Marchewkowy Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Miałam trochę czasu i zrobiłam lepsze ( mam nadzieję) zdjęcie kolekcji :lol: Idealnie byłoby jeszcze wszystko posegregować firmami :P ale to może następnym razem ;) http://img560.imageshack.us/img560/1729/kolekcja2013.jpg Quote
masdamerka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Marchewkowy']Miałam trochę czasu i zrobiłam lepsze ( mam nadzieję) zdjęcie kolekcji :lol: Idealnie byłoby jeszcze wszystko posegregować firmami :P ale to może następnym razem ;) http://img560.imageshack.us/img560/1729/kolekcja2013.jpg Teraz kolekcja wygląda na większą, nie jest źle, ale musisz jeszcze troszkę dokupić :diabloti: :evil_lol: Quote
gops Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Marchewkowa tak z ciekawości używasz wszystkich smyczy ? ja mam może z 5 smyczy a używam 2 prawie ciągle i jakoś nie mam potrzeby by kupować tak jak obróż . Quote
Marchewkowy Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Muszę się trochę ograniczyć z zakupami w przyszłym miesiącu bo inne wydatki są ahhh a tyle rzeczy bym chciała kupić ;P [quote name='gops']Marchewkowa tak z ciekawości używasz wszystkich smyczy ? ja mam może z 5 smyczy a używam 2 prawie ciągle i jakoś nie mam potrzeby by kupować tak jak obróż .[/QUOTE] Używam :) Większość mam do kompletu :) Quote
Victoria Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 a gdzie masz reszte smyczy ;P ? kiedys widzialam taki cały rządek smyczy, głównie rogzowych :razz: Quote
monika15 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='AnYya']Ile mniej więcej płaciliście za dostawę obróżek Furkidza? To info na stronie jest strasznie niejasne...[/QUOTE] 7zł z tego co pamiętam ;) Quote
Illusion Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Marta_Ares']troszke mniej może, ale na pewno nie jest taki jasny jak na tym zdjęciu: http://globaldogshop.com/images/products/5681-Rogz_Alpinist_Everest_Lime_Dog_collar_-_XLarge.jpg bardziej do tego zbliżony: http://www.pelna-miska.pl/userdata/gfx/ce20add74db3c2f044e14a1aaa421708.jpg Postaram się zrobić zdjęcie w świetle dziennym na psie Liczyłam właśnie na taki jasny, pastelowy, szkoda. Ale poczekam na zdjęcia na psim modelu ;). Ciekawe jak wygląda ten czerwony miękkie i lekkie, bo na zdjęciach w sieci bardzo mi się podobał, ale jak też jest dużo ciemniejszy to nie wiem czy się na niego decydować. Quote
Victoria Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ten czerwony jest prześliczny <3 nie jest ciemny, tylko taki cieplutki i przyjemy dla oka :loveu: Quote
majusa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Marta_Ares']Lekkie i miękkie dla Aresa i Mayloka http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Zima%202012/DSC02587_zps6e56c9a3.jpg?t=1364585136 To własnie moj ulubiony kolor z tej serii :loveu:, juz długo mi sie marzy ..... Quote
Illusion Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Victoria']ten czerwony jest prześliczny <3 nie jest ciemny, tylko taki cieplutki i przyjemy dla oka :loveu: http://pelna-miska.pl/userdata/gfx/b6079ffca9f53dcae13821657668aa7f.jpg Coś jak tutaj? Gdzie w ogóle w Wawie jest ten sklep z rogzami? :hmmmm: Quote
Marchewkowy Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Victoria']a gdzie masz reszte smyczy ;P ? kiedys widzialam taki cały rządek smyczy, głównie rogzowych :razz: Smyczy mam dalej tyle co miałam z Rogza :D albo nawet więcej ;) Nie mam tylko florala i fioeltu z nitką ale doszedł miękki i lekki purple, viva, choc feminine XXL i L, Funky XXL :) Więc w sumie jest więcej rogzowych smyczek niz wcześniej :) Quote
vpassione Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Angi']hahahahaha, fajny model :evil_lol:[/QUOTE] Mogłam dać szelki na psie, ale wtedy szelek nikt by nie zobaczył :lol: Quote
katasza1 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Echh, dopiero co zamowilam dwie obroze i smycz z PSDD, a tak bym chciala cos zielonego albo czerwonego, bo mamy same szaro-blekitne obroze. Chcialabym cos z hamiltona, albo rogza, ma ktos pozyczyc z dwie stowki? :lol: Quote
