Monika i Max :) Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [B][COLOR=#cc2200][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/9869-Maupa4"]Maupa4[/URL][FONT=century gothic][/FONT][/B][/COLOR][FONT=century gothic][I][COLOR=#000000][B]WSTAW ZDJĘCIE WSZYSTKICH OBRÓŻ KTÓRE SAMA ZROBIŁAŚ[/B][/COLOR][/I][/FONT][COLOR=#ee82ee][B] ;)[/B][/COLOR][/B] Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*']Ja mam tylko jedną obrożę AD ale mogę powiedzieć, że jest zszyta super, równiutko, zastrzeżeń nie mam, ale to co zobaczyłam u majusi to masakra, odsyłaj jak najszybciej:shake:[/QUOTE] No maskaryczna ta obroza jak bym taka dostała to bym się zniechęciła bardzo :shake: Tym bardziej że na stronie nic nie pisało że uszkodzona itp itd Majusa - Bardzo dobrze że zwracasz Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']dziewczyny, potrzebowałabym jakąś w miarę tanią nie parzącą smycz... Możecie coś polecić? :)[/QUOTE] Polecam smycz sznurową (np. z Lorda albo z Aleksandra Pet Shop) lub smycz z szarej taśmy z Pawsitive Dog Design :) [quote name='chrupcia']ja dzisiaj zrobiłam zamówienie w pawsitivedog :) mam nadzieje, że przyjdą szybko po świętach :)[/QUOTE] A co zamówiłaś ? :) Miło mi, że Duffel w szelkach się tak spodobał :lol: Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']A co zamówiłaś ? :) Miło mi, że Duffel w szelkach się tak spodobał :lol:[/QUOTE] szelki i obróżke:) jak przyjdą to postaram sie zrobić jakieś zdjęcia :) a Duffel zainspirował mnie do szybszego złożenia zamówienia, bo bardzo długo miałam dylemat gdzie i co zamówić :lol: Quote
AnIeLa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='majusa'] [B]Aniela[/B] - info o możliwości zwrotu dostałam na maila.[/QUOTE] Pytając "Gdzie to było napisane? " Miałam na myśli informacje w sprawie obroży, że jest przeceniona bo jest źle zrobiona :) Na stronie takiej inforacji nie widziałam a być powinna ..... Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ewa&Duffel, ile czekałaś od złożenia zamówienia ? tzn, wiem, że teraz święta przez co się nieco opóźni, ale ciekawość mnie zżera kiedy mi to przyjdzie:) mam nadzieje, że jakoś w piątek ten co nadejdzie:) Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='chrupcia']Ewa&Duffel, ile czekałaś od złożenia zamówienia ? tzn, wiem, że teraz święta przez co się nieco opóźni, ale ciekawość mnie zżera kiedy mi to przyjdzie:) mam nadzieje, że jakoś w piątek ten co nadejdzie:)[/QUOTE] Oni bardzo szybko realizują zamówienia :) Ja odbieram zawsze osobiście i zazwyczaj po około 2 dniach od złożenia zamówienia mam już rzeczy u siebie ;) Quote
Adriana. Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='majusa']Poszła.... Jak dostane zwrot to kupię następna. Po tej całej akcji najchętniej kupiłabym rogza miękkie i lekkie ciemny róż albo zieloną limonkę. Z drugiej strony nie mogę się oprzeć przetestowaniu kolejnej firmy szyjącej handmade.[/QUOTE] Kup handmade. Ja mogę ci jeszcze polecić furkidza. Raczej nie powinnaś się u nich na nic naciąć. Mam od nich jedną obróżkę, jestem z niej bardzo zadowolona i planuję zakup kolejnych. Możesz też spróbować PawSitive albo DS. Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Oni bardzo szybko realizują zamówienia :) Ja odbieram zawsze osobiście i zazwyczaj po około 2 dniach od złożenia zamówienia mam już rzeczy u siebie ;)[/QUOTE] super, to mnie pocieszyłaś:) ja bardzo nie lubie czekać na takie przesyłki;) wziełam priorytet, przelew już zrobiłam, więc w nast tygodniu po świętach mam nadzieję, że będzie wszystko ;) Quote
majusa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='AnIeLa']Pytając "Gdzie to było napisane? " Miałam na myśli informacje w sprawie obroży, że jest przeceniona bo jest źle zrobiona :) Na stronie takiej inforacji nie widziałam a być powinna .....[/QUOTE] No właśnie w tym problem że na stronie nie było żadnej informacji o ewentualnych niedociągnięciach... dlatego odesłałam. [quote name='Adzia123']Kup handmade. Ja mogę ci jeszcze polecić furkidza. Raczej nie powinnaś się u nich na nic naciąć. Mam od nich jedną obróżkę, jestem z niej bardzo zadowolona i planuję zakup kolejnych. Możesz też spróbować PawSitive albo DS.[/QUOTE] Kurczę i tu mam dylemat. Zdecydowałam ze bedzie handmade ale kompletnie nie wiem z której firmy. Wlasnie o tych 3 myslałam. Kusi mnie pawstive ( bo ostatnio bardzo zachwalany) ale nie maja duzego wyboru w sklepie. Mam tez coś upatrzone u DS i 3 obroże w frukidz :) Ciężko będzie się zdecydować.... Co polecacie teraz na te cieplejsze dni ktore kiedys nadejdą ;))) ? Obroża musi byc max do 20mm szeroka, pole manewru sie nieco zawęża. Eco jakos mi sie srednio widzi na cieple dni w koncu to plastik (boje sie ze moze odparzyć) , pozostaje tasma bez podkładu + ozdobna lub obłożona bawełnianym materiałem. A jak jest z minky? czy na lato sie nadaje ? Quote
