vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']przemilczmy to :diabloti:[/QUOTE] haha, no dobra :diabloti: Quote
masdamerka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 U mnie na najbliższe zakupy wychodzi 180-200 zł :( Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='masdamerka']U mnie na najbliższe zakupy wychodzi 180-200 zł :([/QUOTE] Ale te dla psa?:diabloti: Quote
Adriana. Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='masdamerka']U mnie na najbliższe zakupy wychodzi 180-200 zł :([/QUOTE] U mnie coś koło tego :shake:. Ale mam nadzieję, że część rzeczy uda mi się zdobyć używanych to będzie taniej :cool3:. Quote
anna35-1974 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='masdamerka']U mnie na najbliższe zakupy wychodzi 180-200 zł :([/QUOTE] Tylko tyle,pociesze,ze mało. Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Adzia123']U mnie coś koło tego :shake:. Ale mam nadzieję, że część rzeczy uda mi się zdobyć używanych to będzie taniej :cool3:.[/QUOTE] Szkoda, że nie ma psich SH:evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*']Ale te dla psa?:diabloti: U mnie dla psa wychodzi tak : 45 złotych szelki norweskie dla Alpiny 50 złotych pas biodrowy z dwoma amortyzatorami dla.. mnie :diabloti: i chyba 36 złotych za szelki dla Miśki :P a to tylko DS :lol: nie wspominam o łańcuszku, adresówkach, frisbee ... :P Quote
majusa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']U mnie Pawsitive to też zdecydowanie numer jeden teraz :) Duffel w szelkach od nich Ewa czy mogłabyś zmierzyć jaka jest szerokość tych kwiatków? Myśle nad obrożą z tym wzorem :cool3: ale przy 2 cm nie wiem czy nie beda za bardzo poucinane...:roll: Quote
masdamerka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='vege*']Ale te dla psa?:diabloti:[/QUOTE] Ano niestety dla psa.. :evil_lol: - obroża MM 30zł - szelki MM guardy 75zł - smycz z amortyzatorem 55 zł + kurier 19zł Przydały by się ze dwie adresówki, no i zabawki bo Lu ostatnio każdą zabawkę potrafi przegryźć..:-( Także troszkę się przygłodzę w miesiącu i jakoś się uzbiera :evil_lol: Quote
rashelek Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 A ja się wkurzyłam właśnie, bo byłam pewna, że nasz rozmiar Hamiltona ma 2cm a ma tylko 1,5cm :angryy: Durne rozmiarówki :angryy: Quote
Illusion Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Marta_Ares']Lekkie i miękkie dla Aresa i Mayloka http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Zima%202012/DSC02595_zpsf3d72893.jpg?t=1364585141 http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Zima%202012/DSC02587_zps6e56c9a3.jpg?t=1364585136 Ten zielony jest w rzeczywistości taki soczysty? Quote
rika Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Te miękkie rogzy nadałyby się dla golasa? Szukamy czegoś bez podszycia, co nie będzie drażniło... Quote
anostek Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='rika']Te miękkie rogzy nadałyby się dla golasa? Szukamy czegoś bez podszycia, co nie będzie drażniło... A może coś takiego? http://www.ohmypet.pl/OhMyDog/Kolekcje/smooth-silky,kbfb [quote name='majusa']Dziewczyny, Dotarł do nas dziś zajączek Figi - obróżka z AD. Zamówiłam gotowca tak na szybko, tak na ostatnia chwilę zeby nie załować ze nie mam nic z tej firmy. Podobał mi się akurat kolorek był w naszym rozmiarze ....ale czy było warto? Dal tych którzy jeszcze nic nie maja z AD do przemyślenia ....ja sie troszkę rozczarowałam. Jako nałogowy tester poddałam ocenie tą obróżkę, może się czepiam ? ale zobaczcie same... 1) Większość zachwala przeszycia AD a przede wszystkim ich "równość" w porównaniu z innymi firmami szyjącymi handmady ....na pierwszym zdjęciu można wyraźnie zauważyć ze przeszycie jest krzywe. 2) Obróżkę mam od godziny ( nie była jeszcze użyta) a na drugim zdjęciu można zauważyć że jest brudna do tego poklejona czy przygrzana czymś ciepłym stopiona eko ( w miejscu gdzie tego nie powinno byc) !!! 