Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, Pawsitive Dog prawdopodobnie mogliby dla mnie sprowadzić jedną tasiemkę i uszyć moje wymarzone szelki ;/ Ale 1. że 10 zł drożej od Manufaktury a 2. że Manufaktura mi może wymeirzyć dokładnie psa i zrobić idealne szelki;..

Posted

[quote name='zaba14']Ta błękitno szara jest rewelacyjna ! :) ja ostatnio gardzę "obrazkowymi" obrożami :)[/QUOTE]
dziękuje;) wczoraj przyjechał kurier z nowymi cieńszymi taśmami, właśnie do tego typu połączeń. Jutro może jeszcze z jakimiś kolorami zrobię :evil_lol:

Posted

A ja przedwczoraj wróciłam do domu po dwóch tygodniach i zamierzałam się wybrać na spacer... A tu po przejrzeniu mojej obrożowej kolekcji okazało się, że muffinkowa Manufaktura jest pożarta. Oczywiście w domu nikt się nie przyznaje, że przy nim któryś z psów ją zjadł... ;)

Ale teraz przynajmniej mogę sobie coś zamówić, tak na poprawę humoru. :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']o, o, o... To ja już wiem jakie Miśka szelki kiedyś tam dostanie!
mój pies będzie rasta :evil_lol:[/QUOTE]

Nie dobijaj mnie, ja tak sobie myślałam, jak ładnie będzie pasować do mojego Liska :-(

Posted

[quote name='Aga*Lis']Nie dobijaj mnie, ja tak sobie myślałam, jak ładnie będzie pasować do mojego Liska :-([/QUOTE]
nie wiem, czy 3 cm guardy będą ładnie wyglądać na westie.. :lol:
Ja jeszcze założę moją czapkę rasta i pójdziemy się lansić :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga*Lis']Nie dobijaj mnie, ja tak sobie myślałam, jak ładnie będzie pasować do mojego Liska :-(
a 3cm będzie za szeroko??

Szelki dla Mayloka (6kg) Tzt zrobił z 3cm i 1,6cm naszytej na czerwoną 2cm:

Posted (edited)

Marta gdzie na allegro są obroże twist bez podszycia bo chyba nie ma :(

I tak wgl to wiesz, że cię Marta zabiję za pokazanie kurczaczków :diabloti: Chcę kurczaki, jasny turkusowy komplecik, taki fajny komplecik połączony z dwóch kolorów, obrożę z łańcuszkiem...

Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti:

Edited by vege*
Posted

[quote name='vege*']Marta gdzie na allegro są obroże twist bez podszycia bo chyba nie ma :(

I tak wgl to wiesz, że cię Marta zabiję za pokazanie kurczaczków :diabloti: Chcę kurczaki, jasny turkusowy komplecik, taki fajny komplecik połączony z dwóch kolorów, obrożę z łańcuszkiem...

Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
wiedziałam, że czegoś brakuje bo coś za mało aukcji jest :lol:
kurczaki fajne takie wiosenne, materiał od ponad pół roku leży, a ja dopiero teraz zdecydowałam się na obroże :lol:

Posted

[quote name='vege*']

Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

boszz, skąd ja to znam?:diabloti:

Marta, na co jest potrzeby wiek psa gdy zamawia się guardy? :lol: Do wymierzenia regulacji czy jak? :)

Posted

[quote name='Angi']boszz, skąd ja to znam?:diabloti:

Marta, na co jest potrzeby wiek psa gdy zamawia się guardy? :lol: Do wymierzenia regulacji czy jak? :)[/QUOTE]
do regulacji :) kilkuletni pies raczej mocno nie zmieni wymiarów, a w przypadku np. 4 miesięcznego niufka regulacja troszkę większa jest potrzebna :) i aktualne wymiary trzeba zrobić na min. Kwestia wizualna, żeby nie było nie potrzebnych dużych naddatków taśmy w przypadku dorosłego psa.

Posted

[quote name='Marta_Ares']wiedziałam, że czegoś brakuje bo coś za mało aukcji jest :lol:
kurczaki fajne takie wiosenne, materiał od ponad pół roku leży, a ja dopiero teraz zdecydowałam się na obroże :lol:[/QUOTE]
Dzieki za pw, zaraz odczytam :)

[quote name='masdamerka']Hahaha xD Idealnie ujęłaś to o czym myślę ostatnimi czasy.. :D[/QUOTE]

[quote name='Angi']boszz, skąd ja to znam?:diabloti:

Marta, na co jest potrzeby wiek psa gdy zamawia się guardy? :lol: Do wymierzenia regulacji czy jak? :)[/QUOTE]
Ej ej, do tego jeszcze muszę dopisać moje zachcianki :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']do regulacji :) kilkuletni pies raczej mocno nie zmieni wymiarów, a w przypadku np. 4 miesięcznego niufka regulacja troszkę większa jest potrzebna :) i aktualne wymiary trzeba zrobić na min. Kwestia wizualna, żeby nie było nie potrzebnych dużych naddatków taśmy w przypadku dorosłego psa.[/QUOTE]
Pewnie piszesz o niufku mojej przyjaciółki, ja jej DS poleciłam :diabloti: