Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Adzia123 napisał(a):
Rzeczywiście trochę tego jest.
Widać, że wyjątkowo lubisz Lupine i Rogza :smile:.

u mnie to przechodzi fazami ;) Pierw miałam mega dużo Dogstyle potem Taksy i tak to się zmienia teraz mam faze na AD i Hamiltony ;)

Posted

Ja nie lubię mieć dużo akcesoriów dla psów, źle się z tym czuję :evil_lol:
Dlatego Arni ma tylko łańcuszek i jedną obróżkę, Jetsan ma łańcuch, dławik i szelki. Mam jeszcze 15m linkę, 2 smycze zwykłe, jedną przepinaną dla Jetsana i automatyczną dla Arniego. Gdzieś tam jeszcze leży obroża i szelki Jetsana na sprzedaż, bo ich nie używałam zbyt często, to po co mają leżeć :eviltong:
Wszystkie akcesoria mieszczą się na wieszaku, wszystko jest pod ręką i ładnie uporządkowane :evil_lol:

Taki dławik dostał Jetsan, na spacerach sprawdza się fajnie i sierści mocno nie odgniata :)

Posted

Marchewkowy napisał(a):

Razem :diabloti:
3 pary szelek, 2 x smycz automatyczna
Smycz zwykła 34 sztuki
Obroże: 41 sztuk
Malutko :-(

Sądziłam, że będzie więcej. :lol:

Policzyłam z ciekawości swoje
obroże: 31 obroży, 2 pary szelek, 7 smyczy + 1 automat. Nie dobrze ze mną biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze kilka rzeczy dojdzie niedługo:shake:

No ale każdy ma jakieś hobby :p

Posted

masdamerka napisał(a):
Maupa a Ty ile masz obroży? :razz:

Dużo.
Ale pamiętajcie ze ja mam dużo psów. ;)
Teraz jest osiem a ponad rok temu było dwanascie.
Kazdy pies ma tam iles obroży. Do tego trzeba doliczyc obroże i tych których już nie ma.
No i "zbieram" gdzies tak od 2007 roku. :roll:

Posted

Marchewkowy napisał(a):

3 pary szelek, 2 x smycz automatyczna
Smycz zwykła 34 sztuki
Obroże: 41 sztuk
Malutko :-(

Trochę mało szelek. :evil_lol: Moja ma 6, ale na pewno będzie więcej. Obroży tylko 10, 2 łańcuszki na adresówkę, 6 smyczy i amortyzator. Na pewno będzie mieć jeszcze 3 pary szelek, smycz flexi 8m i kilka obroży. No a potem to będę już "kolekcjonować" wolniej, może sama coś będę szyć. A przynajmniej taki jest plan, nie wiem, jak wyjdzie. Patrząc na wasze kolekcje chyba to nie wychodzi. :lol:

Posted

marchewkowa mało masz xd nie no w sumie dużo i to baardzo xd ale spodziewalam się więcej jednak ;P
teraz policz ile pieniedzy na to wszystko wydałas :diabloti:
ja po takim przeliczeniu stwierdziłam że mam wakacje w tekturowym pudełku :evil_lol: serio xd

Posted

To i ja dodam zdjęcia naszej skromnej kolekcji :)

Obroże

Łańcuszek (50cm) pierwszy z lewej jest na sprzedaż gdyby ktoś był zainteresowany. Zgubiłam nasz i wczoraj kupiłam drugi. No a dzisiaj znalazłam stary :mdleje:Pies miał go na sobie 1 raz...

Szelki

Niebieskie Lasti nosił jak był mały, teraz używam ich dla psa babci :) Kiedyś mieliśmy jeszcze norwegi od DS i norwegi od AD, z których mi pies wyrósł i ubolewam nad tym, że musiałam je sprzedać :shake: i niezliczoną ilość zwykłych szorek (nigdy więcej!).

Smycze

Też się ich trochę przewinęło. 2 flexi mi przegryzł (a właściwie mojej mamie :p, bo przy mnie nie ma mowy o gryzieniu smyczy), na tej czarnej flexi chodził tylko przez chwilę jak był szczylem (siostra miała mieć yorka, stąd też rozmiar smyczy) i teraz tak leży a ja nie mam serca jej sprzedać :evil_lol: Niebieską flexi moja mama znalazła na spacerze :lol: i tej też używam dla psa babci, podobnie jak tą cienką czarną przepinaną :)
Teraz marzy mi się coś od gadżeciaków.

Posted

Talucha - śliczne obroże. Wszystkie piękne, ale najbardziej podoba mi się ta w kwiatki i fioletowa.
Rzeczy za małe i używane przez inne psy nie liczą się. :eviltong:

xxxkaluniaxxx - malutko czyli ile?

Posted

Jak Wam się rogzy z nitką trzymają??
Nasze założone 2 razy wygląda nieciekawie.. kuurde no nawet miękka smycz po prawie roku używania mi się tak nie zmechaciła jak te dwie obroże z nitką :roll:
też tak macie??

masdamerka zielony :PP

Posted

mój rogz ze starej seri z przed jakiś 5 lat używany pół roku na najgorsze spacery jest w stanie idealnym , nasza jedna z najwytrzymalszych obróż :)

marzy mi się obroża w panterke ale nigdzie nie ma takiej jakbym chciała ;/

Posted

masdamerka napisał(a):
Dla mojego brzydala ManMat MM czerwony; niebieski czy zielony? :) Uzależniam się.. :siara::diabloti:

jestem za niebieskim :)