snuszak Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy napisał(a):Super Lunek wygląda i kaganiec też jej pasuję Nasze zakupy z Canifel ;) a ten zatrzask to co za kolorek? bo średnio widać, limonka i orka czy co tam to jest - rewelacja :):) Quote
Marchewkowy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Lepsze fotki: Lawenda dla Abi Muszę powiedzieć że bardzo fajny zatzrask w tym Hamiltonie i trudno się otwiera co jest na plus :D I smyczka 2 cm niebieska i 2,5 cm zielona, obydwie 180 cm, szkoda za karabinckzi nie sa czarne tak jak okucia w obrozach. tu z obrożą od razu fotka Tym sposobem mam dwa pełne komplety z Hamiltona i jestem bardzo zadowolona :multi: Zabawki też super futra szczęśliwe Quote
vege* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy napisał(a):Lepsze fotki: Lawenda dla Abi Muszę powiedzieć że bardzo fajny zatzrask w tym Hamiltonie i trudno się otwiera co jest na plus :D I smyczka 2 cm niebieska i 2,5 cm zielona, obydwie 180 cm, szkoda za karabinckzi nie sa czarne tak jak okucia w obrozach. Piękne :loveu: Kurcze a myślałam, że smycze też mają czarne karabinki, a tu klops :-( Quote
rashelek Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy, jaka w dotyku jest ta smycz z Hamiltona? I czy ktoś może mi powiedzieć, czy smycze 2,5cm z ElPerro palą ręce i jak się zachowują na deszczu? Quote
Marchewkowy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 vege* napisał(a):Piękne :loveu: Kurcze a myślałam, że smycze też mają czarne karabinki, a tu klops :-( Dzięki, też myślałam że są czarne :-( rashelek napisał(a):Marchewkowy, jaka w dotyku jest ta smycz z Hamiltona? I czy ktoś może mi powiedzieć, czy smycze 2,5cm z ElPerro palą ręce i jak się zachowują na deszczu? Takie jak obroże, mięciutkie, śliskie, nie tną rąk. Wczoraj mi ta zielona zmokła to była lekko ciężkawa, ale sucha całkiem lekka jest. A ta 2 cm to już w ogole mega lekka i miękka :loveu: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Byłby ktoś chętny, na Alpinowego fioletowego Hamiltona? Quote
Tusia&NN Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy, gdzie kupiłaś te komplety? W którym sklepie internetowym dostanę Hamiltony najtaniej (albo w którym w ogóle)? Quote
Tusia&NN Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Na allegro to widziałam tylko u tego jednego sprzedawcy, od którego masz obroże Wolters, co są Hamiltonami ;) a za Canifel dzięki - spodobał mi się ten zielony komplet :D Quote
majusa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 00PaulinaGuz00 napisał(a):Lucy w swoim tęczowym kompleciku - Śliczna ta tęczowa - bardzo oryginalne masz te obróżki !!! Brawo masdamerka napisał(a):Ooo, dogo już działa :D Więc pochwalę się nowymi nabytkami: Obroża rogz K2 różowa <3 - SUUUUper, idealnie jej w tym kolorze !!!!:loveu: Maupa4 napisał(a):To i my pochwalimy się naszymi nowymi - Super, mój faworyt to ta "Żyrafkowa" ;) dla biszkopta i rudzielca super ! Marchewkowy napisał(a): ...mam dwa pełne komplety z Hamiltona i jestem bardzo zadowolona :multi: - Bardzo mi się podobają , przez to też mam chętkę na limonkę w przyszłości , zastanawiam sie czy z hamiltona czy z rogza mikękką. Kesja - piękne te gadzeciaki ! , wstaw zdjecie jak szele prezentują sie w całości :) Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Hamiltona mogę polecić, bardzo fajne obroże. Ja niestety nie trafiłam z szerokością dla Alpiny. :P Quote
trabeska Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy przepiękne :) Lawenda cudna :loveu: Rzeczywiście karabińczyki mogłyby być czarne (tak jak np. w smyczy automatycznej hiltona). Ale wciąż czekam na zdjęcia całej kolekcji! :mad: :evil_lol: Angi a jaką szerokość wzięłaś? Quote
Tusia&NN Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 A półzaciskowe Hamiltony to gdzie? Bo na Canifel nie widzę, a chcę tę zieloną półzacisk :( Quote
Marchewkowy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Angi napisał(a):Hamiltona mogę polecić, bardzo fajne obroże. Ja niestety nie trafiłam z szerokością dla Alpiny. :P A masz fotkę tej obroży? Zacisk czy zatrzask? Tusia&NN napisał(a):A półzaciskowe Hamiltony to gdzie? Bo na Canifel nie widzę, a chcę tę zieloną półzacisk :( Canifel nie ma zacisków i nie będzie już mieć bo pytałam ostatnio. Ja zacisk kupiłam na allegro http://allegro.pl/obroza-zaciskowa-dla-psa-wolters-xl-40-70cm-granat-i3104742593.html Ten użytkownik je sprzedaje, to są Hamiltony , tylko koleś średnio kuma i w opisie ma że Wolters ;) Zielonych już nie ma, były tylko 2 sztuki, z czego ja kupiłam jedną. Quote
Marchewkowy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 trabeska napisał(a):Marchewkowy przepiękne :) Lawenda cudna :loveu: Rzeczywiście karabińczyki mogłyby być czarne (tak jak np. w smyczy automatycznej hiltona). Ale wciąż czekam na zdjęcia całej kolekcji! :mad: :evil_lol: łooo bardzo chciałam zrobić, tylko że nie wiem jak bo na jednej fotce to się raczej nie zmieści :P Zabieram się za foto kolekcji od jakiegoś czasu ale jak sobie pomyślę że mam to wszystko wyciągnąć i poukładać :evil_lol: m a s a k r a Zresztą wyjdę na mega nienromalną że tyle tego mam hihihih :shake: Quote
