Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masdamerka napisał(a):
Doszła obroża od AD!! :multi: Jestem mega zadowolona, wszystko równo przyszyte, pianka mięciutka. Modelka nie chciała współpracować, ale chociaż kilka szybkich fot.

Mi się podoba, całkiem fajnie wyszło mimo połączenia pozornie niepasujących do siebie kolorów. Spodziewałam się, że ta tasiemka agility będzie o wiele cieńsza.

Posted

omry napisał(a):
Najmniejszy, S :) Pies ma 20 cm w kłębie i 1,5 kg.

Dzięki ;) Ale to malizna jest ta Twoja Tekilka. A na Twoje oko, to ciut większy pies też się wciśnie? Taki z 2,5kg

Posted

[quote name='Alise']Dzięki ;) Ale to malizna jest ta Twoja Tekilka. A na Twoje oko, to ciut większy pies też się wciśnie? Taki z 2,5kg

Nie ma szans.

[quote name='razed_in_black']omry jaką długość grzbietu ma Twój piesek z avatara?

40 cm :razz:

Posted

pytam bo ładnie leży to ubranko, a mój akurat też ma 40 cm długości :) to rozmiar xxl?

tak żeby było do tematu to chyba zamówię po wypłacie szelki juliusa :D hmmm tylko kuszą mnie czarno białe a wszystko mamy raczej z czerwonymi dodatkami, więc na tricolorowym psie się te czarne za bardzo zleją :(

Posted

masdamerka napisał(a):
Doszła obroża od AD!! :multi: Jestem mega zadowolona, wszystko równo przyszyte, pianka mięciutka. Modelka nie chciała współpracować, ale chociaż kilka szybkich fot.
Fajnie wygglada na LU :)

BBeta napisał(a):
Nasze nowe AD :loveu: :)

Super :loveu: Bbeta widzę ze polujesz na te same taśmy co ja :) jak zamowiłaś w AD obróżki z wiewiórkami ja w tym czasie zamowiłam szelki w DS z tym wzorem, wczoraj wyslalam zapytanie o wycene zestawu z robakami a dziś widzę robakowe obrózki u Ciebie :)

Posted

rika napisał(a):
I to największy rozmiar? Damon ma jakieś 38, więc powinno być ok :loveu:

razed_in_black napisał(a):
pytam bo ładnie leży to ubranko, a mój akurat też ma 40 cm długości :) to rozmiar xxl?

No największy, XXL.

Posted

Wzięłam 17, chociaż się tak przyglądając lepiej wyszłaby z 3 :) Wyszła mi taka cukierkowa :loveu:
Pan listonosz już ma moje juliusy, teraz tylko czekać kiedy do mnie zawita :evil_lol:

Posted

Victoria napisał(a):
masdamerka ta obrozka jest piekna :loveu:
ktora pianke w koncu wzielas?? ;>

a my znowu czekamy na kolejnego ad :siara:

Jeszcze na następnego czy na tego, który idzie razem z moimi obrożami ? :lol:

A dziś był pan listonosz i znowu nic nie przyniósł :-(

Posted

Listonosz przyniósł mi właśnie zamówioną smycz i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Za nieco ponad 12 złotych nie spodziewałam się niczego spektakularnego a tu przyszła porządna i fajna smycz! :D
Zdecydowałam sie w końcu na taśmową, przepinaną Chabę 12mm. W aukcji było napisane, że będzie miała, w zależności od egzemplarza, 220-240cm. I tu pojawia się pierwsza niespodzianka - 250cm ;) Poza tym jest "ciekawie" przepinana. Do tej pory spotkałam się tylko z takim przepinaniem jak w Rogzie - przy najdłuższej wersji mniejszy karabińczyk zahacza się o kółeczko tworząc rączkę. Tutaj rączka jest przyszyta już na stałe i dodatkowo jest na niej karabińczyk. + dwa kółeczka do skrócenia smyczy.

Jestem naprawdę bardzo zadowolona :D

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Jeszcze na następnego czy na tego, który idzie razem z moimi obrożami ? :lol:

A dziś był pan listonosz i znowu nic nie przyniósł :-(

niee, ten sam, ale to juz trzeci odkąd ogłosili koniec szycia:lol:

Posted

Do nas też jeszcze nic nie przyszło... Strasznie żałuję, że nie zamówiłam w PSDD. Następnym razem raczej kupię wszystko, co potrzebne i sama się pobawię z maszyną :cool3:
Przyszedł za to trymer wahl. Jak na takie mini coś, zasilane jednym paluszkiem, chodzi całkiem sprawnie i do podgalania pyszczka jest spoko.

Posted

A ja mam problem z juliusami... Nie wiem, jaki rozmiar powinien mieć Damon- klatka 51cm... Mini Mini na styk, a Mini może być za luźne :roll: