Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje póki co z luzem się mieszczą na jednej fotce :(
Faziuchowe:[attachment=2341:9843.attach]
Nortonkowe:[attachment=2342:9844.attach]
Jeszcze czekamy na komplecik summer meadow dla Norka i póki co koniec zakupów, bo za kolejną wypłatę musimy kupić porządne szele i amortyzator......

Posted

masdamerka napisał(a):
ZA PIERWSZYM RAZEM!! :D Miałam brać zupełnie inny, ale ktoś (może nawet Ty :???:) napisał, że wziął bardziej dopasowany; też wzięłam na długość pyska taki "na styk"; a wysokość ze średnim luzem :)
A teraz idę znowu w rogzy miękkie i lekkie, tak mi się spodobały! Ale tym razem chyba coś bardziej stonowanego; niebieski; czarny; brązowy (no chyba że limonka :razz:).

Za pierwszym razem!? Super, gratuluję :)
Tak, to chyba ja pisałam o tym dopasowaniu. Naprawdę sobie chwalę tak dobrany rozmiar.

Nie bierz czarnego rogza, jeśli już to brązowy.
Ty masz tą zgniłą zieleń z el perro? Nie wystarczy Ci już tych "zwyklaków"? :razz:

Posted

IZMADO napisał(a):
Za pierwszym razem!? Super, gratuluję :)
Tak, to chyba ja pisałam o tym dopasowaniu. Naprawdę sobie chwalę tak dobrany rozmiar.

Nie bierz czarnego rogza, jeśli już to brązowy.
Ty masz tą zgniłą zieleń z el perro? Nie wystarczy Ci już tych "zwyklaków"? :razz:

Oj tam; to kupie i brąz i limonkę :razz: Ale to dopiero na urodziny Lu; wtedy jeszcze jakąś smycz :)

Posted

Witam! Piszę pierwszy raz na forum, mimo że logowałam się już dawno. Jestem posiadaczką suczki w typie owczarka niemieckiego (jest drobniejsza), a od 3 tygodni przeglądam ten wątek, przez co stwierdziłam , że czuję wielką potrzebę zakupu szelek norweskich dla mojej suni (jedne są już w drodze, od DS). W związku z tym mam pytanie- zakochałam się we wzorze od DS, RETRO. Nie wiem tylko jak dobrać wszystko kolorystycznie. Myślałam o taśmie ozdobnej

[FONT=arial]Retro- jasny turkus, pod to taśma jasna siwa, podszycie ekoskórką w kolorze turkus. Co wy na to? Z drugiej strony podobają mi się główne taśmy w kolorze zielonym, błękitnym. I co tu wybrać?[/FONT]

Posted

marta1624 napisał(a):
Witam! Piszę pierwszy raz na forum, mimo że logowałam się już dawno. Jestem posiadaczką suczki w typie owczarka niemieckiego (jest drobniejsza), a od 3 tygodni przeglądam ten wątek, przez co stwierdziłam , że czuję wielką potrzebę zakupu szelek norweskich dla mojej suni (jedne są już w drodze, od DS). W związku z tym mam pytanie- zakochałam się we wzorze od DS, RETRO. Nie wiem tylko jak dobrać wszystko kolorystycznie. Myślałam o taśmie ozdobnej
[FONT=arial]Retro- jasny turkus, pod to taśma jasna siwa, podszycie ekoskórką w kolorze turkus. Co wy na to? Z drugiej strony podobają mi się główne taśmy w kolorze zielonym, błękitnym. I co tu wybrać?[/FONT]

a jakieś połączenie już gotowe ? widziałam pare fajnych połączeń na ich allegro , to co napisałaś też fajnie będzie wyglądać .

Posted

Marchewkowy napisał(a):
obawiam się że macie rację :roll::roll::roll:

Hahahah ale moja rodzina już zaakceptowała moje hmmmm hobby :P i ojciec sam mówi że teraz chce taką albo taką obróżke bo np. dziś Abi już była 2 razy na spacerze w tej samej :diabloti: zarażam...

Ahahahahha to mnie rozwaliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Ahahahahha to mnie rozwaliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No taka prawda ;) a najpierw mruczał po co tyle obroży! :diabloti:

trabeska napisał(a):
Marchewkowy, poważnie kilka razy dziennie zmieniasz psom obroże? :-D

No co spacer inna ;) zależnie od humoru, pogody, tego gdzie idę ;) chyba że mam coś nowego i mam na to fazę to chodzą cały czas w jednym :evil_lol:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
No co spacer inna ;) zależnie od humoru, pogody, tego gdzie idę ;) chyba że mam coś nowego i mam na to fazę to chodzą cały czas w jednym :evil_lol:

To Ty na prawdę musisz mieć tego 'trochę' :) Ja swoim też nieraz i na każdy spacer inną zakładam, a czasami to chodzą w jednej tydzień.