Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raczej wątpię, żeby dana firma specjalnie nie odpowiadała na maile czy długo nie wysyła przesyłki. To jest zazwyczaj czymś spowodowane. Jadnak tak jak pisze Kesja, komentarz wystawiany jest świadomie i nie powinni raczej tak naskakiwać na konkurencyjne firmy bo to jest niemiłe i zraża klientów.

Posted

Dzięki dziewczyny. Ta tasiemka bardzo mi się podoba już w zeszłym roku nad nią myślałam. Zamówiłam inna marynarską z moją tasiemką ale jednak ta nie dawała mi spokoju ;)

Nasze marynarskie z AD

I psiak w nowościach.

Posted

AnIeLa napisał(a):

Nasze AD

Szelki
i obróżka marynarska- wzorek męczył mnie rok czasu prawie

Mimo ze za AD ( jako firma) nie przepadam bardzo podobają mi się wasze nowości:)

Kesja napisał(a):
Ja wam powiem, że nie zamówię chyba nigdy obroży z martisa... Zraziła mnie jedna osoba z ich firmy kiedy dodała "bardzo miły" komentarz na fb do nowej kolekcji pawsitive dog design - obroży basic. :shake:
Też czytałam, co za okropna zazdrość. Jeszcze gdyby słowo BASIC było jakieś szczegolne, niespotykane ale nawet w sklepie z ciuchami (C&A) jest kolekcja Basic. Kompletnie nie rozumiem zarzutów jak dla mnie w ogole nie uzasadnione.

anna35-1974 napisał(a):
Mam dużo obróż z firmy Martis i moje koleżanki też i przyznaje,że jeszcze u zadnej mi nic nie zardzewiało ani sie nie rozpadło.
Co do komentarzy to myśle,ze w każdej firmie coś nie gra,ja np.mam złe wspomnienia z kontaktem z AD,na obroże od gadżeciaków czekam bardzo długo,kontakt z DS bywa utrudniony,a ostatnio Manufaktura MiauHau też coś mi nawala z dostawą.Ale czy to powód,żeby przestać zamawiać skoro maja fajne rzeczy.Jak dla mnie nie.

W kazdej firmie są wzolty i upadki wiadomo, ale to nieznaczy zeby oskarżać na foruym konkurencje ( nie zauważyłam żeby inne firmy szyjące obrożki tak sie publicznie oskarżały ) :shake:

Posted

Faktycznie, ta nowsza jest ładniejsza marynarska <3
A propo tej tasiemki, lepiej czerwone podszycie+chabrowy podkład+marynarska czy chabrowe/granatowe/błękitne podszycie+czerwony podkład+marynarska? ;D
Myślicie, że do pierwszej opcji czerwona smycz będzie pasować?

Posted

majusa napisał(a):

W kazdej firmie są wzolty i upadki wiadomo, ale to nieznaczy zeby oskarżać na foruym konkurencje ( nie zauważyłam żeby inne firmy szyjące obrożki tak sie publicznie oskarżały ) :shake:

o co chodzi ? gdzie mogę zobaczyć ten komentarz?

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Faktycznie, ta nowsza jest ładniejsza marynarska <3
A propo tej tasiemki, lepiej czerwone podszycie+chabrowy podkład+marynarska czy chabrowe/granatowe/błękitne podszycie+czerwony podkład+marynarska? ;D
Myślicie, że do pierwszej opcji czerwona smycz będzie pasować?

Błękitne podszycie i czerwony podkład jak dla mnie ;)

Posted

gops napisał(a):
o co chodzi ? gdzie mogę zobaczyć ten komentarz?

Na fejsbuku PDD, p. Marta napisała, że "zgapiają" od innych taśmy i wzory a NAWET NAZWY kolekcji (chodziło właśnie o tą kolekcję Basic).

Jak dla mnie Martis nie ma jakiś niesamowitych rzeczy, więc zamiast napastować konkurencję na fb, powinni się zająć wdrażaniem czegoś nowego ;)

Posted

Duffel w Furkidzach ;)

Sea of Flowers (nowość w ich ofercie to półzacisk na półkółkach-moim zdaniem prezentuje się o wiele lepiej niż na tych wielkich kołach)

I stare obroże z nowym zapięciem (zatrzaski przerobione na martingale) :)

Day on Bahama

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Wejdź na profil Pawsitive Dog Design i tam jest post, że prezentują swoją linię Basic.

D

dzięki , myślałam że mocniejsze słowa padły :lol:

takie gadki to tu były już wiele razy o każdej firmie bo teraz prawie wszyscy mają to samo .

Posted

Ale zazwyczaj takie przepychanki odbywały się tutaj na wątku między kupującymi, bo każdy ma swoją ulubioną firmę ;) A żeby to dane firmy na siebie pluły jadem... Tak to jeszcze nie było :P Teraz wszyscy mają to samo, dlatego trzeba uważać, co się mówi ;) Ostatnio przypomniało mi się o tym całym Plaffy, też palnięte zostało, że "kto będzie chciał i tak kupi te obroże, to po co przekonywać" i jakoś o firmie nastała cisza :P

Posted

[quote name='gops']Ewa pięknie Dufflowi w tych furkidzach ;), odpinał Ci się zatrzask że zmieniałaś zapięcie ?
Tak, niestety w tych 2 obrożach się rozpinał :roll:

Chciałam jeszcze polecić taką gumową (aczkolwiek to chyba nie jest do końca guma, takie bardziej śliskie tworzywo) obrożę z Decathlonu :) Kosztuje 25 zł, a jest naprawdę super ! Bardzo ładna, łatwa w czyszczeniu, bardzo dobrze widoczny jaskrawy kolor :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
I'm your monster

Bardzo fajne to martingale, jestem zadowolona :)

kfiatki najfajniejsze ;p

hahaha ile mleczyków :lol: moja pierwsza mysl to że świnie miałyby wyżerkę :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Bardzo fajna :) Ona jest w innych kolorach czy tylko ta zieleń?

Jest jeszcze pomarańczowa, kiedyś widziałam też żółtą ;)
W Decathlonie na Targówku niestety chyba likwidują dział dla zwierząt, bo już prawie nic tam nie zostało, więc ja zamówiłam przez internet. Tam jest do wyboru właśnie ta zielona i pomarańczowa :)

Posted

Aaaa myślałam, że sobie podjadę i kupię... Przez net to nie wiem czy chce mi się zamawiać :eviltong:

Ale dzięki za odp :)

Posted

Amber napisał(a):
Aaaa myślałam, że sobie podjadę i kupię... Przez net to nie wiem czy chce mi się zamawiać :eviltong:

Ale dzięki za odp :)

Można zamówić przez internet z odbiorem osobistym w sklepie, wtedy się nic nie płaci za dostawę ;)