masdamerka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 zaba14 napisał(a):Do nas doszły juliusy gops i rzeczywiście są super !! :) Bez zdjęć się nie liczy jak ktoś już tu napisał :cool3: Quote
misia93 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ewa&Duffel właśnie niecałe 40 będzie ważył i jak mówisz że 3 będą za duże to jednak wolę wziąć te mniejsze dwójki ;) zaś takie wielkie niego psisko nie jest ;) Quote
a_niusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 kuurde ja wczoraj spotkalam kolezanke z dogo na spacerze i ona ma az dwie pary juliusow i to ma rozne modele!!! i teraz jej strasznie zazdroszcze i nie wiem, czy tym razem sie powstrzymam!!! Quote
gops Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ja mam zamiar kupić znowu juliusy ale tym razem oba czarne i takie same , ten jasny kolor który mieliśmy mnie przerósł . a pare dni temu doszły pitmany młodego i od razu widać gignatyczną różnice między szelkami do miauhau i od pitmana, pitman jest dużo dużo lepiej uszyty i ładniejszy . Quote
a_niusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 tak patrze na te juliusy... jaki sajz na psa tak z 26 kg i 75 cm w klacie? Quote
misia93 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 mój ma 85 i po napisaniu do producenta polecił mi dwójki bo te trójki to jednak będą za duże :) a_niusia idealnie te rozmiary pasują na jedynki ale może dla pewności napisać do producenta :) już się nie mogę doczekać tych juliusów ! :loveu: a powiedzcie jaki kolor do czarnego ? niebieski? czerwony? ;) Quote
Czekunia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 a_niusia napisał(a):tak patrze na te juliusy... jaki sajz na psa tak z 26 kg i 75 cm w klacie? Ty to niezdecydowana jesteś:eviltong:. Wg mnie dla Twoich suk rozm. 1. Masdamerka - piękne:), ja zamówiłam swojej suni (weimar) ten sam model, tylko kolor czerwony, wyglądała ładnie, ale miałam małe problemy z szelkami, napisałam do babki i całe szczęście dogadałyśmy się i wymieniła mi na IDC POWER ten sam kolor, co Twój, czyli akwamaryna - wczoraj doszły i Zara wygląda w nich bosko:loveu:, jeszcze lepiej niż w czerwonych. Potem może będą fotki:). No i jednak IDC POWER bardziej mi odpowiada. Quote
a_niusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 no wlasnie nie wiem, jaki bym miala brac model. moze jeszcze jakos sie postrzymamtym razem... ostatnio zamiat juliisow kupilam activ dogi. Quote
Unbelievable Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 a mi się juliusy nie podobają, wyglądają na strasznie niewygodne, szczególnie w porównaniu do zwykłych szelek z miękkim podszyciem Quote
masdamerka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 A idc to nie to samo co idc power?? Bo wiem że są dwa modele: idc, k9 power :) Quote
Czekunia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 masdamerka napisał(a):A idc to nie to samo co idc power?? Bo wiem że są dwa modele: idc, k9 power :) Chyba źle się wyraziłam:) jedne szelki mam K9 Power, drugie IDC, czyli taki model jak Twoje:), ale te drugie były felerne i dogadałyśmy się z babką, że mi je wymieni, a ponieważ drugich takich nie miała na stanie (zależało mi na czasie, bo w niedzielę wyjeżdżam nad morze), to przysłała K9 Power w kolorze akwamaryny. No i jednak K9 odpowiadają mi bardziej. Edit: zapomniałam dosać, że dla swoich psów zamówiłam ten sam napis, co Ty dla Luny;) Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Kusicie tymi juliusami, ale jestem teraz bez kasy :( Muszę na nie uzbierać kasę bo ta akwamaryna jest przepiękna, nie mogę oczu oderwać :loveu: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Jak ktoś chce juliusy, to się mogę pozbyć moich- rozmiar 3 :eviltong: https://lh4.googleusercontent.com/-ReX6hjbrna4/ULJf-DDVo6I/AAAAAAAANyg/iPXc2K8eJFg/s640/IMG_5090.JPG Quote
Czekunia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']Jak ktoś chce juliusy, to się mogę pozbyć moich- rozmiar 3 :eviltong: https://lh4.googleusercontent.com/-ReX6hjbrna4/ULJf-DDVo6I/AAAAAAAANyg/iPXc2K8eJFg/s640/IMG_5090.JPG Rozmiaru jak na kucyka nikt nie chce:eviltong: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Czekunia napisał(a):Rozmiaru jak na kucyka nikt nie chce:eviltong: Gdybym miała niufa to ja bym chciała :evil_lol: Quote
Czekunia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) vege* napisał(a):Gdybym miała niufa to ja bym chciała :evil_lol: skrycie to też bym chciała, ale najpierw musiałabym odpowiedniego rozmiarowo psa dokupić:diabloti:. Swoją drogą ciekawa kolejność - najpierw szelki, potem pies, dopasowany do nich rozmiarem:eviltong: P.S. Naklejka - wzdycham do Twojego Jetsana:loveu: Edited April 25, 2013 by Czekunia Quote
rika Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Przyszły nowe szelki od DS :cool3: tym razem są dobre ;) niebawem wstawię zdjęcia. Quote
barberry Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='gops'] Ale świetnie wygląda! Chociaż na tym zdjęciu nawet trochę strasznie ;) Quote
rika Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Mamy jakieś zdjęcia :cool3: Damon w całym zestawie: Quote
Illusion Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ślicznie wygląda Blackie w tym lupinie! :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Troszkę ,,przerobiłam" nasze ds :evil_lol: krzywo wyszło ale zawsze coś :cool3: Jak nam się znudzi wracamy do zwykłej :D Quote
Recommended Posts