroży? :D nie dość że co chwilę widzę Duffelka w tym wątku to jeszcze na FB :D Wstawiałam zdjęcie kolekcji jakiś czas temu ;) Teraz mam chyba tak około 35 obroży (ale te z polarem i wzorkami zimowymi odłożone do szafki i nieużywane będą przez kilka miesięcy), czekamy jeszcze na 3 obroze i smycz z ohmypet ;) [quote name='Czekunia']To u Was są bardzo drogie:-o, ja kupiłam dwie żółte jakieś 3 tygodnie temu - każda po 9,90zł:). No niestety ja kupiłam przez internet, u nas w Decathlonie w ogole nie bylo tych obrozy, a szkoda... Quote
Czekunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Amber napisał(a):To ja może się dziś przejadę po Decatlonach i zobaczę, czy może jeszcze coś zostało po starej cenie... Nie znoszę przepłacać :eviltong: Jakby co, dziewczyny, to piszcie do mnie - u nas zostało chyba jeszcze parę sztuk, mogę kupić i Wam wysłać;). Quote
Amber Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 OK, to jakby w Wawie nie było to pomyślę. A u ciebie są tylko żółte? Quote
Unbelievable Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 ja jestem chętna na zieloną, ewentualnie żółtą ;) Quote
Czekunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Amber napisał(a):OK, to jakby w Wawie nie było to pomyślę. A u ciebie są tylko żółte? Tak, tylko to nie są takie żółte żółte, są bardzo oczobitne, aż żarówiaste:) Wkleję potem fotkę. Quote
lilacly Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Czekunia, w jakieś cenie one u Ciebie są? Ich są różne rozmiary? Byłabym chętna na 1-2 sztuki ;) Quote
razed_in_black Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Wstawiałam zdjęcie kolekcji jakiś czas temu ;) Teraz mam chyba tak około 35 obroży (ale te z polarem i wzorkami zimowymi odłożone do szafki i nieużywane będą przez kilka miesięcy), czekamy jeszcze na 3 obroze i smycz z ohmypet :) gratuluję :D jak znajdę zdjecia Twojej kolekcji to obejrzę :D Quote
Czekunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) [quote name='lilacly']Czekunia, w jakieś cenie one u Ciebie są? Ich są różne rozmiary? Byłabym chętna na 1-2 sztuki ;) Są w jednym rozmiarze i jednej długości, ja swoje przycinałam na taką, jaka mi pasowała do danego psa:). Kosztują 9,90 albo równe 9zł. Jutro podjadę do Decathlonu i zobaczę ile sztuk im zostało:). EDIT: dla zainteresowanych fotka http://img546.imageshack.us/img546/595/imageqqm.jpg Edited May 12, 2013 by Czekunia Quote
zahirka11 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) jeśli jest możliwość to ja też jestem chętna;D jeśli byłyby jakieś inne kolory to ja bym była za zielonym, ale żółty też może być:P Edited May 12, 2013 by zahirka11 Quote
Amber Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Byłam dziś w Decatlonie w Reducie i obroże były, owszem pomarańczowe i żółte, różnego rodzaju... ale za 25 zł :p Więc sobie podarowałam... Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Czy one wyglądają na w miarę trwałe? Przydało by mi się taki coś do wody. Quote
Ewa&Duffel Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Luzia napisał(a):Czy one wyglądają na w miarę trwałe? Przydało by mi się taki coś do wody. Moim zdaniem tak :) Na pewno będą się łatwo czyścić i szczerze mówiąc, to za bardzo nie ma się co zniszczyć w tej obroży ;) Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Moim zdaniem tak :) Na pewno będą się łatwo czyścić i szczerze mówiąc, to za bardzo nie ma się co zniszczyć w tej obroży ;) dzięki za odpowiedź, właśnie o to mi chodziło :) Quote
majusa Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Moim zdaniem tak :) Na pewno będą się łatwo czyścić i szczerze mówiąc, to za bardzo nie ma się co zniszczyć w tej obroży ;) Nie widziałam tej obrozy na żywo wiec mogę sie mylić ale na zdjęciu te okucia (w tym nity) wyglądają bardzo słabiutko. Aleksandrossa - z OMP ? Jakie wybrałaś? :cool3: Quote
Recommended Posts