Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olson napisał(a):
A ja jestem bardzo ciekawa gdzie się podziewa nasz AD. :mad:

Miało być 5 dni roboczych od 18, a tu kicha. Nie ma go nadal.

Victoria napisał(a):
oooo my z Ewa tez czekamy tyle :loveu:
;/

Olson napisał(a):
Nie wiem czy jest sens, bo teraz jest długi weekend. Więc pewnie i tak odpiszą dopiero w poniedziałek... Ale spróbuję. ;)

Victoria, a też dali Wam czas oczekiwania 5 dni?

My czekamy od 16 kwietnia, i też napisali, że czas oczekiwania 5 dni roboczych :roll: W poniedziałek już się wkurzyłam i wysłałam maila, z pytaniem, co z obrożami, wczoraj dostałam odpowiedź, ze zostały wysłane w poniedziałek. Mam nadzieję, ze jutro moze dojdą...

Posted

Olson napisał(a):
Aż mi się słabo zrobiło, że za 3kg żeliwa i kawałek taśmy życzą sobie 100zł. Chyba komuś palma odbiła.

Teoretycznie tak. Ale ciężko samemu taką obrożę skonstruować.

Posted

Adzia123 napisał(a):
Mi się wydaję, że ten polarek wcale tak bardzo nie grzeje. Przecież jest go tylko kawałek z przodu.

Ale jednak jest. nie znam się na tym. nie widziałam nigdy szelek z tym polarem. Moze ktoś ma i się wypowie..? :)

Posted

Angi napisał(a):
Ale jednak jest. nie znam się na tym. nie widziałam nigdy szelek z tym polarem. Moze ktoś ma i się wypowie..? :)

My mamy szelki obszyte minky z przodu i od góry- nosi je golas i nie zauważyłam, żeby jakoś specjalnie grzały ;)

Posted

Besti napisał(a):

Bardzo ciężko :shake: ale zamiast obroży z obciążeniem można łańcucha używać :cool3: ja mam 2 każdy ma koło 200g ;) a co do tej obroży pitmana, elperro ma więcej kolorów :diabloti:

Posted

[quote name='rika']My mamy szelki obszyte minky z przodu i od góry- nosi je golas i nie zauważyłam, żeby jakoś specjalnie grzały ;)
się jeszcze zastanowie.. ;)
[quote name='razed_in_black']oto mój Roni w juliusach ;)

bardzo fajnie

Posted

razed_in_black napisał(a):
planuję jeszcze do tych szelek dokupić napis: "bodyguard" :D

Ja mam szelki z napisemi po jednej stronie " BODYGUARD" a po drugiej " HAKER" :D

Posted

Besti napisał(a):

Od poniedziałku zaczynam produkcję. :diabloti: I będę sprzedawać po 6 dych. Zarobie na każdej co najmniej 5. Dość opłacalne. :evil_lol:

Posted

Olson napisał(a):
Od poniedziałku zaczynam produkcję. :diabloti: I będę sprzedawać po 6 dych. Zarobie na każdej co najmniej 5. Dość opłacalne. :evil_lol:

Spoko jak coś wykombinujesz daj znać :diabloti:

Posted

Olson napisał(a):
Aż mi się słabo zrobiło, że za 3kg żeliwa i kawałek taśmy życzą sobie 100zł. Chyba komuś palma odbiła.

Za dobry sprzęt się odpowiednio płaci.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
My czekamy od 16 kwietnia, i też napisali, że czas oczekiwania 5 dni roboczych :roll: W poniedziałek już się wkurzyłam i wysłałam maila, z pytaniem, co z obrożami, wczoraj dostałam odpowiedź, ze zostały wysłane w poniedziałek. Mam nadzieję, ze jutro moze dojdą...

Dzięki, to ja też będę dzisiaj czekać na listonosza. ;)

Jara napisał(a):
Za dobry sprzęt się odpowiednio płaci.

Ale tak się składa, że co to niby za sprzęt? :???:
Po prostu taśma z odlewami...