Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milka__ napisał(a):
Fauka, genialna ta tasiemka... gdzie ją znalazłaś? Bo patrzę na aukcje Dogstyle`a i nie widzę jej.

Pamiętacie może tasiemkę z Dogstyle`a z dalmatyńczykami? Strasznie mi się podobała i jej też szukam ;)

Na facebooku wczoraj wstawili ją, bo jak kupowałam to jeszcze w internecie jej nie pokazali bo to nowość :)

Posted

[quote name='barberry']Czy tego nie pisze się przypadkiem razem? ;) mam na myśli napis z obroży ale dogo zamienia mi go na ****

Posted

Okej okej ;) Po prostu częściej widuję to pisane razem.

Do żeby nie było ot - Lilo w nowych szelkach zdobywa Tatry. Tu na ~1800m n.p.m.

Dla wszystkich tych, którzy uważają, że yorki psy niezdolne do wysiłku i całodziennego chodzenia po niemałych górach :diabloti: ja miałam szybciej dość niż ona...

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Nasze nowe obróżki z LS ;)
Akira....
Baloo....

Świetne te obrożki !!!! Narobiłaś mi apetytu na LS, teraz na lato sie wstrzymam ale coś czuję ze najpozniej pod choinkę Figa dostanie taką wysadzan cyrkoniami obrozkę od nich :cool3:

[quote name='barberry']Hej, wróciłam właśnie z Tatr a nasza Flexi została daleko daleko na Słowacji :shake: :-( Muszę w związku z tym szybko kupić nową. Chciałam taką samą ale widzę, ze zmienili "wylot" linki. Do tej pory miałam taką:
ale teraz do kupienia są już tylko takie:
Byłam bardzo zadowolona z tej smyczy - nic się nie zacinało, linka chodziła bardzo lekko a naciąg był niewielki. I nie wiem teraz czy mam gdzieś szukać starej wersji czy nowa jest tak samo dobra? Pomooocy :roll:
Ta nowsze kolekcja mi sie bardziej podoba, myślę ze ten wylot w nowych jest bardziej przemyslany, smycz i tak trzyma sie raczej siekrowana w dol. Szkoda tylko ze ta linka jest taka jasna w tych starych byla bardziej czarna.

[quote name='Fauka']To ja się pochwalę naszymi nowymi nabytkami z DogStyle'a i Gadżeciaków :)

Super :) DS to cottonki ?

[quote name='Lucky.']ds teraz jeździ na wystawy, czy tylko na jednej byli ?
Marta pisała że szykują sie na pierwszą wystawę, wtedy nie skumałam o co chodzi ale pewnie własnie o to że szykowali stoisko pierwszy raz:)

[quote name='gops']nasz wygrany MARTIS , obroża bardzo fajna już po błotnym spacerku :)
4cm
Bardzo fajna obrozka !!! :)

[quote name='barberry']......
Dla wszystkich tych, którzy uważają, że yorki psy niezdolne do wysiłku i całodziennego chodzenia po niemałych górach :diabloti: ja miałam szybciej dość niż ona...

Bardzo jej pasują te szelaski , fajny jest ten ostry roż !!!

Posted

barberry napisał(a):
Dzięki :)

Zdecydowałam, że jak już kupuję nową Flexi to zamiast szarej będzie...pomarańczowa! :diabloti:

O, to jak kupisz pomarańcz to ja poproszę zdjęcie jaki ten kolor jest fatycznie :D Bo na różnych stronach ma inne odcienie, jedne ładne inne mniej :lol:

Posted

Fajne te Wasze nowości :) My czekamy na szelki i obróżkę z AD tzn na jutrzejszy dzień dzisiaj awizo zostawiono jutro postaram się odebrać :lol:

Posted

na allegro są u tego użytkownika http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6308166 akurat w tej chwili mają mało wystawionych przedmiotów ale kilka dni temu jak patrzyłam i było pełno rzeczy/zestawów w rozmiarze s, jak coś to zawsze można napisać do nich ;)

akurat na stronie red dingo mają wyprzedaże w fajnych cenach ;) http://reddingo.bazarek.pl/category/317514/komplety-s.html

Posted

My też mamy nową obrożę, kupioną od DS na wystawie w Łodzi.

