gops Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 doszły mi szelki z miauhau , są bardzo ładne , taśma jest bardzo bardzo cienka mimo że podwójnie zrobiona . zapomnieli dać szlufek i paski brzydko odstawały (to ich 1 takie szelki pewnie nie zorientowali się nawet że czegoś brakuje) sama sobie dorobiłam szlufki ze starego kawałka taśmy gumowej z zabawki z biedronki , w końcu sie na coś przydała :) jak będzie pogoda zrobie fotki . dwukolorowe el perro super ! wielkanocna obroża też ! Quote
AnIeLa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 wielkanocna obroża też ! Dzięki :) Taks jak zawsze super uszyła :loveu: Quote
Justa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ania24 napisał(a):Mamy, tzn. Gajka ma Rogzika :loveu: http://images46.fotosik.pl/1999/bddd80d42583fabe.jpg Niezłe tempo ma ta nasza poczta polska :mdleje: Quote
Ania24 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Justa Sama jestem w szoku, wielkim szoku!. Szkoda, że Poczta Polska nie działa tak zawsze jak w tym przypadku :D Obroża CUDOWNA, bardzo Ci dziękuję :cool1: Quote
Marchewkowy Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Gops czekam na fotkę szelek! Aniela dwukolorowe el perro śliczne wszystkie :loveu: Ok dziewczyny zrobię fotkę jutro aż się boję :P Chcecie firmami, rodzajami zapięcia czy czym innym hihihih? Quote
Adriana. Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Firmami. Już się nie mogę doczekać :grins:. Quote
snuszak Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Marchewkowy napisał(a):Gops czekam na fotkę szelek! Aniela dwukolorowe el perro śliczne wszystkie :loveu: Ok dziewczyny zrobię fotkę jutro aż się boję :P Chcecie firmami, rodzajami zapięcia czy czym innym hihihih? haha no to ciekawa jestem ile tego będzie :) Quote
Marchewkowy Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 hahahah jakie emocje na serio jest tego mega dużo ;P ale troche sprzedalam to moze nie bedzie tak źle ;) Quote
Victoria Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 a ja sie nie moge doczekac! zrob fote dzisiaj dzisiaj!! :multi: Quote
vege* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 AnIeLa napisał(a):Zima za oknem, ale na Wielkanoc się przygotowaliśmy ;) Ten wzorek jest boski :loveu: Spodobał mi się już jak zobaczyłam go u Furkidz, ale wtedy nie miałam kasy, żeby kupić, potem już się skończył materiał czyli kupię za jakiś czas u DS :loveu: Quote
Marchewkowy Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Victoria napisał(a):a ja sie nie moge doczekac! zrob fote dzisiaj dzisiaj!! :multi: hehehe dziś już cimno ;) ciemno znaczy, ale jutro rano wygrzebę wszystko, policze i obfoce ;) Jezuu wlasnie probouje wymyslic gdzie ja to poukladam ;) zeby jako tako te zdjecia wygladaly :roll: Quote
Maupa4 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 vege* napisał(a):Ten wzorek jest boski :loveu: Spodobał mi się już jak zobaczyłam go u Furkidz, ale wtedy nie miałam kasy, żeby kupić, potem już się skończył materiał czyli kupię za jakiś czas u DS :loveu: Możesz kupic tam gdzie był. Bo znowu jest :smile: http://www.furkidz.eu/pl/p/Obroza-Mister-Easter/115 AnIeLa napisał(a):Zima za oknem, ale na Wielkanoc się przygotowaliśmy ;-) http://img837.imageshack.us/img837/2941/dsc0587br.jpg AnIeLa napisał(a): Taks jak zawsze super uszyła :loveu: Poważnie ? Też myślałam że to Furkidz ... A tu proszę ... Quote
LadyS Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Małe białe z okazji przedwczorajszych urodzin poniekąd dostało w prezencie konkursowym (akurat tu wygrałam ja, nie pies :lol:) obrożę Red Dingo, z zapięciem typu zacisk martingale. Całkiem fajnie to wygląda, na spacerach widać, że musi się jeszcze "wyrobić", no i ja musze ogarnąć, jak ciasno ona powinna być założona, bo jednak ten zacisk zachowuje się inaczej niż lańcuszek ;) Quote
