Olson Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Victoria napisał(a):sa już :razz: no to czekam na zdjęcia :) Quote
Marchewkowy Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) [quote name='Adzia123']Ja zawsze sama oszczędzam na psie gadżety, wtedy nikt nie ma nic przeciwko, najwyżej sobie pogadają, że i tak mam tego za dużo :lol:. Tylko jak jest coś taniego to czasem proszę rodziców o kasę :evil_lol:. hahaha ja zawsze kupuje za swoje a marudzili - teraz już się przyzwyczaili ;) Też czekam na zdjęcia waszych kompletów :) Nadrabiania zaległości ciąg dalszy [quote name='Aleksandrossa']Nasza skromna ,,kolekcja"- 2 twistowe ds, obróżka ad, szele ad i obróżka furkidz. http://imageshack.us/a/img195/8451/dsc0991b.jpg Wyrodna pańcia nie kupuje tego dużo i dzieciak musi w kilku tylko popylać :evil_lol: Super ptaszki AD - już od dłuższego czasu za mną chodzą :P szeleczki też b.ładne [quote name='katasza1'] Przyszly dzisiaj trzy nowe obrozki i smycz Dwie pierwsze obrozki i ostatnia i smycz turkusowo brazowa Sa piekne :mrgreen: Bardzo ładne smyczki [quote name='motyleqq']tyle się narobiło tych firm szyjących, że nie wiem, co wybrać planowałam szelki, ale już nie wiem, czy szelki czy obrożę miały być guardy z DS z serii Twist, pomarańczowe, no ale waham się. dla tego pana który jeszcze na pewno nieco urośnie. help co za boski kolor psa!!! [quote name='Adzia123']Ja mam furkidza z łańcuszkiem. Był noszony kilka miesięcy prawie codziennie i jest bardzo mało zniszczony.Jedyne przetarcia są od wewnętrznej strony przy kółeczkach, ale tego nie widać. Ogólnie moim zdaniem jak na tak intensywnie używaną obrożę, często brudzoną i często praną wygląda na prawdę nieźle. Nawet kolory mało wyblakły. Na żywo są intensywniejsze niż na tym zdjęciu: Czy gdzieś jeszcze można kupić ten wzorek? Pytałam w DS już nie mają, a www furkidz też nie widzę... [quote name='majusa']Bardzo podobają mi sie te rozowe szelki PSDD Do wyboru jest sporo rozowych, moze takie z DS ? razed_in_black -bardzo ładnie mu w tych czerwonych julkach Co to za podszycie? Ekoskórka? Edited May 2, 2013 by Marchewkowy Quote
majusa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Marchewkowy - Tak myślę że to Eco .... Monisiaxp - skąd ta tęczowa obrożka? fajna kolorowa :) Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='majusa']Marchewkowy - Tak myślę że to Eco .... bo to jest eko :) Quote
Ewa&Duffel Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='majusa'] teraz na szybko, nasz miękki i lekki PSDD :loveu: Bardzo fajnie wyszedł :loveu: I pasuje do Figi :) Mnie kusi taki szary z limonkową albo żółtą nitką ;) [quote name='Olson']Dostałam odpowiedź od AD z numerem przesyłki. Wg strony PP została wysłana 30.04. Dzisiaj listonosza nie było, czyli dojdzie dopiero w poniedziałek... Ewa, a Wasze obroże już są? Są :) To moje (tzn. Duffla): A ta dla Victorii: Quote
masdamerka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Śliiiiczne :loveu: Ja już na prawdę na ten wątek nie wejdę, mam ochotę na AD :angryy: Quote
anna35-1974 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 masdamerka napisał(a):Śliiiiczne :loveu: Ja już na prawdę na ten wątek nie wejdę, mam ochotę na AD :angryy: Chyba już przestali odpisywać na maile,czekam na odpowiedź już od 26.04,a wcześniej też czekałam prawie tydzień. A mozna zwyczajnie napisać,że nie uszyja już,cokolwiek,ale tak nic nie napisać,ups Quote
Iwonaaa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='majusa'] Monisiaxp - skąd ta tęczowa obrożka? fajna kolorowa :) Obróżka jest z Tesco. Quote
gops Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 piękne te AD Dufflowe! a my wygraliśmy obroże martis w konkursie :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Tak na szybko, Duffel w nowościach :) Mokry i zmęczony, więc fotki średnie,ale trochę widać ;) Quote
Olson Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 anna35-1974 napisał(a):Chyba już przestali odpisywać na maile,czekam na odpowiedź już od 26.04,a wcześniej też czekałam prawie tydzień. A mozna zwyczajnie napisać,że nie uszyja już,cokolwiek,ale tak nic nie napisać,ups Obawiam się, że już nie szyją. Dobrze, że ja jeszcze się załapałam, choć pierwotnie obroża nie miała być dla nas. :evil_lol: Ewa, obydwie cudne, ale ta z samochodzikami bardziej mi się podoba. :loveu: Tylko pianka coś dziwna, bardzo duże ma te oczka. Albo mi się wydaje. ;) Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 gops napisał(a):piękne te AD Dufflowe! a my wygraliśmy obroże martis w konkursie :lol: Ta żółta Dufflowa mi się podoba :D Widziałam, gratuluję :) Quote
