Chantell Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 powiedzcie mi jaki kantar będzie najlepszy na Augie i jaki rozmiar? i jeszcze jedno. czy przy mocnym, gwałtownym pociągnieciu psi kark jest bezpieczny i nie zostanie za bardzo poddany próbie? Quote
Marta_Ares Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 nowe obroze: i polarki :D Gops pokaz fotki jaką :) Quote
Molli Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Chantell']powiedzcie mi jaki kantar będzie najlepszy na Augie i jaki rozmiar? i jeszcze jedno. czy przy mocnym, gwałtownym pociągnieciu psi kark jest bezpieczny i nie zostanie za bardzo poddany próbie?[/QUOTE] Na allegro szyją na zamówienie ;) Quote
Marta_Ares Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Swietne te polarowe obroże ;)[/QUOTE] dziekuje :loveu: Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Świetne te polarkowe obróżki :loveu: Niestety przy długim włosie polar całkowicie odpada ... :( Quote
Chantell Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 niebieski jest świetny! :) ile to cm? wolałabym chyba z amiplaya ten kantar... Quote
Marta_Ares Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Chantell kantarek to chyba z trixie lepiej, te ami playa szerokie są strasznie, reszte odp na PW, ciekawa jestem jak na Aresie będą wyglądały te obróżki Quote
kasia_1982 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 przedwczoraj dotarło do nas zamówienie od Marty, zdjecia z pierwszygo i jedynego spacerku w nowych szelkach. Głupia pańcia (to znaczy ja) zostawiła szelki po spacerze na podłodze i wyszła na zakupy. Mała w tym czasie zjadła zatrzask do nich Quote
Kashdog Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kasia szkoda, bo Twoja sucz wygląda w nich cudnie :loveu: Ale może dokup zatrzask i napraw ( o ile umiesz), a jak nie to może TZ Marty by to zrobił;)? Quote
kasia_1982 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 obejrzałam je dokładnie i nie mam możliwości ich naprawienia, nie bez maszyny do szycia ;( Są tak dobrze zszyte że musiałabym rozebrać połowe szelek. Wysyłać do Polski też mi sie nie opłaca;( wiec zamawiam je jeszcze raz. Tylko znowu bede musiała czekać ;( No ale moja wina, o sprzęt trzeba dbać ;) Quote
konikowa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Roxie cudnie w nich wygląda! Musicie mi pomóc... Nie wiem na jakie połączenie zdecydować się do rudej dziewczyny. Chciałabym dwie obróżki z polarem od Marty i nie wiem jakie kolory połączyć. Na razie myślę na żółty z zielonym i pomarańczowy z zielonym. Quote
Marta_Ares Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 faktycznie ślicznie w nich wygląda:loveu: obroże na Aresie pies obrażony że go obudziłam o 9.30:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ares ma krzywo obciętą sierść na uszach xd Fajnie mu, zwłaszcza w brązowo-niebieskiej Quote
Marta_Ares Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Ares ma krzywo obciętą sierść na uszach xd Fajnie mu, zwłaszcza w brązowo-niebieskiej hehe wiem o tym, bo ma podwojne te uszy i ciezko wyrownac zeby krzywdy nie zrobic :/ tym bardziej jak ciagle musi sie ruszac:D lepsze fotki Milana w szelkach :) Quote
Obama Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kurcze, mnie sie marzy fioletowa panterka :)albo generalnie coś z fioletem:kropki,paski Quote
mineralna_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Co dla tego szczura: to: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=2242 czy to: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=98 bo chce kupić komplet - zacisk + smycz a nie umiem się zdecydowac :eviltong: Quote
mineralna_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 mi się właśnie bardziej paint paw podoba :evil_lol: Quote
Recommended Posts