masdamerka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Naprawdę ciekawi mnie co AD będzie robić później. Może odechciało im się robić w ogóle, albo to ogłoszenie końca działalności to taki chwyt marketingowy? Na pewno od lutego mieli mnóstwo zamówień :) Myślę że hurtowo szyć nie będą, nie zużywaliby wszystkich taśm.. Quote
majusa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='rika']majusa, nasze mają dojść podobno w piątek :cool3: wzór już się gdzieś przewinął- rock na miętowej taśmie i malinowym minky. Wow, ciekawa jestem bardzo efektu !!!! :) Moze i moje przyjda w piatek? :loveu: ale pewnie nie, Ty zamiawialas jakies dwa dni wczesniej.... Quote
rika Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='majusa']Wow, ciekawa jestem bardzo efektu !!!! :) Moze i moje przyjda w piatek? :loveu: ale pewnie nie, Ty zamiawialas jakies dwa dni wczesniej....[/QUOTE] Zamawiałam w piątek przed świętami... To czekanie jest najgorsze :eviltong: Teraz czaimy się na gadżeciaki, ale pewnie nie zrobią mi grzywaczy... Quote
MakeBelieve Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Czy ta pianka z ad jest gruba? Chodzi mi o to czy dla mikropsa (2,5kg) pianka+podkład+ozdobna na obrożę to nie będzie za grubo.. Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Kurcze, a mi Activdog odpisał i nie mają już tej taśmy fioletowej z kwiatkami :( Eh szkoda... Samochody na szczęście są, wiec muszę pomyśleć jaką tasiemkę zamiast kwiatków wziąć... Edited April 10, 2013 by Ewa&Duffel Quote
Adriana. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='masdamerka']Naprawdę ciekawi mnie co AD będzie robić później. Może odechciało im się robić w ogóle, albo to ogłoszenie końca działalności to taki chwyt marketingowy? Na pewno od lutego mieli mnóstwo zamówień :) Myślę że hurtowo szyć nie będą, nie zużywaliby wszystkich taśm..[/QUOTE] Ja też miałam takie myśli, że to może być chwyt reklamowy i że potem znowu pojawi się więcej wzorów i ogłoszą, że szyją dalej na zamówienie. Quote
vege* Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='gops']czekam na 2 taksówki i szelki skórzane , mam nadzieje że mi suka w taksówke wejdzie bo kupiłam taką na styk ale musialam kupić te kurczaczki .[/QUOTE] A ja chciałam spongeboba, ale Nuka by mi się w nią nie zmieściła :-( a kurczaczki są super, też kiedyś kupię:loveu: Quote
majusa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Marchewkowy']Dzięki :) Wreszcie jakaś porada :) Folk jednak raczej odpada bo wystarczy mi jeden :D Przemyślałam i turkusowe gwiazdki raczej też bo w tej kolorystce co chciałam byłby dość podobne do robaczków naszych. Turkusowe wieiwiórki są super chciałabym na jakiejś taśmie podkładowej 2,5 cm + eko/pianka. A dla Abi dzikie biedronki mi się bardzo podobają ale z czym je połączyć :roll: Szkoda że nikt nie ma tej taśmy w innych kolorach :( Szkoda :p ale rozumiem chcesz mieć różne :). Bardzo podoba mi sie ta folkowa seria, moze jak DS bedzie miec ta tasme to sobie zamowie :evil_lol: [attachment=2387:9924.attach] Quote
Lucky. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 doszły gadżeciaki i furkidz. w sumie myslałam, że gadżeciaki wypadają lepiej, ale ne jest najgorzej. tutaj w furkidzie i gadżeciaki jeszcze czekam na ad :evil_lol: ale to na razie koniec. na dniach wstawię lepsze zdjęcia. Quote
Kasia i Teodora Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Czy ktoś z Was ma może obroże z ohmypet? Taśma na zdjęciach wygląda na bardzo grubą, np. jak w Red Dingo; czy rzeczywiście taka jest? Quote
