rika Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Donatka112']A ja znalazłam skórzane obroże tutaj http://www.york-shop.pl/akcesoria/obroze-dla-psow.html mają ogromny wybór produktów. Najbardziej podoba mi się ta czerwona z czaszkami http://www.york-shop.pl/akcesoria/obroze-dla-psow/obroza-dla-yorka-czerwona-z-czaszkami.html Kupowaliście może obroże lub inne produkty w tym sklepie? Mieliśmy identyczną obrożę, tylko zamiast czaszek cyrkonie. Też podobno cała skórzana, a od środka masakrycznie popękała... No, ale nie zamawiałam z tego sklepu. Quote
IZMADO Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Luzia']https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942072_156905994486349_591202624_n.jpg super wygląda :) Dziękuję :) Nie byłam przekonana do tego koloru, uważam że jest za jasny i zbyt ciepły dla mojego psa, ale ostatecznie nie prezentuje się w nim tak tragicznie. [quote name='Luzia']ja ostatnio spotkałam fajny komplet w zoologu, pas z taką około 1 metrową smyczo-gumą, cena to coś koło 40 zł. W szoku byłam :lol: Pamiętasz jakiej firmy? [quote name='omry']Ja taki zestaw kupiłam w DS :) Zadowolona jestem :) Też się przymierzam do DS, na wystawie w Łodzi mogłam pomacać pasy i amortyzatory. który pas ostatecznie kupiłaś? A co do norwegów, to bardzo, ale to bardzo kuszą mnie Cottonki z ich nowym materiałem, tym pomarańczowym w kropeczki, ma pomarańczowej taśmie (zdjęcie od DogStyle): Ewentualnie taki beżowy, nazywa się bodajże antyk. Może poradzicie jakiś zestaw kolorystyczny dla mojego psa? Już wiem, że ich obroże z serii Ribbonki wystarczy przetrzeć ściereczka i wyglądają w porządku, Cottonki muszę prać w pralce by nabrały świeżości ale jeśli chodzi o norwegi, to nie mam jakiegoś parcia na Ribbonki. Quote
Donatka112 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 rika napisał(a):Mieliśmy identyczną obrożę, tylko zamiast czaszek cyrkonie. Też podobno cała skórzana, a od środka masakrycznie popękała... No, ale nie zamawiałam z tego sklepu. A nie pamiętasz adresu tego sklepu? porównałabym czy to czasem nie to same produkty :) Quote
rika Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Donatka112 napisał(a):A nie pamiętasz adresu tego sklepu? porównałabym czy to czasem nie to same produkty :) Kupiliśmy w zoologicznym nad morzem ;) Quote
Donatka112 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Qurcze bo tu też mają obrożę z cyrkoniami http://www.york-shop.pl/akcesoria/obroze-dla-psow/obroza-dla-psa-czerwona-kolia.html :) Chodiaż tu piszą że to dla Yorka a Ty pewnie kupowałaś dla łysola co ? Quote
rika Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Donatka112']Qurcze bo tu też mają obrożę z cyrkoniami http://www.york-shop.pl/akcesoria/obroze-dla-psow/obroza-dla-psa-czerwona-kolia.html :) Chodiaż tu piszą że to dla Yorka a Ty pewnie kupowałaś dla łysola co ? Nasza wygląda dokładnie jak ta z czachami, tylko ma jeden rząd cyrkonii ;) A jest jakaś różnica w tych dla yorków? :eviltong: Quote
anostek Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ja jestem przed wypłatą i totalnie spłukana po komunii w rodzinie, ale może ktoś skorzysta: znalazłam info o promocji na akcesoria z siateczką, nie da się udostępnić samej wiadomości, ale znajdziecie wszystko tutaj: https://www.facebook.com/ohmypetpl Quote
MakeBelieve Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Czy ma ktoś obrożę/szelki z taśmą różowa kosmitka w połączeniu limonka i róż?? Quote
Aleksandrossa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='anostek']Ja jestem przed wypłatą i totalnie spłukana po komunii w rodzinie, ale może ktoś skorzysta: znalazłam info o promocji na akcesoria z siateczką, nie da się udostępnić samej wiadomości, ale znajdziecie wszystko tutaj: https://www.facebook.com/ohmypetpl I tym oto sposobem chyba młody się wzbogaci o norwegi ^^ Quote
MakeBelieve Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 No właśnie ja kombinuje jakieś norwegi ale żaluję, że nie ma różowej siateczki.. Wie ktoś może lub ktoś gdzieś przypadkiem natrafił gdzie można kupić taką siateczkę lub piankę jak w AD? :> Quote
Luzia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 IZMADO napisał(a):Dziękuję :) Nie byłam przekonana do tego koloru, uważam że jest za jasny i zbyt ciepły dla mojego psa, ale ostatecznie nie prezentuje się w nim tak tragicznie. Pamiętasz jakiej firmy? Moim zdaniem, na prawdę świetne :) Ojj nie pamiętam, ale jutro będę u babci na osiedlu to zerknę do zoologa :) Quote
majusa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Złozyłam zamowienie w DS na odbaskowe norwegi :diabloti: mąż mnie zabije. Quote