masdamerka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 To weź "prostą" obrożę od DS; Furkidza albo PSDD. Tylko bawełnianą, bez żadnego podszycia ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='majusa'] Kurczę i tu mam dylemat. Zdecydowałam ze bedzie handmade ale kompletnie nie wiem z której firmy. Wlasnie o tych 3 myslałam. Kusi mnie pawstive ( bo ostatnio bardzo zachwalany) ale nie maja duzego wyboru w sklepie. Mam tez coś upatrzone u DS i 3 obroże w frukidz :) Ciężko będzie się zdecydować.... Co polecacie teraz na te cieplejsze dni ktore kiedys nadejdą ;))) ? Obroża musi byc max do 20mm szeroka, pole manewru sie nieco zawęża. Eco jakos mi sie srednio widzi na cieple dni w koncu to plastik (boje sie ze moze odparzyć) , pozostaje tasma bez podkładu + ozdobna lub obłożona bawełnianym materiałem. A jak jest z minky? czy na lato sie nadaje ?[/QUOTE] Jeśli chodzi o Pawsitve, to polecam zajrzeć na ich profil na facebooku, tam zobaczyć zdjęcia i o wszystko pytać, bo w sklepie nie ma wielu rzeczy jeszcze ;) Minky to jednak też polar, chociaż jest delikatniejszy niż zwykły, to myślę, że jednak na lato się średnio nadaje ;) Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Jezu też mam ochotę coś kupić ale staram się powstrzymać przynajmniej do czasu jak nie przyjdą AD :D czyli do po świętach :) Myślałam o Pawsitive o od nich nic nie mam, może coś z DS albo Furkidz, ciekawie też wygląda MiauHau. Albo z gotowych Rogzik jakiś :shake: ale jest tych firm teraz trudny wybór :P Quote
gops Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 a ja czekam na obroże od Martis , nasza pierwsza , po tylu pozytywnych opiniach się zdecydowałam . Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='majusa']No właśnie w tym problem że na stronie nie było żadnej informacji o ewentualnych niedociągnięciach... dlatego odesłałam. Kurczę i tu mam dylemat. Zdecydowałam ze bedzie handmade ale kompletnie nie wiem z której firmy. Wlasnie o tych 3 myslałam. Kusi mnie pawstive ( bo ostatnio bardzo zachwalany) ale nie maja duzego wyboru w sklepie. Mam tez coś upatrzone u DS i 3 obroże w frukidz :) Ciężko będzie się zdecydować.... Co polecacie teraz na te cieplejsze dni ktore kiedys nadejdą ;))) ? Obroża musi byc max do 20mm szeroka, pole manewru sie nieco zawęża. Eco jakos mi sie srednio widzi na cieple dni w koncu to plastik (boje sie ze moze odparzyć) , pozostaje tasma bez podkładu + ozdobna lub obłożona bawełnianym materiałem. A jak jest z minky? czy na lato sie nadaje ? Mam pomysł, może weź wszystkie :evil_lol::diabloti: Ja na lato bym nie brała żadnych podszyć :) Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='gops']a ja czekam na obroże od Martis , nasza pierwsza , po tylu pozytywnych opiniach się zdecydowałam .[/QUOTE] ja też czekam, po świętach będę miała :grins: Quote
gops Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']ja też czekam, po świętach będę miała :grins:[/QUOTE] mam nadzieje że tym razem się nie zawiode :) na jaką czekasz ? Quote
dance_macabre Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Do nas doszły szelki i psa od AD. Wszystko ładnie wykonane. Quote
MakeBelieve Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Może to tylko tak na zdjęciu, ale wg mnie strasznie wchodzą w pachy. Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='MakeBelieve']Może to tylko tak na zdjęciu, ale wg mnie strasznie wchodzą w pachy.[/QUOTE] też mi się tak wydaje. :P Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 pierwsze moje spotkanie z maszyną :diabloti: do tej pory trzymałam się od nich z daleka :evil_lol: pierwsze rzeczy oczywiście dla Aresa Ares w kurczakach od Tzta :) Quote
Recommended Posts