Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 dziękuje :loveu: mam teraz wymówkę, że muszę szyć dla Aresa bo na czymś muszę się uczyć :diabloti: Quote
zaba14 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ta błękitno szara jest rewelacyjna ! :) ja ostatnio gardzę "obrazkowymi" obrożami :) Quote
MakeBelieve Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Kurcze, Pawsitive Dog prawdopodobnie mogliby dla mnie sprowadzić jedną tasiemkę i uszyć moje wymarzone szelki ;/ Ale 1. że 10 zł drożej od Manufaktury a 2. że Manufaktura mi może wymeirzyć dokładnie psa i zrobić idealne szelki;.. Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='zaba14']Ta błękitno szara jest rewelacyjna ! :) ja ostatnio gardzę "obrazkowymi" obrożami :)[/QUOTE] dziękuje;) wczoraj przyjechał kurier z nowymi cieńszymi taśmami, właśnie do tego typu połączeń. Jutro może jeszcze z jakimiś kolorami zrobię :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Aga*Lis']Marta, masz wzór rasta, szerokość 2,5cm?[/QUOTE] niestety tylko 30mm lub 16mm Quote
Aga*Lis Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Marta_Ares']niestety tylko 30mm lub 16mm[/QUOTE] Och ,szkoda. A będziesz później miała? Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Marta_Ares']niestety tylko 30mm lub 16mm[/QUOTE] o, o, o... To ja już wiem jakie Miśka szelki kiedyś tam dostanie! mój pies będzie rasta :evil_lol: Quote
Olson Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 A ja przedwczoraj wróciłam do domu po dwóch tygodniach i zamierzałam się wybrać na spacer... A tu po przejrzeniu mojej obrożowej kolekcji okazało się, że muffinkowa Manufaktura jest pożarta. Oczywiście w domu nikt się nie przyznaje, że przy nim któryś z psów ją zjadł... ;) Ale teraz przynajmniej mogę sobie coś zamówić, tak na poprawę humoru. :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Aga*Lis']Och ,szkoda. A będziesz później miała?[/QUOTE] raczej nie, producent od jakiegoś czasu robi tylko te 2 szerokości Quote
madziulik_13 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 A to nasza startówka z DogStyle :) Dzięki wielkie Marta za szybką realizację zamówienia:) Quote
Aga*Lis Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']o, o, o... To ja już wiem jakie Miśka szelki kiedyś tam dostanie! mój pies będzie rasta :evil_lol:[/QUOTE] Nie dobijaj mnie, ja tak sobie myślałam, jak ładnie będzie pasować do mojego Liska :-( Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Aga*Lis']Nie dobijaj mnie, ja tak sobie myślałam, jak ładnie będzie pasować do mojego Liska :-([/QUOTE] nie wiem, czy 3 cm guardy będą ładnie wyglądać na westie.. :lol: Ja jeszcze założę moją czapkę rasta i pójdziemy się lansić :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Aga*Lis']Nie dobijaj mnie, ja tak sobie myślałam, jak ładnie będzie pasować do mojego Liska :-( a 3cm będzie za szeroko?? Szelki dla Mayloka (6kg) Tzt zrobił z 3cm i 1,6cm naszytej na czerwoną 2cm: Quote
Aga*Lis Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 O, my myślimy o obróżce, ale chyba będzie ok :p Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) Marta gdzie na allegro są obroże twist bez podszycia bo chyba nie ma :( I tak wgl to wiesz, że cię Marta zabiję za pokazanie kurczaczków :diabloti: Chcę kurczaki, jasny turkusowy komplecik, taki fajny komplecik połączony z dwóch kolorów, obrożę z łańcuszkiem... Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti: Edited March 29, 2013 by vege* Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*']Marta gdzie na allegro są obroże twist bez podszycia bo chyba nie ma :( I tak wgl to wiesz, że cię Marta zabiję za pokazanie kurczaczków :diabloti: Chcę kurczaki, jasny turkusowy komplecik, taki fajny komplecik połączony z dwóch kolorów, obrożę z łańcuszkiem... Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] wiedziałam, że czegoś brakuje bo coś za mało aukcji jest :lol: kurczaki fajne takie wiosenne, materiał od ponad pół roku leży, a ja dopiero teraz zdecydowałam się na obroże :lol: Quote
masdamerka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*']Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Hahaha xD Idealnie ujęłaś to o czym myślę ostatnimi czasy.. :D Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*'] Tak dużo zachcianek tak mało pieniędzy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] boszz, skąd ja to znam?:diabloti: Marta, na co jest potrzeby wiek psa gdy zamawia się guardy? :lol: Do wymierzenia regulacji czy jak? :) Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']boszz, skąd ja to znam?:diabloti: Marta, na co jest potrzeby wiek psa gdy zamawia się guardy? :lol: Do wymierzenia regulacji czy jak? :)[/QUOTE] do regulacji :) kilkuletni pies raczej mocno nie zmieni wymiarów, a w przypadku np. 4 miesięcznego niufka regulacja troszkę większa jest potrzebna :) i aktualne wymiary trzeba zrobić na min. Kwestia wizualna, żeby nie było nie potrzebnych dużych naddatków taśmy w przypadku dorosłego psa. Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Marta_Ares']wiedziałam, że czegoś brakuje bo coś za mało aukcji jest :lol: kurczaki fajne takie wiosenne, materiał od ponad pół roku leży, a ja dopiero teraz zdecydowałam się na obroże :lol:[/QUOTE] Dzieki za pw, zaraz odczytam :) [quote name='masdamerka']Hahaha xD Idealnie ujęłaś to o czym myślę ostatnimi czasy.. :D[/QUOTE] [quote name='Angi']boszz, skąd ja to znam?:diabloti: Marta, na co jest potrzeby wiek psa gdy zamawia się guardy? :lol: Do wymierzenia regulacji czy jak? :)[/QUOTE] Ej ej, do tego jeszcze muszę dopisać moje zachcianki :diabloti: [quote name='Marta_Ares']do regulacji :) kilkuletni pies raczej mocno nie zmieni wymiarów, a w przypadku np. 4 miesięcznego niufka regulacja troszkę większa jest potrzebna :) i aktualne wymiary trzeba zrobić na min. Kwestia wizualna, żeby nie było nie potrzebnych dużych naddatków taśmy w przypadku dorosłego psa.[/QUOTE] Pewnie piszesz o niufku mojej przyjaciółki, ja jej DS poleciłam :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 o swoich zachciankach to ja nawet nie wspominam :diabloti: Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']o swoich zachciankach to ja nawet nie wspominam :diabloti:[/QUOTE] też masz taką długą listę? :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*']też masz taką długą listę? :diabloti:[/QUOTE] przemilczmy to :diabloti: Quote
Recommended Posts