Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vege* dziękuję:)

[quote name='WEIMAR']pięknie pasują do srebrzystej maści
można prosić o link do szelek?

Pewnie, że można - kolor akwamaryna:

http://juliusk9-sport.pl/szelki-k9-power-rozm-p-65.html

trzeba pisać do babki, czy ma ten kolor na stanie, jeśli tak wysyła od ręki, jeśli nie, zamawia i wtedy okres oczekiwania jest ciut dłuższy:). Wiem też, że np. Masdamerka zamawiała z innej strony (wystarczy wpisać p1es w Google).

Posted

Czekunia ma prośbę
mogłabyś zrobić fotkę/fotki jak pies jest w tych juliusach i jest zapięty na smyczy i ciągnie do przodu
chciałbym zobaczyć w jakim stopniu marszczy się to siodełko jak pies ciągnie na smyczy
z góry dzięki

Posted

WEIMAR napisał(a):
Czekunia ma prośbę
mogłabyś zrobić fotkę/fotki jak pies jest w tych juliusach i jest zapięty na smyczy i ciągnie do przodu
chciałbym zobaczyć w jakim stopniu marszczy się to siodełko jak pies ciągnie na smyczy
z góry dzięki

Postaram się w najbliższym czasie zrobić takie zdjęcie, chociaż już teraz mogę powiedzieć, że u nas przy ciągnięciu siodełko nie marszczy się w ogóle.

Posted

katasza1 napisał(a):
A gadzciaki maja obroze wygladajaca jak portfel Julsa z Pulp Fiction :-( Chce, kto ma pozyczyc troche pieniedzy? ;p

genialna jest ta obroża, mój chłopak powiedział, że taką to mogłabym Megi kupić, bo sam bardzo lubi ten serial i ma właśnie ten portfel :D

Posted

Lucky. napisał(a):
genialna jest ta obroża, mój chłopak powiedział, że taką to mogłabym Megi kupić, bo sam bardzo lubi ten serial i ma właśnie ten portfel :D

o której obrozy wy tak gadacie? :lol:

Posted

Majusa ja bym brała 1 albo 2 ;P ale bardziej 1

Makebelieve bdzie pasować xd tez tak chcialam na poczatku :evil_lol: tzn to byla jedna z mozliwosci polaczen z kosmitkami ;P

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Zamawiam Abikowi szelki z AD mam nadzieję że starczy tasiemki. Wiecie może czy AD robi szerszy pasek z przodu niż 3 cm ( nie licząc podszycia) ?

Maksymalna szerokość taśmy jaką mają to 3cm + podszycie. ;) Ja takie obroże zawsze zamawiam.

Posted

WEIMAR napisał(a):

to siodełko jest tak sztywne, że nie ma szans się zmarszczyć w żaden sposób

Posted

Ta obroza jest super. Okazalo sie ze nalezy do Fauki i Larrego ;)

Jezzzuu zeby byla z 10 zl tansza to juz bym zamowila... tak mnie kusi. Uwielbiam Pulp Fiction (to film, nie serial ;) )

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Zamawiam Abikowi szelki z AD mam nadzieję że starczy tasiemki. Wiecie może czy AD robi szerszy pasek z przodu niż 3 cm ( nie licząc podszycia) ?

Robią :) My mamy przód łącznie z podszyciem jakieś 5 cm. Taśma ma 4.

Posted

[quote name='vege*']Co powiecie o smyczach Ami Play? Są wytrzymałe i wygodne?
Mam jedną. Trochę sztywna. W sumie nie mam do niej zastrzeżeń. Mam ją 3 lata i nic się z nią nie dzieje, troszkę przybrudzona od strony karabińczyka i to wsio.

[quote name='vege*']O dzięki :) to jednak zrezygnuję z tej z wzorkiem w szachownicę :P
A ja mam właśnie szachownicę :lol: Jeśli bywasz w Wawie to zapraszam, można pomacać :-D:diabloti:

Fota zrobiona po zakupie
http://img339.imageshack.us/img339/3306/dscf7732y.jpg

Swoją drogą weszłam na stronę ami playa i tam nie ma już oznaczenia smyczy którą ja mam.
Mam NDXR obszyta z dwóch stron tasiemką :niewiem:

Posted (edited)

[quote name='AnIeLa']Robią :) My mamy przód łącznie z podszyciem jakieś 5 cm. Taśma ma 4.

A mają nadal te taśmy? Bo pytałam się o 4cm, to niestety ale powiedzieli że nie ma...

[quote name='masdamerka']Olson a jakaś fota tego AD? :)

Będzie, będzie. ;)

A ja mam do Was pytanie, bo jutro wreszcie zamawiam Juliusy. Myślicie, że jak - mogę wziąć chamski napis POLICJA? :diabloti:

Edited by Olson
Posted

Olson napisał(a):

A ja mam do Was pytanie, bo jutro wreszcie zamawiam Juliusy. Myślicie, że jak mogę wziąć chamski napis POLICJA? :diabloti:

Ja jak będę zamawiać Julki to chce m.in kupić ten napis :lol: komisariat mieści się koło mojego domu więc miny panów "sąsiadów" będą na pewno bombowe :evil_lol:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Ja jak będę zamawiać Julki to chce m.in kupić ten napis :lol: komisariat mieści się koło mojego domu więc miny panów "sąsiadów" będą na pewno bombowe :evil_lol:

aaa bardzo dobry pomysł :D wieczorne spacery w mniej bezpiecznych miescach nie będą takie straszne :D