Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Były, były bo sama chciałam. A stanęło na tym, że mam na metalową klamrę :P
Żałuję, że nie wzięłam tej żółtej neonki... :oops: Mimo, że szybko by się brudziła. :D

Posted

Nie dołujcie mnie, tyle czekania i nici z zakupów :( . Byłam o 14 po klatkę dla psa i na dworze na pewno nie było żadnych stanowisk, a przeszłam tam i z powrotem z 10 razy. Bardzo proszę o zmierzenie :) , a czy ona na pewno ma 1,8, bo na Canifelu jest 1,6 cm?

Posted

Ermilka1 napisał(a):
Nie dołujcie mnie, tyle czekania i nici z zakupów :( . Byłam o 14 po klatkę dla psa i na dworze na pewno nie było żadnych stanowisk, a przeszłam tam i z powrotem z 10 razy. Bardzo proszę o zmierzenie :) , a czy ona na pewno ma 1,8, bo na Canifelu jest 1,6 cm?

proszę https://picasaweb.google.com/112856785776231846516/HamiltonSprzedaz
trochę paskudne zdjęcia, ale aparat ma swój wiek :P

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Kurcze, miałam chęć na te szelaski dla kudłatego:

bo w promocji na Prodogu są ale kurcze, 12mm taśma tylko ma więc dla nas jak sznurówka :roll:
A tak btw- ma ktoś zdjęcie owych szelek ma psie?

W końcu zdecydowałam się na te szelki, właśnie na czekoladowe :) Jestem mega zadowolona z nich, są świetnie wykonane, ładne i wygodne. To usztywnienie jest bardzo fajne no i na mini bulku świetnie leżą :D

Posted

00PaulinaGuz00 napisał(a):
Lucy w swoim tęczowym kompleciku

Cudne :loveu:. Pewnie twojej roboty. Zamierzam niedługo kupić u ciebie obróżkę, a ten tęczowy wzór podoba mi się niezmiernie.

Posted

a moje szelki podobno wróciły do miauhau , ale po spytaniu mojego listonosza to raczej niemożliwe bo nie mogły by w ogóle leżeć na poczcie jak zdążyły dojść do kogoś i wrócić w tydzień a jak wiadomo takie paczki ze złym adresem potrafią na poczcie leżeć tydzień i więcej .
na wysłanie szelek czekałam 2 tyg ... ok nie mieli tasmy miała być na początku tygodnia , skoro na początku to spodziewałam się szelek njapóźniej w pon , niestety po spytaniu okazało się że zrobią w niedziele i wyślą, no to spodziewałam się ich w środe maxymalnie oczywiście nie doszły , zero kontaktu od wtorku do piątku (zepsuty komputer ale mając firme to zobowiązuje do choćby pójścia do kafejki by odpisać ) , w piątek odpisali że wysłali na zły adres czyli wychodzi 7 dni roboczych , w ten czas musialaby dojść na zły adres, poleżeć na poczcie i wrócić , nie wiem czy to możliwe , mój listonosz mówi że raczej niemożliwe .
cóż teraz mieli je wysłać we wtorek czyli wczoraj , czekam .. nie chcialam im robic pod górke ze zwrotem pieniędzy skoro szelki nie zaginęly mam nadzieje że chociaż będą warte tej całej akcji .
od innej firmy już dawno cieszyłabym się szelkami , raczej nie zrobie tam więcej zakupów mimo wszystko .
na pewno napisze jak dojdą szelki , jeśli dojdą...