Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel właśnie niecałe 40 będzie ważył i jak mówisz że 3 będą za duże to jednak wolę wziąć te mniejsze dwójki ;) zaś takie wielkie niego psisko nie jest ;)

Posted

kuurde ja wczoraj spotkalam kolezanke z dogo na spacerze i ona ma az dwie pary juliusow i to ma rozne modele!!!
i teraz jej strasznie zazdroszcze i nie wiem, czy tym razem sie powstrzymam!!!

Posted

ja mam zamiar kupić znowu juliusy ale tym razem oba czarne i takie same , ten jasny kolor który mieliśmy mnie przerósł .

a pare dni temu doszły pitmany młodego

i od razu widać gignatyczną różnice między szelkami do miauhau i od pitmana, pitman jest dużo dużo lepiej uszyty i ładniejszy .

Posted

mój ma 85 i po napisaniu do producenta polecił mi dwójki bo te trójki to jednak będą za duże :) a_niusia idealnie te rozmiary pasują na jedynki ale może dla pewności napisać do producenta :)

już się nie mogę doczekać tych juliusów ! :loveu: a powiedzcie jaki kolor do czarnego ? niebieski? czerwony? ;)

Posted

a_niusia napisał(a):
tak patrze na te juliusy...
jaki sajz na psa tak z 26 kg i 75 cm w klacie?

Ty to niezdecydowana jesteś:eviltong:.
Wg mnie dla Twoich suk rozm. 1.

Masdamerka - piękne:), ja zamówiłam swojej suni (weimar) ten sam model, tylko kolor czerwony, wyglądała ładnie, ale miałam małe problemy z szelkami, napisałam do babki i całe szczęście dogadałyśmy się i wymieniła mi na IDC POWER ten sam kolor, co Twój, czyli akwamaryna - wczoraj doszły i Zara wygląda w nich bosko:loveu:, jeszcze lepiej niż w czerwonych. Potem może będą fotki:). No i jednak IDC POWER bardziej mi odpowiada.

Posted

masdamerka napisał(a):
A idc to nie to samo co idc power?? Bo wiem że są dwa modele: idc, k9 power :)

Chyba źle się wyraziłam:) jedne szelki mam K9 Power, drugie IDC, czyli taki model jak Twoje:), ale te drugie były felerne i dogadałyśmy się z babką, że mi je wymieni, a ponieważ drugich takich nie miała na stanie (zależało mi na czasie, bo w niedzielę wyjeżdżam nad morze), to przysłała K9 Power w kolorze akwamaryny. No i jednak K9 odpowiadają mi bardziej.

Edit: zapomniałam dosać, że dla swoich psów zamówiłam ten sam napis, co Ty dla Luny;)

Posted

Kusicie tymi juliusami, ale jestem teraz bez kasy :( Muszę na nie uzbierać kasę bo ta akwamaryna jest przepiękna, nie mogę oczu oderwać :loveu:

Posted (edited)

vege* napisał(a):
Gdybym miała niufa to ja bym chciała :evil_lol:

skrycie to też bym chciała, ale najpierw musiałabym odpowiedniego rozmiarowo psa dokupić:diabloti:.
Swoją drogą ciekawa kolejność - najpierw szelki, potem pies, dopasowany do nich rozmiarem:eviltong:
P.S. Naklejka - wzdycham do Twojego Jetsana:loveu:

Edited by Czekunia