Już od jakiegoś czasu czaiłam się na tę tasiemkę, no ale "kolejna obroża"?
A skoro była na wyciągnięcie ręki, to nie mogłam się powstrzymać ;)

Super się składa, bo smycz z Pawsitive Dog pasuje do tej obroży idealnie!

Przy okazji pokażę Wam nasz nowy zestaw terenowy - kolory neonkowe (najmodniejsze w tym sezonie!) do lansowania się w lesie ;) Obroża swoje "miesiące" ma, ale nie była przeze mnie używana, aż do do momentu wspólnego z koleżanką zakupu taśmy na linkę treningową. Nie było koloru jaki szukałyśmy, więc wybrała to, co było ciekawego.
No i w ten oto sposób nieużywana obroża stała się w końcu używana. A jasna linka jest super widoczna w terenie. Nareszcie!

Posted

Ja miałam ze 2 tygodnie czerwoną linkę, po tych dwóch tygodniach była nie do doprania. :eviltong:

a w PSDD zabrakło materiału z rybkami :placz: a już wymyśliłam design nowych szelek. :shake:

Posted

[quote name='barberry']Okej okej ;) Po prostu częściej widuję to pisane razem.

http://imageshack.us/a/img836/8181/dsc0184qv.jpg

Świetne są te Hurtty :loveu: Szkoda tylko, że takie drogie :(

Posted

Olson napisał(a):
Ja miałam ze 2 tygodnie czerwoną linkę, po tych dwóch tygodniach była nie do doprania. :eviltong:

Ja to linki piorę po każdym spacerze, a inne akcesoria średnio raz na tydzień... Dlatego też MUSZĘ mieć wystarczającą ilość kompletów na zmianę ;)

A tak serio - każdy mój komplecik służy mi do czegoś innego.
W tej chwili przymierzam się do kupna smyczy z amortyzatorem i jakiegoś pasa.
I norwegów...

Posted

IZMADO napisał(a):

I norwegów...

ja ostatnio spotkałam fajny komplet w zoologu, pas z taką około 1 metrową smyczo-gumą, cena to coś koło 40 zł. W szoku byłam :lol:

Posted

IZMADO napisał(a):
I norwegów...

Ja taki zestaw kupiłam w DS :) Zadowolona jestem :)

Posted

[quote name='razed_in_black']na allegro są u tego użytkownika http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6308166 akurat w tej chwili mają mało wystawionych przedmiotów ale kilka dni temu jak patrzyłam i było pełno rzeczy/zestawów w rozmiarze s, jak coś to zawsze można napisać do nich ;)

akurat na stronie red dingo mają wyprzedaże w fajnych cenach ;) http://reddingo.bazarek.pl/category/317514/komplety-s.html
Dzięki, niestety czerwonego zestawu w rozmiarze S nie ma nigdzie :-( Trudno, szukam dalej czegoś ciekawego w czerwonym kolorze ;)

Posted (edited)

[quote name='rashelek']O, to jak kupisz pomarańcz to ja poproszę zdjęcie jaki ten kolor jest fatycznie :D Bo na różnych stronach ma inne odcienie, jedne ładne inne mniej :lol:

Nie ma sprawy. Jutro zamawiam więc jak dobrze pójdzie to jakoś na początku przyszłego tygodnia powinna być :D

[quote name='Alise']Dzięki, niestety czerwonego zestawu w rozmiarze S nie ma nigdzie :-( Trudno, szukam dalej czegoś ciekawego w czerwonym kolorze ;)

Tu są różne szelki i smyczne RD czerwone :) Kilka osób z dogo tam kupowało więc sklep sprawdzony: http://globaldogshop.com

Edited by barberry