Adriana. Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 masdamerka napisał(a):Obroża rogz K2 różowa <3 Tak jak myślałam, róż się ładnie komponuje z czekoladowo białym futrem :p. Quote
Adriana. Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Angi napisał(a):https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/644274_516391305073711_1041549495_n.jpg :loveu: Zastanawiam się, czy nie kupić Alpinie ale z pół zaciskiem łańcuszkowym (który podobno jest be :evil_lol: ) Albo to : https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/563262_510164065696435_109158165_n.jpg :loveu: Babeczki fajniejsze :grins:. My mamy furkidz z łańcuszkiem i sprawuje się dobrze. Mogę ogólnie polecić łąńcuszkowe półzaciski. Quote
Marchewkowy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Angi wyśli mi fotki tego Hamiltona na pw fioletowego. Ewa&Duffel czemu sprzedajesz te szelki? Super wyglądają Quote
Ewa&Duffel Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy napisał(a):Ewa&Duffel czemu sprzedajesz te szelki? Super wyglądają I są naprawdę świetne, ale mój pies nie lubi szelek, ciągle się w nich tarza i drapie :roll: Więc kolejna para nam do niczego niepotrzebna ;) Quote
konikowa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 gops napisał(a):a moje szelki podobno wróciły do miauhau , ale po spytaniu mojego listonosza to raczej niemożliwe bo nie mogły by w ogóle leżeć na poczcie jak zdążyły dojść do kogoś i wrócić w tydzień a jak wiadomo takie paczki ze złym adresem potrafią na poczcie leżeć tydzień i więcej . na wysłanie szelek czekałam 2 tyg ... ok nie mieli tasmy miała być na początku tygodnia , skoro na początku to spodziewałam się szelek njapóźniej w pon , niestety po spytaniu okazało się że zrobią w niedziele i wyślą, no to spodziewałam się ich w środe maxymalnie oczywiście nie doszły , zero kontaktu od wtorku do piątku (zepsuty komputer ale mając firme to zobowiązuje do choćby pójścia do kafejki by odpisać ) , w piątek odpisali że wysłali na zły adres czyli wychodzi 7 dni roboczych , w ten czas musialaby dojść na zły adres, poleżeć na poczcie i wrócić , nie wiem czy to możliwe , mój listonosz mówi że raczej niemożliwe . cóż teraz mieli je wysłać we wtorek czyli wczoraj , czekam .. nie chcialam im robic pod górke ze zwrotem pieniędzy skoro szelki nie zaginęly mam nadzieje że chociaż będą warte tej całej akcji . od innej firmy już dawno cieszyłabym się szelkami , raczej nie zrobie tam więcej zakupów mimo wszystko . na pewno napisze jak dojdą szelki , jeśli dojdą... Gops, ja miałam ostatnio podobą sytuację z obrożami z Gadżeciaków. Wysłali mi obroże, po 3 dniach doszły na moją pocztę i od razu nastąpił zwrot do nadawcy. Nikt nie był w stanie wytłumaczyć mi dlaczego, a mogłam sobie sprawdzić przesyłkę po numerze i było ewidentnie, że o godzinie 13 trafiły na moją pocztę a o 15 zostały wysłane z powrotem. Poczta działa bardzo dziwnie. A potem wysłali mi poleconym priorytetem, który szedł ponad tydzień, a nie tak jak inne max. 3 dni. Quote
Adriana. Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Marchewkowy napisał(a):łooo bardzo chciałam zrobić, tylko że nie wiem jak bo na jednej fotce to się raczej nie zmieści :P Zabieram się za foto kolekcji od jakiegoś czasu ale jak sobie pomyślę że mam to wszystko wyciągnąć i poukładać :evil_lol: m a s a k r a Zresztą wyjdę na mega nienromalną że tyle tego mam hihihih :shake: Wstaw zdjęcia! Wstaw zdjęcia! Ja też chcę zobaczyć! A jak masz tak dużo to ewentualnie zrób kilka zdjęć, np. obróżki oddzielnie, smycze oddzielnie i szeleczki oddzielnie :lol:. Quote
trabeska Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Angi napisał(a):ja mam 2,5 ... To chyba rzeczywiście trochę mało dla owczara, moje średnie psy noszą 2,5 a nawet 3cm. Marchewkowy napisał(a):łooo bardzo chciałam zrobić, tylko że nie wiem jak bo na jednej fotce to się raczej nie zmieści :P Zabieram się za foto kolekcji od jakiegoś czasu ale jak sobie pomyślę że mam to wszystko wyciągnąć i poukładać :evil_lol: m a s a k r a Zresztą wyjdę na mega nienromalną że tyle tego mam hihihih :shake: To zrób kilka :D :evil_lol: Ja na pewno nie będę Cię uważała za nienormalną, bo ja uwielbiam oglądać zdjęcia obróż :loveu: Angi dodawała zdjęcia Alpiny w tym hamiltonie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/148725-Obroże-szelki-smycze-vol-2/page1593 <-- na samym dole. Quote
masdamerka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Przypuszczam że w przypadku Marchewkowej(ego) same obroże nie zmieściłyby się na dwóch/trzech zdjęciach :evil_lol: Quote
Recommended Posts