angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Adzia123']Dzięki za odpowiedzi. Zastanawiałam się właśnie, czy nie leprze byłoby dla niego 2,5 cm, ale skoro mówicie, że 3 cm nie jest za szerokie to weźmiemy takie. Weźmiemy albo coś z manufaktury, albo PSDD. Z DS kupię szelki guardy, a z Kudłatego Art'a mufinki dla Soni, a chcę przetestować różne firmy :). Jak na razie podobają mi się: Crazy Mexico (ale z tym wzorkiem może weźmiemy smycz) Bicyclove Pac-Man Ghosts Paseczki 12, Świnie 22 i Sówki 20 Pac many są super! I świnki, ale świnki to już mam :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Więcej tu nie wchodzę, zaraz zamawiam pac mana :shake: A miałam nic nie kupowac :placz: Quote
Adriana. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Więcej tu nie wchodzę, zaraz zamawiam pac mana A miałam nic nie kupowac To przeze mnie? :evil_lol: Nasze następne zakupy w PawSitive: obroża pac man, smycz standard crazy mexico z różowym przeszyciem i różowym minky na rączce (albo turkusowym, nie mogę się zdecydować). Mogłabym wziąć komplet, ale ja lubię mieć różne wzorki :). I tak muszę te zakupy trochę odłożyć, bo muszę na razie nabyć saszetkę na smaczki i smaczki :p. Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 no przez Ciebie :eviltong: jeszcze muszę znaleźć jakąś ładną czarną smycz do kompletu :lol: Quote
gops Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 e collars jest prześwietny , schnie bardzo bardzo szybko jest idealny do wody , polecam. Quote
Victoria Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 trzecia od gory to turkus czy mięta xd? mam taka obroze i nie wiem hahahah ;p Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Co powiecie o smyczach Ami Play? Są wytrzymałe i wygodne? Albo o sznurowych firmy aleksandra, ma ktos? Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ami play mieliśmy w przytulisku i dość długo dawała radę, w końcu poszła do adopcji z jakimś psem :) Quote
chrupcia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):Albo o sznurowych firmy aleksandra, ma ktos? też bardzo chętnie wysłucham opinii i dowiem się gdzie można je zakupić :) Quote
Olson Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 pewnie się powtórzę, ale... smycze firmy Aleksandra są na prawdę, obecnie chyba najlepszymi smyczami na polskim rynku. bardzo wygodne, plecione z super miękkich i super trwałych sznurków. naszą czarną smycz z Aleksandry mam ponad rok, używam jej na każdy spacer - zdarzało się, że leżała w błocie/krzakach/wodzie i nadal wygląda jak nowa. była prana pewnie ze 30 razy i nie wyblakła. ;) jedyny minus to taki, że smycze można kupić tylko i wyłącznie na wystawach. jednak, jeszcze nie zdarzyło mi się być na CACIBie, na którym by ich nie było. :) Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Myślałam, że uda mi się kupić na wystawie w Krakowie. Niestety, jednak nie będzie mnie w tym roku na wystawie... Dopiero w Katowicach smycz kupie.. :( Tyle czekać.. :/ Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):ami play mieliśmy w przytulisku i dość długo dawała radę, w końcu poszła do adopcji z jakimś psem :) dzięki :) bo na allegro znalazłam mój ulubiony wzorek szachownicę i się zastanawiam teraz :) Olson napisał(a):pewnie się powtórzę, ale... smycze firmy Aleksandra są na prawdę, obecnie chyba najlepszymi smyczami na polskim rynku. bardzo wygodne, plecione z super miękkich i super trwałych sznurków. naszą czarną smycz z Aleksandry mam ponad rok, używam jej na każdy spacer - zdarzało się, że leżała w błocie/krzakach/wodzie i nadal wygląda jak nowa. była prana pewnie ze 30 razy i nie wyblakła. ;) jedyny minus to taki, że smycze można kupić tylko i wyłącznie na wystawach. jednak, jeszcze nie zdarzyło mi się być na CACIBie, na którym by ich nie było. :) A jaką masz szerokość i pamiętasz może w jakiej cenie one są? Ja potrzebuję jakiejś wygodnej smyczy na zmianę z tymi co mam. Quote
chrupcia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 o to może w Krakowie uda mi sie je zobaczyć :) przydała by mi się taka linkowa, miękka smyczka :) Quote
Olson Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a): A jaką masz szerokość i pamiętasz może w jakiej cenie one są? Ja potrzebuję jakiejś wygodnej smyczy na zmianę z tymi co mam. Jutro sprawdzę jaka to szerokość, ale oni mają baardzo duży wybór - mnóstwo kolorów, smycze przepinane, nieprzepinane, i inne kombinacje (np. smycz tak jakby złożona na pół, ale bez regulacji - Pan mówił, że specjalnie na rower). Z tego co pamiętam za przepinaną, coś koło 3m (jutro sprawdzę), z dużymi karabińczykami płaciłam ok. 35zł. Quote
Rosemary Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Victoria']trzecia od gory to turkus czy mięta xd? mam taka obroze i nie wiem hahahah ;p Jak dla mnie to to jest turkusowy, nawet bym powiedziała wpadający w błękit, miętowy jest bardziej zielony Quote
konikowa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Rosemary napisał(a):Jak dla mnie to to jest turkusowy, nawet bym powiedziała wpadający w błękit, miętowy jest bardziej zielony te 4 obroże są moje i na 100% trzecia od góry to mięta z różową eko ;) na żywo kolor jest trochę inny Quote
Rosemary Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 konikowa napisał(a):te 4 obroże są moje i na 100% trzecia od góry to mięta z różową eko ;) na żywo kolor jest trochę inny Masz je a co dzień, więc raczej wiesz lepiej, wydawało mi się, że jednak inny kolor ;) Każdy też nieco inaczej odbiera barwy :) Quote
BBeta Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ten kolor w ofercie DS nazywa się mięta, ale na żywo jest zdecydowanie bardziej turkusowy niż miętowy ;) Quote
rashelek Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 vege* napisał(a):Co powiecie o smyczach Ami Play? Są wytrzymałe i wygodne? Zależy na czym podszyte. Te szerokie 3cm na bawełnie są świetne, fajnie leżą w ręce i nie palą skóry (ale zimą w rękawiczkach się ślizgają). A te na nylonie to parodia, mokre są obrzydliwe w dotyku, suche palą ręce a na mrozie sztywnieją :P Dlatego też ja sobie odpuściłam kupowanie, bo bawełnianych węższych nie mają wcale. Quote
Recommended Posts