Avaloth Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Zakochałam się w kurczaczkach, jestem chyba zdecydowana na łańcuszek z nimi dla psa (avatar) Tylko teraz pytanie- Furkidz czy DogStyle. Co jest bardziej wytrzymałe, wolniej się niszczy? Mam szelki z DS z których jestem zadowolona, ale nie mam porównania do furkidza, a też co innego szelki z taśmą i cienką tasiemką ozdobną, a co innego materiałowe obróżki. Quote
aganela Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Talucha napisał(a):To i ja dodam zdjęcia naszej skromnej kolekcji :) Obroże Łańcuszek (50cm) pierwszy z lewej jest na sprzedaż gdyby ktoś był zainteresowany. Zgubiłam nasz i wczoraj kupiłam drugi. No a dzisiaj znalazłam stary :mdleje:Pies miał go na sobie 1 raz... Szelki Niebieskie Lasti nosił jak był mały, teraz używam ich dla psa babci :) Kiedyś mieliśmy jeszcze norwegi od DS i norwegi od AD, z których mi pies wyrósł i ubolewam nad tym, że musiałam je sprzedać :shake: i niezliczoną ilość zwykłych szorek (nigdy więcej!). Smycze Też się ich trochę przewinęło. 2 flexi mi przegryzł (a właściwie mojej mamie :p, bo przy mnie nie ma mowy o gryzieniu smyczy), na tej czarnej flexi chodził tylko przez chwilę jak był szczylem (siostra miała mieć yorka, stąd też rozmiar smyczy) i teraz tak leży a ja nie mam serca jej sprzedać :evil_lol: Niebieską flexi moja mama znalazła na spacerze :lol: i tej też używam dla psa babci, podobnie jak tą cienką czarną przepinaną :) Teraz marzy mi się coś od gadżeciaków. Skąd masz tą smycz amortyzującą? Sprawdzi się na psie wariacie mix husky? Quote
dorka1403 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 też wole ds bo są naszyte na taśmę przez co chcąc nie chcąc bawełna jest o wiele bardziej wzmocniona Quote
Maupa4 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Duffel w rekinach z Furkidz ;) A on ma 3.0 cm ? Pokaz obroże - tak w całosci - poprosze. Ciekawa jestem jak macie poukładane rekiny. Nam na 2.5 cm ... poucinało i w zasadzie od przodu/góry mamy same ... ogony :mdleje: Quote
masdamerka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Maupa4 napisał(a):Nam na 2.5 cm ... poucinało i w zasadzie od przodu/góry mamy same ... ogony :mdleje: A mogłabyś dać zdjęcie? Bo chciałam po świętach zamówić ten wzorek :) Quote
Maupa4 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):A mogłabyś dać zdjęcie? Bo chciałam po świętach zamówić ten wzorek :) Jutro rano zrobię i od razu "wrzucę". Quote
Ewa&Duffel Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Maupa4 napisał(a):A on ma 3.0 cm ? Pokaz obroże - tak w całosci - poprosze. Ciekawa jestem jak macie poukładane rekiny. Nam na 2.5 cm ... poucinało i w zasadzie od przodu/góry mamy same ... ogony :mdleje: Tak, to jest 3 cm. Jutro postaram się zrobić zdjęcie i wieczorem wstawię ;) Quote
Adriana. Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):Dla mojego brzydala ManMat MM czerwony; niebieski czy zielony? :) Uzależniam się.. :siara::diabloti: Również jestem za niebieskim :p. Quote
masdamerka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nie pomagacie.. Byłam już prawie przekonana do zielenie a tu zonk, wszyscy (prawie) za niebieskim, do świąt jeszcze tydzień, może wtedy mnie "oświeci" :D Quote
gops Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) masdamerka napisał(a):Nie pomagacie.. Byłam już prawie przekonana do zielenie a tu zonk, wszyscy (prawie) za niebieskim, do świąt jeszcze tydzień, może wtedy mnie "oświeci" :D zielony lepszy :) my czekamy na obroże z taśmy manmata zielonej(dwie) i obroże z rogza w buldogi , Marta kusicielka mnie namówiła :lol: i dla suczy szelki różowe guardy . młody w skórzanych szelkach Uploaded with ImageShack.us Edited March 24, 2013 by gops Quote
masdamerka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 No to chyba wezmę zielony :roll: A z jakim zapięciem te manmaty bierzesz? :D Quote
gops Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):No to chyba wezmę zielony :roll: A z jakim zapięciem te manmaty bierzesz? :D ja biore obroże przerobione na zatrzaski ze smyczy(kupiliśmy nową z pełnej miski) , i tym sposobem mam obroże po 10zł :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Rzeczy Kali: Obroże Smycze+oploty szelki Treningowe :cool3: http://imageshack.us/a/img706/1705/img1482gx.jpg wcześniej było tego dużo, dużo więcej ;) no ale sucz węższych obroży nosić nie może więc ilość akcesorii się skurczyła gdzieś o ponad połowe :razz: Quote
Talucha Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Avocado98 napisał(a):Talucha - śliczne obroże. Wszystkie piękne, ale najbardziej podoba mi się ta w kwiatki i fioletowa. Rzeczy za małe i używane przez inne psy nie liczą się. :eviltong: Dzięki :) :evil_lol: aganela napisał(a):Skąd masz tą smycz amortyzującą? Sprawdzi się na psie wariacie mix husky? Od DS :) Nie używam jej na codzienne spacery tylko na treningi i jestem zadowolona :) Quote
trabeska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Maupa4 fajne grzybki :razz: Teraz Ciebie będziemy męczyć, żebyś dodała zdjęcie całej kolekcji :diabloti::evil_lol: Quote
masdamerka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Przy guardach ManMata jak mam zmierzyć obwód szyi, to mam zmierzyć taki "opierający się" na barkach? Tak jak ta górna część szelek powinna leżeć? :) Quote
gops Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):Przy guardach ManMata jak mam zmierzyć obwód szyi, to mam zmierzyć taki "opierający się" na barkach? Tak jak ta górna część szelek powinna leżeć? :) barki normalnie :) tylko piszę że szyja. Quote
Adriana. Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) trabeska napisał(a):Teraz Ciebie będziemy męczyć, żebyś dodała zdjęcie całej kolekcji :diabloti::evil_lol: Przyłączam się :diabloti: Maupa4 wstaw zdjęcia :evil_lol: Edited March 24, 2013 by Adzia123 Quote
diabelkowa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 gdzie mozna kupic taki https://lh4.googleusercontent.com/-mW138ag8guk/UUSCx-asOqI/AAAAAAAAQyY/rk65n__KP2A/s640/IMG_0749.jpg ale polzacisk? Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 To było akurat kupione na wystawie w Katowicach. Półzaciski też były... Quote
rashelek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Marchewkowy, spodziewałam się, że będzie tego więcej :lol: Ja to bym chciała zobaczyć kolekcję Ewy Dufflowej, bo też musi być niezła :diabloti: Mam ochotę na coś nowego, jakąś obrożę może tylko za nic się nie mogę zdecydować jaką i gdzie i kiedy :shake: Może coś słodziachnego, jakiś rush? Macie jakieś propozycje? ;) Edited March 25, 2013 by rashelek Quote
masdamerka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Różowy rogz miękki i lekki jest bardzo fajny :D Quote
gops Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 różowa fuksja el perro lub od DS mają chyba prawie identyczny odcień . Quote
Marchewkowy Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 http://imageshack.us/a/img255/3039/img1480aq.jpg Co to za smycz na dole z nitką? taka jakby złota??? No Maupa i Ewa dajcie fote kolekcji :D Quote
Recommended Posts