Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie jak zajebiście wygląda ten żółty rogz na mojej czarnej?? :diabloti: huehuehue xd
jak lusia stoi w nim na słońcu to wszystko w około jest żółte xd serio, on jest taki mega żarowiasty :evil_lol:

może zdjęcia zrobie wieczorem :eviltong:
ale to i tak nie to samo co na żywo na słońcu :cool3:

a na limonke miękką mam ochote na smycz :loveu:

Posted

Victoria napisał(a):
wiecie jak zajebiście wygląda ten żółty rogz na mojej czarnej?? :diabloti: huehuehue xd
jak lusia stoi w nim na słońcu to wszystko w około jest żółte xd serio, on jest taki mega żarowiasty :evil_lol:

może zdjęcia zrobie wieczorem :eviltong:
ale to i tak nie to samo co na żywo na słońcu :cool3:

a na limonke miękką mam ochote na smycz :loveu:

Wstaw zdjęcie! Wstaw zdjęcie! :grins:

Posted

masdamerka napisał(a):
Ponawiam pytanko, wie ktoś o co chodzi z zapięciem "standard" w obrożach manmata? :)

zacisk przez głowe :) oni mają albo zaciski albo zwykłe obroże nie zaciskowe które też wkłada się przez głowe i chyba nie wiem dla psów które noszą ciągle obroże .

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Kudłaty w activdogu ;)

Slicznie mu !!
W ogole cudne zdjecia, podoba mi sie efekt zdjecia pies wyraźny - tło rozmazane. Lustrzanka?
Marchewkowy - też robi takie fajne zdjecia ;)

Posted

masdamerka napisał(a):
Zamówiłam Lu różoffego rogza miękkie i lekkie :D Nie mogę się doczekać, to będzie nasza pierwsza różowa obróżka :loveu:

Będzie pasować do czekoladowo-białej sierści :fadein:.

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Kudłaty w activdogu ;)

ślicznie wygląda, bardzo mu pasuje :loveu:

majusa napisał(a):
Slicznie mu !!
W ogole cudne zdjecia, podoba mi sie efekt zdjecia pies wyraźny - tło rozmazane. Lustrzanka?
Marchewkowy - też robi takie fajne zdjecia

Dzięki, tak lustrzanka + fajny bokeh :)

Posted

Mam gorącą prośbę o zmierzenie dziurek w Hamiltonie na klamrę metalową 2 cm, ponieważ na stronie Canifelu tego nie ma. Byłam na wystawie w piątek i niestety Hamiltonów nie widziałam, a bardzo zależało mi na kupnie dwóch obroży :(

Posted (edited)

W sobotę i niedzielę pracowałam i nijak nie mogłam się wyrwać :mad: . A jest inna strona do zamawiania oprócz Canifelu? Ewentualnie jakie firmy produkują obroże na metalową klamrę (Rogz i Lupine chyba nie)?

Edited by Ermilka1
Posted

Angi napisał(a):
Hamiloty w sobotę miały stoisko na dworze. (Jeśli chodzi o Katowice)
Moje Hamiloty mają po 2,5 cm więc nie pomogę. :P

Nie widziałam. tj były ale nie było zaciskowych i na plastikową klamrę... a może jednak były tylko nie dojrzałam ?