Marchewkowy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Adzia123 napisał(a):Rzeczywiście trochę tego jest. Widać, że wyjątkowo lubisz Lupine i Rogza :smile:. u mnie to przechodzi fazami ;) Pierw miałam mega dużo Dogstyle potem Taksy i tak to się zmienia teraz mam faze na AD i Hamiltony ;) Quote
dorka1403 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 czyli ze mną nie jest jeszcze tak źle... :D ale to też źle bo skoro inni mają więcej to mogę jeszcze coś kupić :diabloti: Quote
masdamerka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 No malutko :diabloti: Ja mam 8 obroży i wydaje mi się że to dużo :roll: Quote
Naklejka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ja nie lubię mieć dużo akcesoriów dla psów, źle się z tym czuję :evil_lol: Dlatego Arni ma tylko łańcuszek i jedną obróżkę, Jetsan ma łańcuch, dławik i szelki. Mam jeszcze 15m linkę, 2 smycze zwykłe, jedną przepinaną dla Jetsana i automatyczną dla Arniego. Gdzieś tam jeszcze leży obroża i szelki Jetsana na sprzedaż, bo ich nie używałam zbyt często, to po co mają leżeć :eviltong: Wszystkie akcesoria mieszczą się na wieszaku, wszystko jest pod ręką i ładnie uporządkowane :evil_lol: Taki dławik dostał Jetsan, na spacerach sprawdza się fajnie i sierści mocno nie odgniata :) Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewka-spodziewałam się więcej :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ja też myślałam, że będzie tego więcej :) Ale i tak świetna kolekcja :) Bardzo kolorowo :) Quote
AnIeLa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy napisał(a): Razem :diabloti: 3 pary szelek, 2 x smycz automatyczna Smycz zwykła 34 sztuki Obroże: 41 sztuk Malutko :-( Sądziłam, że będzie więcej. :lol: Policzyłam z ciekawości swoje obroże: 31 obroży, 2 pary szelek, 7 smyczy + 1 automat. Nie dobrze ze mną biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze kilka rzeczy dojdzie niedługo:shake: No ale każdy ma jakieś hobby :p Quote
Maupa4 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Boszeeee ... nie do wytrzymania jestescie ... mało, mało, mało :roll: ;) No to my pokazemy nasze grzybki ... ... tez mało ... ? :hmmmm: ;) Quote
Squ Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy, Gekony z Rogza najlepsze! Zacna kolekcja :) Quote
Maupa4 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):Maupa a Ty ile masz obroży? :razz: Dużo. Ale pamiętajcie ze ja mam dużo psów. ;) Teraz jest osiem a ponad rok temu było dwanascie. Kazdy pies ma tam iles obroży. Do tego trzeba doliczyc obroże i tych których już nie ma. No i "zbieram" gdzies tak od 2007 roku. :roll: Quote
Avocado98 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy napisał(a): 3 pary szelek, 2 x smycz automatyczna Smycz zwykła 34 sztuki Obroże: 41 sztuk Malutko :-( Trochę mało szelek. :evil_lol: Moja ma 6, ale na pewno będzie więcej. Obroży tylko 10, 2 łańcuszki na adresówkę, 6 smyczy i amortyzator. Na pewno będzie mieć jeszcze 3 pary szelek, smycz flexi 8m i kilka obroży. No a potem to będę już "kolekcjonować" wolniej, może sama coś będę szyć. A przynajmniej taki jest plan, nie wiem, jak wyjdzie. Patrząc na wasze kolekcje chyba to nie wychodzi. :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy pokazałam fotki rodzicom i stwierdzili że jednak jestem normalna :lol::lol: zazdraszczam rogzowego Red Sporta :placz: Quote
Victoria Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 marchewkowa mało masz xd nie no w sumie dużo i to baardzo xd ale spodziewalam się więcej jednak ;P teraz policz ile pieniedzy na to wszystko wydałas :diabloti: ja po takim przeliczeniu stwierdziłam że mam wakacje w tekturowym pudełku :evil_lol: serio xd Quote
Avocado98 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Naklejka napisał(a):Ja nie lubię mieć dużo akcesoriów dla psów, źle się z tym czuję :evil_lol: Nie mogę uwierzyć, że to możliwe. :lol: Quote
Talucha Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 To i ja dodam zdjęcia naszej skromnej kolekcji :) Obroże Łańcuszek (50cm) pierwszy z lewej jest na sprzedaż gdyby ktoś był zainteresowany. Zgubiłam nasz i wczoraj kupiłam drugi. No a dzisiaj znalazłam stary :mdleje:Pies miał go na sobie 1 raz... Szelki Niebieskie Lasti nosił jak był mały, teraz używam ich dla psa babci :) Kiedyś mieliśmy jeszcze norwegi od DS i norwegi od AD, z których mi pies wyrósł i ubolewam nad tym, że musiałam je sprzedać :shake: i niezliczoną ilość zwykłych szorek (nigdy więcej!). Smycze Też się ich trochę przewinęło. 2 flexi mi przegryzł (a właściwie mojej mamie :p, bo przy mnie nie ma mowy o gryzieniu smyczy), na tej czarnej flexi chodził tylko przez chwilę jak był szczylem (siostra miała mieć yorka, stąd też rozmiar smyczy) i teraz tak leży a ja nie mam serca jej sprzedać :evil_lol: Niebieską flexi moja mama znalazła na spacerze :lol: i tej też używam dla psa babci, podobnie jak tą cienką czarną przepinaną :) Teraz marzy mi się coś od gadżeciaków. Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 chyba też zrobię foto rzeczy Kali :lol: teraz mam malutko bo porozdawałam znajomym :cool3: Quote
Avocado98 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Talucha - śliczne obroże. Wszystkie piękne, ale najbardziej podoba mi się ta w kwiatki i fioletowa. Rzeczy za małe i używane przez inne psy nie liczą się. :eviltong: xxxkaluniaxxx - malutko czyli ile? Quote
masdamerka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dla mojego brzydala ManMat MM czerwony; niebieski czy zielony? :) Uzależniam się.. :siara::diabloti: Quote
Victoria Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Jak Wam się rogzy z nitką trzymają?? Nasze założone 2 razy wygląda nieciekawie.. kuurde no nawet miękka smycz po prawie roku używania mi się tak nie zmechaciła jak te dwie obroże z nitką :roll: też tak macie?? masdamerka zielony :PP Quote
gops Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 mój rogz ze starej seri z przed jakiś 5 lat używany pół roku na najgorsze spacery jest w stanie idealnym , nasza jedna z najwytrzymalszych obróż :) marzy mi się obroża w panterke ale nigdzie nie ma takiej jakbym chciała ;/ Quote
Marta_Ares Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):Dla mojego brzydala ManMat MM czerwony; niebieski czy zielony? :) Uzależniam się.. :siara::diabloti: niebieski :) Quote
vege* Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 masdamerka napisał(a):Dla mojego brzydala ManMat MM czerwony; niebieski czy zielony? :) Uzależniam się.. :siara::diabloti: jestem za niebieskim :) Quote
Recommended Posts