Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omry napisał(a):
Eeee.. Trochę nie rozumiem.
Co Tobie do tego?

No chociażby to,że coś zamówiłam jakis czas temu i chciałam się dowiedzieć kiedy moge się spodziewać przesyłki.
No chyba odpowiedź jakaś by mi się należała
Nie zamawiam przez allegro i nie czytam tam wiadomości.
Ale gops,dzięki za odpowiedź.

Posted

motyleqq napisał(a):
no właśnie, jak ktoś ma urlop to nie można mu korzystać z fejsa? :eviltong:

no może,ale jak juz napisałam nie wiedziałam o urlopie i poczułam się jako klientka zignorowana,teraz wiem,wiec ok.
Dziękuje za odpowiedź,na Was tutaj zawsze mozna liczyć.

Posted

Ja też zawsze mam problem z kontaktem z DS... Nigdy nie dostałam żadnej informacji o przyjęciu zamówienia, o tym, że wszystko jest już zrobione, czy chociażby wysłane. Dla nas robią nowe szelki podczas 'urlopu'...

Posted

anna35-1974 napisał(a):
A do kiedy w DS jest ten urlop,bo pisze do nich od 4 dni chyba i zadnej odpowiedzi.Wogóle chciałabym tak często mieć urlopy,o tak.

oj nie wiem czy chciałabyś mieć taki urlop :)
W kwestii wyjaśnienia nie jesteśmy na urlopie, mamy troszkę zaległości, do tego dochodzi trochę zamówień hurtowych + szkolenie nowych pracowników. Bardzo możliwe, że urlop na allegro zostanie jeszcze przedłużony.

Wszystkie zaległe zamówienia są realizowane i na bieżąco wysyłane. Drobne zamówienia nadal przyjmujemy.

Ania pisałam Ci w zeszłym tygodniu kiedy Twoje zamówienie zostanie wysłane, ale ok za chwilkę napiszę jeszcze raz ;)

rika napisał(a):
Ja też zawsze mam problem z kontaktem z DS... Nigdy nie dostałam żadnej informacji o przyjęciu zamówienia, o tym, że wszystko jest już zrobione, czy chociażby wysłane. Dla nas robią nowe szelki podczas 'urlopu'...

Pisałam, że jak tylko szelki do nas dojdą uszyjemy nowe i wyślemy, przesyłkę odebrałam, szelki dzisiaj najpóźniej jutro zostaną wysłane.

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Pisałam, że jak tylko szelki do nas dojdą uszyjemy nowe i wyślemy, przesyłkę odebrałam, szelki dzisiaj najpóźniej jutro zostaną wysłane.

W wiadomości, którą dostałam, napisane było, że jeśli szelki wrócą jeszcze w tym (zeszłym) tygodniu, to do końca tygodnia postaracie się wysłać nowe. Gwoli ścisłości- dotarły najpóźniej w czwartek ;)
Mam nadzieję, że tym razem info o wysyłce jest prawdziwe, bo ostatnio paczka została wysłana kilka dni później, niż twierdziliście- o czym świadczy chociażby data nadania ;)
Nie chcę roztrząsać tego na forum, ale tutaj przynajmniej pojawiają się jakieś odpowiedzi...

Posted

Właśnie nie mogę się zdecydować między żółtą, a szarą... :roll: Kilka szarych mi się gdzieś przewinęło i są bardziej praktyczne, ale żółte mnie urzekają.

Posted

rika napisał(a):
Właśnie nie mogę się zdecydować między żółtą, a szarą... :roll: Kilka szarych mi się gdzieś przewinęło i są bardziej praktyczne, ale żółte mnie urzekają.

Szary fajniejszy :grins: