Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszły mi szelki z miauhau , są bardzo ładne , taśma jest bardzo bardzo cienka mimo że podwójnie zrobiona .
zapomnieli dać szlufek i paski brzydko odstawały (to ich 1 takie szelki pewnie nie zorientowali się nawet że czegoś brakuje) sama sobie dorobiłam szlufki ze starego kawałka taśmy gumowej z zabawki z biedronki , w końcu sie na coś przydała :)
jak będzie pogoda zrobie fotki .

dwukolorowe el perro super ! wielkanocna obroża też !

Posted

Justa Sama jestem w szoku, wielkim szoku!. Szkoda, że Poczta Polska nie działa tak zawsze jak w tym przypadku :D Obroża CUDOWNA, bardzo Ci dziękuję :cool1:

Posted

Gops czekam na fotkę szelek!
Aniela dwukolorowe el perro śliczne wszystkie :loveu:

Ok dziewczyny zrobię fotkę jutro aż się boję :P Chcecie firmami, rodzajami zapięcia czy czym innym hihihih?

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Gops czekam na fotkę szelek!
Aniela dwukolorowe el perro śliczne wszystkie :loveu:

Ok dziewczyny zrobię fotkę jutro aż się boję :P Chcecie firmami, rodzajami zapięcia czy czym innym hihihih?

haha no to ciekawa jestem ile tego będzie :)

Posted

AnIeLa napisał(a):
Zima za oknem, ale na Wielkanoc się przygotowaliśmy ;)

Ten wzorek jest boski :loveu: Spodobał mi się już jak zobaczyłam go u Furkidz, ale wtedy nie miałam kasy, żeby kupić, potem już się skończył materiał czyli kupię za jakiś czas u DS :loveu:

Posted

Victoria napisał(a):
a ja sie nie moge doczekac! zrob fote dzisiaj dzisiaj!! :multi:

hehehe dziś już cimno ;) ciemno znaczy, ale jutro rano wygrzebę wszystko, policze i obfoce ;)
Jezuu wlasnie probouje wymyslic gdzie ja to poukladam ;) zeby jako tako te zdjecia wygladaly :roll:

Posted

vege* napisał(a):
Ten wzorek jest boski :loveu: Spodobał mi się już jak zobaczyłam go u Furkidz, ale wtedy nie miałam kasy, żeby kupić, potem już się skończył materiał czyli kupię za jakiś czas u DS :loveu:

Możesz kupic tam gdzie był. Bo znowu jest :smile:

http://www.furkidz.eu/pl/p/Obroza-Mister-Easter/115

AnIeLa napisał(a):
Zima za oknem, ale na Wielkanoc się przygotowaliśmy ;-)

http://img837.imageshack.us/img837/2941/dsc0587br.jpg

AnIeLa napisał(a):
Taks jak zawsze super uszyła :loveu:

Poważnie ?
Też myślałam że to Furkidz ... A tu proszę ...

Posted

Małe białe z okazji przedwczorajszych urodzin poniekąd dostało w prezencie konkursowym (akurat tu wygrałam ja, nie pies :lol:) obrożę Red Dingo, z zapięciem typu zacisk martingale. Całkiem fajnie to wygląda, na spacerach widać, że musi się jeszcze "wyrobić", no i ja musze ogarnąć, jak ciasno ona powinna być założona, bo jednak ten zacisk zachowuje się inaczej niż lańcuszek ;)

Posted (edited)

Marchewkowy napisał(a):
hahahah jakie emocje na serio jest tego mega dużo ;P ale troche sprzedalam to moze nie bedzie tak źle ;)

Haha, rzeczywiście, jakie emocje! :) Jak na grzybobraniu :evil_lol:
A tak na serio to ja też nie mogę się już doczekać, aż wstawisz fotki! :D Chyba będę siedziała i wgapiała się w nie przez kilka godzin :)

Możesz ułożyć je firmami :)

Edited by trabeska
Posted

Mam pytanie do bardziej doświadczonych dogomaniaków:) Jakiego koloru szelki polecacie dla owczarka niemieckiego? Chodzi o kolor głównej taśmy, bardziej miętowa, czy zieleń neon? I jeszcze jaki kolor z tych dwóch bardziej pasuje na obroże dla jamnika?

Posted

vege* napisał(a):

Mnie również się spodobał jak zobaczył go w zeszłym roku u furkidz no ale nie zdążyłam wtedy, teraz też jest u nich dostępny :lol:

Maupa4 napisał(a):
Możesz kupic tam gdzie był. Bo znowu jest :smile:

http://www.furkidz.eu/pl/p/Obroza-Mister-Easter/115

Poważnie ?
Też myślałam że to Furkidz ... A tu proszę ...

Tak :) Materiał kupiłam i przesłałam taks uszyła :loveu: Ja zdolności niestety takich nie mam ;)

Doszły w końcu lupinki , szkoda, że kurier nie zostawił awizo ( nie mówiąc o tym, że nie wiadomo czemu przejął paczkę) tydzień ponad czekały w punkcie odbioru, no ale są :lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Mam pytanie do bardziej doświadczonych dogomaniaków:) Jakiego koloru szelki polecacie dla owczarka niemieckiego? Chodzi o kolor głównej taśmy, bardziej miętowa, czy zieleń neon? I jeszcze jaki kolor z tych dwóch bardziej pasuje na obroże dla jamnika?

Dla ONka brałabym raczej neonkę :D

Posted

marta1624 napisał(a):

Neonka dla ONka :D. A dla jamnika to zależy jakie ma umaszczenie...

Posted

gops napisał(a):
doszły mi szelki z miauhau
No nareszcie :)
Ja nadal czekam na swoje szele z rogza ( juz 2 tygodnie) :( ale ida z poza kraju ( globaldogshop) i pisali ze do 25 powinny byc, tak wiec jeszcze jest czas....