gops Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 gadzeciaki bardzo ładne :) a dla Mini nic nie kupiłaś ? Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='majusa']Szkoda :p ale rozumiem chcesz mieć różne :). Bardzo podoba mi sie ta folkowa seria, moze jak DS bedzie miec ta tasme to sobie zamowie :evil_lol: [ATTACH=CONFIG]10821[/ATTACH][/QUOTE] O, a ja taka wlasnie zamowilam :D czekam na odp czy starczy materiału ;) Quote
Marchewkowy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='monika15']Marchewkowy obroże sa boskie! zakochalam się w nich normalnie [quote name='Rinuś']Marchewkowy zarąbiste są te obroże Twoje!!!! Dziękujemy bardzo :) [quote name='Olson']Marchewkowy, obroża z folkiem jest po prostu przecudna. Ile to cm? I która taśma podkładowa? Taśma podkładowa 2,5 cm + pianka więc pewnie koło 3 razem wychodzi. Ciepły błękit nr 16 :) [quote name='MakeBelieve']Marchewkowy szacun dla Ciebie i Twojej Mamy za przecudne polączenia AD! <3 Jestem zakochana w robakach i folku, mimo, że folk jako taśma mi się kompletnie nie podoba. Dzięki :) Mnie też nie przekonywała ta taśma jako sama, ale połączona z pianką/eko, nitkami i podkładem wygląda super :lol: [quote name='majusa']Marchewkowy - obroże robią wrażenie:smile: Nie to co moj bubel:-(. Moim faworytem sa zdecydowanie zielone biedronki ale folk tez wyglada cudnie w tym polaczeniu. Do Abikowej obrozy zamowilabym ciemny roz z hamiltona http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-sle6-10-mm-x-180-cm-smycz-dla-psa-rose.html ewentualnie lawende. Granat tez bardzo pasuje ale za "męski" :smile:. Dzięki ;) też kocham zielone robale :) [quote name='Lucky.']doszły gadżeciaki i furkidz. w sumie myslałam, że gadżeciaki wypadają lepiej, ale ne jest najgorzej. [IMG]http://i46.tinypic.com/2myno1j.jpg[/IM tutaj w furkidzie [IMG]http://i49.tinypic.com/33dcsbb.jpg[/IM i gadżeciaki [IMG]http://i50.tinypic.com/f380ee.jpg[/IM jeszcze czekam na ad :evil_lol: ale to na razie koniec. na dniach wstawię lepsze zdjęcia. Bardzo ładne, szczególnie gadżeciak, a na czym polega to haftowanie ras u nich? Trzeba pisać czy jest gdzieś jakiś wzór? Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Marchewkowy'] a na czym polega to haftowanie ras u nich? Trzeba pisać czy jest gdzieś jakiś wzór?[/QUOTE] Trzeba napisać, oni wyszukują hafty danej rasy i podsyłają Ci propozycje ;) Quote
anna35-1974 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Trzeba napisać, oni wyszukują hafty danej rasy i podsyłają Ci propozycje ;)[/QUOTE] Dokładnie tak,mamy takie labradory. Quote
rika Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Co sądzicie o takim hafcie? Innych grzywkowych niestety nie ma :-( Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='rika']Co sądzicie o takim hafcie? Innych grzywkowych niestety nie ma :-( Niestety nie wyświetla się zdjęcie... Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Teraz widać :) Mi się nie podoba, gdybym nie wiedziała, to chyba by było mi się cieżko domyślić, że to grzywacz ;) Quote
angineuuka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Gdyby nie było tego kłębka sierci z przodu, co pada na oczy to było by zdecydowanie lepiej. Quote
rika Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Mam podobne odczucia :-( trudno, może kiedyś dostaniemy coś bardziej grzywaczowego... Quote
Marchewkowy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Na razie myślałam nad ptaszkami z AD 1) 2) 3) ślicznie wyglądają na samej różowej taśmie ale wolałabym jednak z podszyciem... Co myślicie? a może jakoś inaczej? Quote
Recommended Posts