angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 masdamerka napisał(a):Przypuszczam że w przypadku Marchewkowej(ego) same obroże nie zmieściłyby się na dwóch/trzech zdjęciach :evil_lol: też tak sądzę, hahaha :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marta, ale piękny :) Też się w zoologu zastanawiałam nad nim, ale wzięłam jednak fiolet. A jaka to szerokość? 2,5? Quote
Victoria Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marchewkowy rób fote!! spoko mi tez sie nie mieszczą na jednym zdjęciu xd Ty to byś chyba musiala 10 zdjęć robić :lol: ale juz i tak kazdy wie ze jestes nienormalna więc spoko, pokazuj bez obaw :diabloti: Quote
Avocado98 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Super ten komplecik, podoba mi się kolor. Quote
Adriana. Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marta_Ares napisał(a):komplet nobby Uwielbiam ten kolorek :p. Quote
IZMADO Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 masdamerka napisał(a): Kaganiec chopo labek suka :P Czy dobrałaś go za pierwszym razem? Jeśli tak - wielki szacun, bo wygląda na idealnie dopasowany! (Ja zamówiłam 5 modeli zanim dobrałam odpowiedni dla mojej suki). PS Różowa obroża jest cudowna, to był bardzo dobry wybór :) To na co teraz polujesz? :diabloti: Quote
Victoria Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 kurde czemu zawsze jak widzę miękki i lekki róż to jest on taki ciemny i średnio ładny a na zdjęciach wygląda ślicznie.. :hmmmm: nawet kiedyś specjalnie pojechałam do sklepu, żeby go jeszcze raz zobaczyc, bo myslalam ze pomylil mi się z jakimś innym kolorem albo co.. :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Małpki :) zapraszamy na mały konkurs :) http://www.facebook.com/pages/DogStyle/251584501590455 Quote
masdamerka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) IZMADO napisał(a):Czy dobrałaś go za pierwszym razem? Jeśli tak - wielki szacun, bo wygląda na idealnie dopasowany! (Ja zamówiłam 5 modeli zanim dobrałam odpowiedni dla mojej suki). PS Różowa obroża jest cudowna, to był bardzo dobry wybór :) To na co teraz polujesz? :diabloti: ZA PIERWSZYM RAZEM!! :D Miałam brać zupełnie inny, ale ktoś (może nawet Ty :???:) napisał, że wziął bardziej dopasowany; też wzięłam na długość pyska taki "na styk"; a wysokość ze średnim luzem :) A teraz idę znowu w rogzy miękkie i lekkie, tak mi się spodobały! Ale tym razem chyba coś bardziej stonowanego; niebieski; czarny; brązowy (no chyba że limonka :razz:). Victoria napisał(a):kurde czemu zawsze jak widzę miękki i lekki róż to jest on taki ciemny i średnio ładny a na zdjęciach wygląda ślicznie.. :hmmmm: nawet kiedyś specjalnie pojechałam do sklepu, żeby go jeszcze raz zobaczyc, bo myslalam ze pomylil mi się z jakimś innym kolorem albo co.. :roll: Mój jest identyczny jak na tym zdjęciu :p No może troszkę ciemniejsza; ale bez przesady ;) Marta świetne są te małpki :loveu: Edited March 21, 2013 by masdamerka Quote
Marchewkowy Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 masdamerka napisał(a):Przypuszczam że w przypadku Marchewkowej(ego) same obroże nie zmieściłyby się na dwóch/trzech zdjęciach :evil_lol: Angi napisał(a):też tak sądzę, hahaha :evil_lol: obawiam się że macie rację :roll::roll::roll: Victoria napisał(a):marchewkowy rób fote!! spoko mi tez sie nie mieszczą na jednym zdjęciu xd Ty to byś chyba musiala 10 zdjęć robić :lol: ale juz i tak kazdy wie ze jestes nienormalna więc spoko, pokazuj bez obaw :diabloti: Hahahah ale moja rodzina już zaakceptowała moje hmmmm hobby :P i ojciec sam mówi że teraz chce taką albo taką obróżke bo np. dziś Abi już była 2 razy na spacerze w tej samej :diabloti: zarażam... Quote
M&M&O&I Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 widziałam że ktoś poszukiwał obróżki w grochy, znalazłam taką http://www.dogdesign.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=171 a ja sie zakochałam w dla mojego anglika, ale kasy brak :( a ostatnio po ponad 4 latach rozwalił mi sie red dingo :( Quote
masdamerka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ten fioletowy rogz miękki i lekki też mi się podobał, ale zdjęcia w necie mają różne odcienie; na większości jest bardzo ciemny i według mnie już nie taki ładny :) Quote
Justa Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 masdamerka napisał(a):Ten fioletowy rogz miękki i lekki też mi się podobał, ale zdjęcia w necie mają różne odcienie; na większości jest bardzo ciemny i według mnie już nie taki ładny :) Szersze wyglądają na jaśniejsze, Mki są bardzo ciemne i niestety nie są takie ładne :shake: Quote
marmara_19 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 fiolet miekkie i lekkie jest dosyc ciemnawy. Quote
marmara_19 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Angi napisał(a):ja mam 2,5 ... 2.5cm szer obrozy- Cekin, spory samiec ON lazil w takich obrozach z powodzeniem. Dla suczy szerokosc taka jak najbardziej :) Quote
gops Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 ten fiolet jest bardzo ciemny nawet w wersji xl . na zdjęciach wygląda dużo lepiej , na żywo już nie tak fajnie . z lekkich ladny jest jeszcze brąz i pomarańcz . Quote
rashelek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Miękkie i lekkie Rogzy są cudne, tak samo jak odblaskowe :loveu: A już ten róż Masdamerki na Lunie jest prześliczny po prostu. Ja mam straszną ochotę na coś nowego, ale zbieram na Flexi i tak się biję z myślami, czy się szarpnąć na jakąś obrożę czy później :hmmmm: I przypomnę się z pytaniem o ElPerrowe smycze ;) Quote
M&M&O&I Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 no to mnie zasmuciłyście, gdzie mogę zobaczyć real photo? ja sie właśnie zastanawiam bo mój anglik najpiej wygląda w brązach albo fioletach. Quote
Marchewkowy Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Wg mnie nie jest jakoś bardzo ciemny. Real photo smyczy xl purple Quote
M&M&O&I Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 dzięki! taki kolor bardziej buraczany :lol: Quote
Marchewkowy Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dokładnie tak buraczkowy bardziej niż fioletowy ;) Quote
Recommended Posts