Adriana. Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Marchewkowy']Smyczy mam dalej tyle co miałam z Rogza :D albo nawet więcej ;)... [/QUOTE] Jak się sprawdzają te smycze z serii z odblaskową nitką? Są wygodne? Ta taśma jest taka bardziej miękka czy bardziej sztywna? Zastanawiam się czy kupić razem z obróżką dayglow yellow smycz do kompletu :lol:. Quote
Victoria Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Illusion']http://pelna-miska.pl/userdata/gfx/b6079ffca9f53dcae13821657668aa7f.jpg Coś jak tutaj? Gdzie w ogóle w Wawie jest ten sklep z rogzami? :hmmmm: troche jaśniejszy przy metrze stokłosy ;) marchewkowy hahahah juz myslalam ze sprzedałas albo co ;P mi sie ostatnio przestaly miescic psie ciuszki w pudełku i musialam zmienic ich miejsce zamieszkania na szufladę :lol: Quote
rashelek Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Victoria']mi sie ostatnio przestaly miescic psie ciuszki w pudełku i musialam zmienic ich miejsce zamieszkania na szufladę :lol:[/QUOTE] Pokaż no tą swoją kolekcję :mad: Quote
Illusion Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Victoria']troche jaśniejszy przy metrze stokłosy ;) marchewkowy hahahah juz myslalam ze sprzedałas albo co ;P [/QUOTE] A jak tam jest z cenami? Takie same jak w sieci? Quote
Victoria Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='rashelek']Pokaż no tą swoją kolekcję :mad:[/QUOTE] nie umiem zrobić zdjęcia :evil_lol: nie mam na czym tego ułożyć xd jak będzie ładna pogoda (jeśli w ogóle) to spróbuję na balkonie xd [quote name='Illusion']A jak tam jest z cenami? Takie same jak w sieci?[/QUOTE] nie wiem jakie są w sieci ;) za 2 obroże z nitką na zatrzask, jedna eM druga eLka, zapłaciłam 49zł :eviltong: policz sobie xd Quote
Marchewkowy Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Adzia123']Jak się sprawdzają te smycze z serii z odblaskową nitką? Są wygodne? Ta taśma jest taka bardziej miękka czy bardziej sztywna? Zastanawiam się czy kupić razem z obróżką dayglow yellow smycz do kompletu :lol:.[/QUOTE] Fajne są miałam dwie i obydwie lekko śliskie nie palą ręki ja bardzo lubie + macałam inne na wystawie też fajniutkie w dotyku i wytrzymałe Quote
marta1624 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Mam takie pytanie- co bardziej polecacie dla owczarka niemieckiego? Mam wybrane 2 wzory z DS- jeden z serii ribbonki, a drugi cottonki. wiem że jedne to taśmowe, a drugie bawełniane. Ale jak wygląda sprawa z użytkowaniem ich? Pies często pływa (nawet w kałuży:P), więc które będą lepsze na codzienne spacery? I co najważniejsze które są wytrzymalsze, jeśli ma się ciągnika? Quote
gops Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta1624']Mam takie pytanie- co bardziej polecacie dla owczarka niemieckiego? Mam wybrane 2 wzory z DS- jeden z serii ribbonki, a drugi cottonki. wiem że jedne to taśmowe, a drugie bawełniane. Ale jak wygląda sprawa z użytkowaniem ich? Pies często pływa (nawet w kałuży:P), więc które będą lepsze na codzienne spacery? I co najważniejsze które są wytrzymalsze, jeśli ma się ciągnika?[/QUOTE] wytrzymałość na zerwanie zależy od okuć i zatrzasku/zacisku/klamry tu bym się nie obawiała DS ma bardzo dobrej jakości okucia i zatrzaski . wytrzymalsze w sensie na wszystko inne według mnie są jednak ribonkki tylko bez polaru (polar nie jest wytrzymały) , cottonki blakną po dość krótkim czasie i bywa że jak się ubrudzą nie da się doprać . Quote
marta1624 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Dzięki za szybką odpowiedź. Czyli wezmę ribbonki:) A nie orientujesz sie może jak jest z szerokością taśmy ze wzorami? Bo potrzebuję szelki norweskie, szerokość taśmy głównej z przodu 4 cm + podszycie siateczka/ eko (swoją drogą co lepsze?), a wzór taśmy ze wzorem ma 1,5 cm. Nie wiem czy lepiej będzie wyglądać jak wezmę podwójną taśmę ze wzorem? Bo zdecydowałam się na tą nową tasiemkę (wzorek) pokazany na facebooku. I mam dylemat, czy wziąć pojedynczą taśmę ze wzorem, czy podwójną. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=456370864445150&set=a.387880631294174.91281.251584501590455&type=1&theater nie wiem czy się otworzy, ale to ten wzór. I też na taśmie zieleń neon. Quote
Recommended Posts