3) Zdjęcie 3 - co to w ogóle ma być ? takie zakończenie z odstającą eko? Też tak macie? ja widze cos takiego pierwszy raz i jest to wg mnie mało profesjonalne. Wydawało mi się ze powinno byc to jakoś założone czy coś , zeby tak nie odstawało brzydko. 4) Szerokość, czy zdarzyło się wam kupić i dostac coś innej szerokości ? Tak to gotowiec - ale widać po okuciach ze są dużo szersze niz tasiemka z podkładem. Miało być 2 cm a jest coś koło 16mm - na zdjęciu widać ze jest węższa niż lupine (18mm). Generalnie ta szerokość mi nie przeszkadza ale chodzi tu o profesjonalizm dla mnie obroża 2 cm to 2 cm a 18mm to 18mm , mogli napisać prawde...... Nie wiem czym się tak zachwycacie, miałabym ochote jeszcze coś u nich zamówić dla porównania czy tak szyja wszystkie czy tylko ta obrożka taka felerna...ale szczerze, po takim zawodzie szkoda mi kasy. Na dzień dzisiejszy u mnie numer jeden to seryjna LUPINE, za jakiś czas wypróbuję innego handmade-a. Ps: dobrze ze Figa nie jest człowiekiem i jej to nie przeszkadza, moze sie cieszyc dziewczyna z zająca. Historia budzi duży niesmak – jeśli towar jest wadliwy i z tego powodu został przeceniony, powinno być info na stronie. Przecież ta pęknięta ekoskóra zaraz będzie niszczyć się jeszcze bardziej, a niechlujnie przyszyta tasiemka powoduje, że obroża wygląda jak nie AD. Dobrze zrobiłaś, że odesłałaś. Quote
Adriana. Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='vege*']Szkoda, że nie ma psich SH:evil_lol:[/QUOTE] To byłby wspaniały pomysł :shiny: Quote
gops Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 świetny kolor tego rogza zielonego , aż mi się zachciało kupić dla suki :lol: Quote
rika Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 anostek- mamy obrożę hula reflect właśnie z taką taśmą od spodu i jest super. Dzięki ;) nie mogłam podobnej nigdzie znaleźć. Quote
paulaa. Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Marta_Ares, gdzie kupowałaś tego zielonego Rogza ? piękny ma odcień! :loveu: Quote
vege* Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Adzia123']To byłby wspaniały pomysł :shiny:[/QUOTE] Chyba bym nigdy stamtąd nie wyszła :evil_lol: Quote
M&M&O&I Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 super ten limonkowy rogz :loveu: ale raczej dla mojego anglika nie będzie pasowało :( Quote
Marchewkowy Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 śliczny jest miękki i lekki rogz czerwony i zielony, chyba skuszę się na czerwień, bo zieleń mam hamiltona :) Quote
AnYya Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Ile mniej więcej płaciliście za dostawę obróżek Furkidza? To info na stronie jest strasznie niejasne... Quote
gops Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='AnYya']Ile mniej więcej płaciliście za dostawę obróżek Furkidza? To info na stronie jest strasznie niejasne...[/QUOTE] nie całe 10zł nie pamiętam dokładnie ale była to normalna cena nie jakaś wygórowana. Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Illusion']Ten zielony jest w rzeczywistości taki soczysty? troszke mniej może, ale na pewno nie jest taki jasny jak na tym zdjęciu: bardziej do tego zbliżony: http://www.pelna-miska.pl/userdata/gfx/ce20add74db3c2f044e14a1aaa421708.jpg Postaram się zrobić zdjęcie w świetle dziennym na psie [quote name='rika']Te miękkie rogzy nadałyby się dla golasa? Szukamy czegoś bez podszycia, co nie będzie drażniło... myślę, że jak najbardziej nadałyby się dla golasa :) [quote name='gops']świetny kolor tego rogza zielonego , aż mi się zachciało kupić dla suki :lol: Misia świetnie by w nim wyglądała!!!! :diabloti: [quote name='paulaa.']Marta_Ares, gdzie kupowałaś tego zielonego Rogza ? piękny ma odcień! :loveu: kupowałam w PM, chyba ostatnią sztukę XL Quote
Adriana. Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='AnYya']Ile mniej więcej płaciliście za dostawę obróżek Furkidza? To info na stronie jest strasznie niejasne...[/QUOTE] Ja płaciłam 6 zł, ale to było we wrześniu ubiegłego roku. Teraz ceny na poczcie się zmieniły i przesyłka będzie chyba 7 zł. Jak dodasz wszystko co chcesz kupić do koszyka to wyskakuje ci pod spodem ile zapłacisz za przesyłkę. Quote
Recommended Posts