anna35-1974 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Olson']Obawiam się, że już nie szyją. Dobrze, że ja jeszcze się załapałam, choć pierwotnie obroża nie miała być dla nas. :evil_lol: No spoko,ale można odpisać przepraszamy już nie uszyjemy. Quote
Ewa&Duffel Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 gops napisał(a):piękne te AD Dufflowe! a my wygraliśmy obroże martis w konkursie :lol: Dzięki :) Właśnie przed chwilą widziałam, gratulacje ! :) Olson napisał(a):Obawiam się, że już nie szyją. Dobrze, że ja jeszcze się załapałam, choć pierwotnie obroża nie miała być dla nas. :evil_lol: Ewa, obydwie cudne, ale ta z samochodzikami bardziej mi się podoba. :loveu: Tylko pianka coś dziwna, bardzo duże ma te oczka. Albo mi się wydaje. ;) Tak, te pianki są zupełnie inne, zielona ma właśnie takie duże oczka... I właśnie bardziej jest to siateczka niż pianka. Żółta to taka typowa pianka (jest taka jak ta błękitna w amerykańskim komplecie, który ode mnie odkupiłaś). Quote
Marchewkowy Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='anna35-1974']Chyba już przestali odpisywać na maile,czekam na odpowiedź już od 26.04,a wcześniej też czekałam prawie tydzień. A mozna zwyczajnie napisać,że nie uszyja już,cokolwiek,ale tak nic nie napisać,ups Mnie odpisali dziś po pół godziny :P może nie doszedł Twój e mail? Ja bym wysłała jeszcze raz [quote name='Angi'][IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/375120_308743905922888_1000411219_n.jpg:mdleje: :loveu: śliczna Quote
majusa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Bardzo fajnie wyszedł :loveu: I pasuje do Figi :) Mnie kusi taki szary z limonkową albo żółtą nitką ;) Są :) To moje (tzn. Duffla): A ta dla Victorii: Ewa SUPER !! :loveu: Widzę ze folk taki jak zaproponowałam Marchewkowy dla Princea :loveu: śliczny !!! . Autka też cudne, nie sądziłąm ze tak fajnie moze wyjść ta tasiemka !!! Kosmitka Victorii też mi sie bardzo podoba od jakiegos czasu czaję sie na ta tasiemkę albo na zielone robale....:cool3: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 majusa napisał(a):Ewa SUPER !! :loveu: Widzę ze folk taki jak zaproponowałam Marchewkowy dla Princea :loveu: śliczny !!! . Autka też cudne, nie sądziłąm ze tak fajnie moze wyjść ta tasiemka !!! Kosmitka Victorii też mi sie bardzo podoba od jakiegos czasu czaję sie na ta tasiemkę albo na zielone robale....:cool3: ja będę miała szelki w zielone robale :cool3::loveu: Quote
rika Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ma ktoś coś firmy Dogness? Chcemy zamówić zestaw, ale nie wiem, jak ta taśma się sprawuje... Niby jest nylonowa, więc powinna być miękka, no ale wolałabym poczytać jakieś opinie... I przy okazji: Który wzór lepszy dla Damona? Quote
rika Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pewnie ;) Tu jest strona, ale za dużo na niej nie ma http://dognesspet.com/en/AboutDogness.html Osobiście chcę zamówić z taobao... Quote
Olson Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ewa&Duffel napisał(a): Tak, te pianki są zupełnie inne, zielona ma właśnie takie duże oczka... I właśnie bardziej jest to siateczka niż pianka. Żółta to taka typowa pianka (jest taka jak ta błękitna w amerykańskim komplecie, który ode mnie odkupiłaś). Oprócz tego amerykańskiego kompletu mam jeszcze dwie obroże z piankami od AD, i wszystkie trzy są takie same (mam zdaje się limonkową piankę 4 i szarą chyba 14). A powiedz mi jeszcze, czy ta zielona też jest miękka? Bo mnie szczerze mówiąc zastanawia czy pod tą ich pianką to nie ma gąbki... Ale nie rozpruję obroży. :eviltong: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 rika napisał(a):Ma ktoś coś firmy Dogness? Chcemy zamówić zestaw, ale nie wiem, jak ta taśma się sprawuje... Niby jest nylonowa, więc powinna być miękka, no ale wolałabym poczytać jakieś opinie... I przy okazji: Który wzór lepszy dla Damona? druga, pierwsza jest kiczowata :evil_lol: Quote
Recommended Posts