trabeska Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Marchewkowy napisał(a):hahahah jakie emocje na serio jest tego mega dużo ;P ale troche sprzedalam to moze nie bedzie tak źle ;) Haha, rzeczywiście, jakie emocje! :) Jak na grzybobraniu :evil_lol: A tak na serio to ja też nie mogę się już doczekać, aż wstawisz fotki! :D Chyba będę siedziała i wgapiała się w nie przez kilka godzin :) Możesz ułożyć je firmami :) Edited March 22, 2013 by trabeska Quote
marta1624 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Mam pytanie do bardziej doświadczonych dogomaniaków:) Jakiego koloru szelki polecacie dla owczarka niemieckiego? Chodzi o kolor głównej taśmy, bardziej miętowa, czy zieleń neon? I jeszcze jaki kolor z tych dwóch bardziej pasuje na obroże dla jamnika? Quote
AnIeLa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 vege* napisał(a):Ten wzorek jest boski :loveu: Spodobał mi się już jak zobaczyłam go u Furkidz, ale wtedy nie miałam kasy, żeby kupić, potem już się skończył materiał czyli kupię za jakiś czas u DS :loveu: Mnie również się spodobał jak zobaczył go w zeszłym roku u furkidz no ale nie zdążyłam wtedy, teraz też jest u nich dostępny :lol: Maupa4 napisał(a):Możesz kupic tam gdzie był. Bo znowu jest :smile: http://www.furkidz.eu/pl/p/Obroza-Mister-Easter/115 Poważnie ? Też myślałam że to Furkidz ... A tu proszę ... Tak :) Materiał kupiłam i przesłałam taks uszyła :loveu: Ja zdolności niestety takich nie mam ;) Doszły w końcu lupinki , szkoda, że kurier nie zostawił awizo ( nie mówiąc o tym, że nie wiadomo czemu przejął paczkę) tydzień ponad czekały w punkcie odbioru, no ale są :lol: Quote
Talucha Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 marta1624 napisał(a):Mam pytanie do bardziej doświadczonych dogomaniaków:) Jakiego koloru szelki polecacie dla owczarka niemieckiego? Chodzi o kolor głównej taśmy, bardziej miętowa, czy zieleń neon? I jeszcze jaki kolor z tych dwóch bardziej pasuje na obroże dla jamnika? Dla ONka brałabym raczej neonkę :D Quote
Adriana. Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 marta1624 napisał(a):Mam pytanie do bardziej doświadczonych dogomaniaków:) Jakiego koloru szelki polecacie dla owczarka niemieckiego? Chodzi o kolor głównej taśmy, bardziej miętowa, czy zieleń neon? I jeszcze jaki kolor z tych dwóch bardziej pasuje na obroże dla jamnika? Neonka dla ONka :D. A dla jamnika to zależy jakie ma umaszczenie... Quote
majusa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 gops napisał(a):doszły mi szelki z miauhau No nareszcie :) Ja nadal czekam na swoje szele z rogza ( juz 2 tygodnie) :( ale ida z poza kraju ( globaldogshop) i pisali ze do 25 powinny byc, tak wiec jeszcze jest czas.... Quote
xxxastarothxxx Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Kira w słodkich babeczkach z Manufaktury MiauHau I elegancik - staruszek Dziadzio w ślicznych samochodzikach Quote
Adriana. Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Babeczki świetne :p. Samochodziki też niczego sobie. Quote
monika15 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Dla tego pana: 1. http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_38f9b16062dc4fa4b05e7635efc8a58b.jpg 2. http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze materialowe/DSC02440_zps2493b728.jpg 3. http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_a5347c1ad93d367aa0727c9ec4d438ee.jpg nie moe się zdecydować ;) Quote
Recommended Posts