Olson Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 MakeBelieve napisał(a):No właśnie ja kombinuje jakieś norwegi ale żaluję, że nie ma różowej siateczki.. Wie ktoś może lub ktoś gdzieś przypadkiem natrafił gdzie można kupić taką siateczkę lub piankę jak w AD? :> Ja się naszukałam jak głupia, i nie mam pojęcia. :shake: Ciekawa jestem tej pianki z ohmypet, ale uważam, że to taka sama jak w DS. Quote
gops Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 majusa napisał(a):Złozyłam zamowienie w DS na odbaskowe norwegi :diabloti: mąż mnie zabije. e tam nie będzie tak źle na pewno :lol: Quote
a_niusia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 moj pies i ja mega polubilysmy wspolna jazde na rowerze i czekam z ogroma niecierpliwoscia na nasze guardy. na razie jezdzimy w szelkach ezy doga, bo nie mam nic bardziej nadajacego sie, ale kurde te szelki to sie tylko do samochodu. mam nadzieje, ze super bedzie wygladalo nasze polaczenie kolorystyczne i nie beda sie one krecic jak hula hop... Quote
Iwonaaa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 nasze obróżki. mało ich musze uzbierać na coś nowego. Quote
masdamerka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Piękna :loveu: Galerie Whisky na dogo załóż :mad: :diabloti: Quote
chrupcia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 kuszą, kuszą te nowy wzorki w dogstyle ;) tylko szkoda, że moja ostatnio chodzi tylko w szelkach, ew w domu ma obroże chwile rano :( Quote
anostek Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Olson']Whisky w Juliusach. :diabloti: Zakochałam się w Twojej Whisky :loveu: A szeleczki bardzo jej pasują :-) Quote
Adriana. Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 IZMADO napisał(a):Przy okazji pokażę Wam nasz nowy zestaw terenowy - kolory neonkowe (najmodniejsze w tym sezonie!) do lansowania się w lesie ;) Obroża swoje "miesiące" ma, ale nie była przeze mnie używana, aż do do momentu wspólnego z koleżanką zakupu taśmy na linkę treningową. Nie było koloru jaki szukałyśmy, więc wybrała to, co było ciekawego. No i w ten oto sposób nieużywana obroża stała się w końcu używana. A jasna linka jest super widoczna w terenie. Nareszcie! Wspaniale pasują jej te kolorki. Uwielbiam taką jasną zieleń. Dopiero się zorientowałam, że kupuję bardzo dużo rzeczy w tym kolorze (zabawki, obroże, szelki), albo chociaż z takimi akcentami. Trochę się teraz powstrzymuję, bo miałyśmy być przecież YellowTeam'em (taką sobie wymyśliłam nazwę dla naszego agilitowo, obediencowo, frisbowego teamu, naszym znakiem rozpoznawalnym miał być kolor żółty :lol:). Quote
IZMADO Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Adzia123 napisał(a):Wspaniale pasują jej te kolorki. Uwielbiam taką jasną zieleń. Dopiero się zorientowałam, że kupuję bardzo dużo rzeczy w tym kolorze (zabawki, obroże, szelki), albo chociaż z takimi akcentami. Trochę się teraz powstrzymuję, bo miałyśmy być przecież YellowTeam'em (taką sobie wymyśliłam nazwę dla naszego agilitowo, obediencowo, frisbowego teamu, naszym znakiem rozpoznawalnym miał być kolor żółty :lol:). Chyba musisz zmienić nazwę :P Ja moją Jankę bardzo lubię w obróżce w kolorowe łapki i w brązowej w świnki. Za to miałam awersję do czerwonego koloru, na psie, szczególnie moim ;) Ale ostatnio dałam drugą szansę Pawsitive DD i oprócz smyczy zamówiłam czerwoną obrożę w pieski. Nooo... i przekonałam się do czerwonego! Może zrobię jej jeszcze zdjęcia w pozostałych obrożach jakie ma i tu umieszczę. Quote
rika Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 IZMADO napisał(a):Chyba musisz zmienić nazwę :P Ja moją Jankę bardzo lubię w obróżce w kolorowe łapki i w brązowej w świnki. Za to miałam awersję do czerwonego koloru, na psie, szczególnie moim ;) Ale ostatnio dałam drugą szansę Pawsitive DD i oprócz smyczy zamówiłam czerwoną obrożę w pieski. Nooo... i przekonałam się do czerwonego! Może zrobię jej jeszcze zdjęcia w pozostałych obrożach jakie ma i tu umieszczę. Zdjęciaaa :cool3: Ja lubię czerwień na paskudzie. Odkryłam też, że super wygląda w żółci i zieleni (do jego stanu umysłu też chyba pasują :lol:). Za to przestał mi się podobać w niebieskim. Quote
majusa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='monisiaxp']nasze obróżki. mało ich musze uzbierać na coś nowego. Monisiaxp:) Fajna kolekcja .....tylko czemu wszystko w rozu?:) [quote name='Olson']Whisky w Juliusach. :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/-4jGWAewLxkw/UYzWDYv5ZkI/AAAAAAAADqc/ThZ_9bkKA0M/w1200-h795-no/27.jpg Jakie oczyyyyyyyy !!!! :crazyeye::loveu: Quote
Recommended Posts