Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masdamerka napisał(a):
Przypuszczam że w przypadku Marchewkowej(ego) same obroże nie zmieściłyby się na dwóch/trzech zdjęciach :evil_lol:

też tak sądzę, hahaha :evil_lol:

Posted

marchewkowy rób fote!!
spoko mi tez sie nie mieszczą na jednym zdjęciu xd
Ty to byś chyba musiala 10 zdjęć robić :lol:
ale juz i tak kazdy wie ze jestes nienormalna więc spoko, pokazuj bez obaw :diabloti:

Posted

masdamerka napisał(a):

Kaganiec chopo labek suka :P

Czy dobrałaś go za pierwszym razem? Jeśli tak - wielki szacun, bo wygląda na idealnie dopasowany! (Ja zamówiłam 5 modeli zanim dobrałam odpowiedni dla mojej suki).

PS Różowa obroża jest cudowna, to był bardzo dobry wybór :) To na co teraz polujesz? :diabloti:

Posted

kurde czemu zawsze jak widzę miękki i lekki róż to jest on taki ciemny i średnio ładny a na zdjęciach wygląda ślicznie.. :hmmmm:
nawet kiedyś specjalnie pojechałam do sklepu, żeby go jeszcze raz zobaczyc, bo myslalam ze pomylil mi się z jakimś innym kolorem albo co.. :roll:

Posted (edited)

IZMADO napisał(a):
Czy dobrałaś go za pierwszym razem? Jeśli tak - wielki szacun, bo wygląda na idealnie dopasowany! (Ja zamówiłam 5 modeli zanim dobrałam odpowiedni dla mojej suki).

PS Różowa obroża jest cudowna, to był bardzo dobry wybór :) To na co teraz polujesz? :diabloti:

ZA PIERWSZYM RAZEM!! :D Miałam brać zupełnie inny, ale ktoś (może nawet Ty :???:) napisał, że wziął bardziej dopasowany; też wzięłam na długość pyska taki "na styk"; a wysokość ze średnim luzem :)
A teraz idę znowu w rogzy miękkie i lekkie, tak mi się spodobały! Ale tym razem chyba coś bardziej stonowanego; niebieski; czarny; brązowy (no chyba że limonka :razz:).

Victoria napisał(a):
kurde czemu zawsze jak widzę miękki i lekki róż to jest on taki ciemny i średnio ładny a na zdjęciach wygląda ślicznie.. :hmmmm:
nawet kiedyś specjalnie pojechałam do sklepu, żeby go jeszcze raz zobaczyc, bo myslalam ze pomylil mi się z jakimś innym kolorem albo co.. :roll:

Mój jest identyczny jak na tym zdjęciu :p No może troszkę ciemniejsza; ale bez przesady ;)

Marta świetne są te małpki :loveu:

Edited by masdamerka
Posted

masdamerka napisał(a):
Przypuszczam że w przypadku Marchewkowej(ego) same obroże nie zmieściłyby się na dwóch/trzech zdjęciach :evil_lol:

Angi napisał(a):
też tak sądzę, hahaha :evil_lol:

obawiam się że macie rację :roll::roll::roll:

Victoria napisał(a):
marchewkowy rób fote!!
spoko mi tez sie nie mieszczą na jednym zdjęciu xd
Ty to byś chyba musiala 10 zdjęć robić :lol:
ale juz i tak kazdy wie ze jestes nienormalna więc spoko, pokazuj bez obaw :diabloti:

Hahahah ale moja rodzina już zaakceptowała moje hmmmm hobby :P i ojciec sam mówi że teraz chce taką albo taką obróżke bo np. dziś Abi już była 2 razy na spacerze w tej samej :diabloti: zarażam...

Posted

masdamerka napisał(a):
Ten fioletowy rogz miękki i lekki też mi się podobał, ale zdjęcia w necie mają różne odcienie; na większości jest bardzo ciemny i według mnie już nie taki ładny :)

Szersze wyglądają na jaśniejsze, Mki są bardzo ciemne i niestety nie są takie ładne :shake:

Posted

ten fiolet jest bardzo ciemny nawet w wersji xl .
na zdjęciach wygląda dużo lepiej , na żywo już nie tak fajnie .
z lekkich ladny jest jeszcze brąz i pomarańcz .

Posted

Miękkie i lekkie Rogzy są cudne, tak samo jak odblaskowe :loveu: A już ten róż Masdamerki na Lunie jest prześliczny po prostu.
Ja mam straszną ochotę na coś nowego, ale zbieram na Flexi i tak się biję z myślami, czy się szarpnąć na jakąś obrożę czy później :hmmmm:

I przypomnę się z pytaniem o ElPerrowe smycze ;)