Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donatka112']A ja znalazłam skórzane obroże tutaj http://www.york-shop.pl/akcesoria/obroze-dla-psow.html mają ogromny wybór produktów. Najbardziej podoba mi się ta czerwona z czaszkami http://www.york-shop.pl/akcesoria/obroze-dla-psow/obroza-dla-yorka-czerwona-z-czaszkami.html Kupowaliście może obroże lub inne produkty w tym sklepie?

Mieliśmy identyczną obrożę, tylko zamiast czaszek cyrkonie. Też podobno cała skórzana, a od środka masakrycznie popękała... No, ale nie zamawiałam z tego sklepu.

Posted

[quote name='Luzia']https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942072_156905994486349_591202624_n.jpg
super wygląda :)

Dziękuję :) Nie byłam przekonana do tego koloru, uważam że jest za jasny i zbyt ciepły dla mojego psa, ale ostatecznie nie prezentuje się w nim tak tragicznie.

[quote name='Luzia']ja ostatnio spotkałam fajny komplet w zoologu, pas z taką około 1 metrową smyczo-gumą, cena to coś koło 40 zł. W szoku byłam :lol:

Pamiętasz jakiej firmy?

[quote name='omry']Ja taki zestaw kupiłam w DS :) Zadowolona jestem :)

Też się przymierzam do DS, na wystawie w Łodzi mogłam pomacać pasy i amortyzatory.
który pas ostatecznie kupiłaś?

A co do norwegów, to bardzo, ale to bardzo kuszą mnie Cottonki z ich nowym materiałem, tym pomarańczowym w kropeczki, ma pomarańczowej taśmie (zdjęcie od DogStyle):

Ewentualnie taki beżowy, nazywa się bodajże antyk.

Może poradzicie jakiś zestaw kolorystyczny dla mojego psa?

Już wiem, że ich obroże z serii Ribbonki wystarczy przetrzeć ściereczka i wyglądają w porządku, Cottonki muszę prać w pralce by nabrały świeżości ale jeśli chodzi o norwegi, to nie mam jakiegoś parcia na Ribbonki.

Posted

rika napisał(a):
Mieliśmy identyczną obrożę, tylko zamiast czaszek cyrkonie. Też podobno cała skórzana, a od środka masakrycznie popękała... No, ale nie zamawiałam z tego sklepu.

A nie pamiętasz adresu tego sklepu? porównałabym czy to czasem nie to same produkty :)

Posted

Donatka112 napisał(a):
A nie pamiętasz adresu tego sklepu? porównałabym czy to czasem nie to same produkty :)

Kupiliśmy w zoologicznym nad morzem ;)

Posted

No właśnie ja kombinuje jakieś norwegi ale żaluję, że nie ma różowej siateczki..
Wie ktoś może lub ktoś gdzieś przypadkiem natrafił gdzie można kupić taką siateczkę lub piankę jak w AD? :>

Posted

IZMADO napisał(a):
Dziękuję :) Nie byłam przekonana do tego koloru, uważam że jest za jasny i zbyt ciepły dla mojego psa, ale ostatecznie nie prezentuje się w nim tak tragicznie.

Pamiętasz jakiej firmy?

Moim zdaniem, na prawdę świetne :)

Ojj nie pamiętam, ale jutro będę u babci na osiedlu to zerknę do zoologa :)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
No właśnie ja kombinuje jakieś norwegi ale żaluję, że nie ma różowej siateczki..
Wie ktoś może lub ktoś gdzieś przypadkiem natrafił gdzie można kupić taką siateczkę lub piankę jak w AD? :>

Ja się naszukałam jak głupia, i nie mam pojęcia. :shake: Ciekawa jestem tej pianki z ohmypet, ale uważam, że to taka sama jak w DS.

Posted

majusa napisał(a):
Złozyłam zamowienie w DS na odbaskowe norwegi :diabloti: mąż mnie zabije.

e tam nie będzie tak źle na pewno :lol:

Posted

moj pies i ja mega polubilysmy wspolna jazde na rowerze i czekam z ogroma niecierpliwoscia na nasze guardy.
na razie jezdzimy w szelkach ezy doga, bo nie mam nic bardziej nadajacego sie, ale kurde te szelki to sie tylko do samochodu.

mam nadzieje, ze super bedzie wygladalo nasze polaczenie kolorystyczne i nie beda sie one krecic jak hula hop...

Posted

IZMADO napisał(a):
Przy okazji pokażę Wam nasz nowy zestaw terenowy - kolory neonkowe (najmodniejsze w tym sezonie!) do lansowania się w lesie ;) Obroża swoje "miesiące" ma, ale nie była przeze mnie używana, aż do do momentu wspólnego z koleżanką zakupu taśmy na linkę treningową. Nie było koloru jaki szukałyśmy, więc wybrała to, co było ciekawego.
No i w ten oto sposób nieużywana obroża stała się w końcu używana. A jasna linka jest super widoczna w terenie. Nareszcie!

Wspaniale pasują jej te kolorki. Uwielbiam taką jasną zieleń. Dopiero się zorientowałam, że kupuję bardzo dużo rzeczy w tym kolorze (zabawki, obroże, szelki), albo chociaż z takimi akcentami. Trochę się teraz powstrzymuję, bo miałyśmy być przecież YellowTeam'em (taką sobie wymyśliłam nazwę dla naszego agilitowo, obediencowo, frisbowego teamu, naszym znakiem rozpoznawalnym miał być kolor żółty :lol:).

Posted

Adzia123 napisał(a):
Wspaniale pasują jej te kolorki. Uwielbiam taką jasną zieleń. Dopiero się zorientowałam, że kupuję bardzo dużo rzeczy w tym kolorze (zabawki, obroże, szelki), albo chociaż z takimi akcentami. Trochę się teraz powstrzymuję, bo miałyśmy być przecież YellowTeam'em (taką sobie wymyśliłam nazwę dla naszego agilitowo, obediencowo, frisbowego teamu, naszym znakiem rozpoznawalnym miał być kolor żółty :lol:).

Chyba musisz zmienić nazwę :P

Ja moją Jankę bardzo lubię w obróżce w kolorowe łapki i w brązowej w świnki.
Za to miałam awersję do czerwonego koloru, na psie, szczególnie moim ;)
Ale ostatnio dałam drugą szansę Pawsitive DD i oprócz smyczy zamówiłam czerwoną obrożę w pieski. Nooo... i przekonałam się do czerwonego!

Może zrobię jej jeszcze zdjęcia w pozostałych obrożach jakie ma i tu umieszczę.

Posted

IZMADO napisał(a):
Chyba musisz zmienić nazwę :P

Ja moją Jankę bardzo lubię w obróżce w kolorowe łapki i w brązowej w świnki.
Za to miałam awersję do czerwonego koloru, na psie, szczególnie moim ;)
Ale ostatnio dałam drugą szansę Pawsitive DD i oprócz smyczy zamówiłam czerwoną obrożę w pieski. Nooo... i przekonałam się do czerwonego!

Może zrobię jej jeszcze zdjęcia w pozostałych obrożach jakie ma i tu umieszczę.

Zdjęciaaa :cool3:

Ja lubię czerwień na paskudzie. Odkryłam też, że super wygląda w żółci i zieleni (do jego stanu umysłu też chyba pasują :lol:). Za to przestał mi się podobać w niebieskim.