Victoria Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 wiecie jak zajebiście wygląda ten żółty rogz na mojej czarnej?? :diabloti: huehuehue xd jak lusia stoi w nim na słońcu to wszystko w około jest żółte xd serio, on jest taki mega żarowiasty :evil_lol: może zdjęcia zrobie wieczorem :eviltong: ale to i tak nie to samo co na żywo na słońcu :cool3: a na limonke miękką mam ochote na smycz :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Śliczny ten różowiutki ROGZ a Viva ROGZ uwielbiam ;) jest to jedna z moich ulubionych obroży w Naszym zbiorze ;) ja się zastanawiam nad czymś wiosennym dla Gamonia ;) co proponujecie?? Quote
Adriana. Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Victoria napisał(a):wiecie jak zajebiście wygląda ten żółty rogz na mojej czarnej?? :diabloti: huehuehue xd jak lusia stoi w nim na słońcu to wszystko w około jest żółte xd serio, on jest taki mega żarowiasty :evil_lol: może zdjęcia zrobie wieczorem :eviltong: ale to i tak nie to samo co na żywo na słońcu :cool3: a na limonke miękką mam ochote na smycz :loveu: Wstaw zdjęcie! Wstaw zdjęcie! :grins: Quote
masdamerka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ponawiam pytanko, wie ktoś o co chodzi z zapięciem "standard" w obrożach manmata? :) Quote
gops Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 masdamerka napisał(a):Ponawiam pytanko, wie ktoś o co chodzi z zapięciem "standard" w obrożach manmata? :) zacisk przez głowe :) oni mają albo zaciski albo zwykłe obroże nie zaciskowe które też wkłada się przez głowe i chyba nie wiem dla psów które noszą ciągle obroże . Quote
majusa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Kudłaty w activdogu ;) Slicznie mu !! W ogole cudne zdjecia, podoba mi sie efekt zdjecia pies wyraźny - tło rozmazane. Lustrzanka? Marchewkowy - też robi takie fajne zdjecia ;) Quote
Adriana. Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Kudłaty w activdogu ;) Pięknie mu w obróżce. Zdjęcia również śliczne. Quote
angineuuka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Alpina w fiolecie, sorki za damerne fotki jednak nie umiem jej lepszego zrobić :P Mam na sprzedaż prosiaczki od furkidz (martingale) oraz jeszcze taką furkidzową obrożę https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526838_543243519060488_1739799424_n.jpg Quote
masdamerka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Zamówiłam Lu różoffego rogza miękkie i lekkie :D Nie mogę się doczekać, to będzie nasza pierwsza różowa obróżka :loveu: Quote
Adriana. Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Angi napisał(a): Alpina w fiolecie Pasuje do niej ten kolorek. Quote
Aleksandrossa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Kurcze, miałam chęć na te szelaski dla kudłatego: bo w promocji na Prodogu są ale kurcze, 12mm taśma tylko ma więc dla nas jak sznurówka :roll: A tak btw- ma ktoś zdjęcie owych szelek ma psie? Quote
angineuuka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Adzia123 napisał(a):Pasuje do niej ten kolorek. dla mnie jest trochę za ciemno, ale kolorek mi się podoba. Za jakiś czas ją wystawię na sprzedaż. ;) Quote
gops Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jeśli na pudla to nie bardzo , będą wchodzić w pachy bo są szerokie , mialam je dla pudla właśnie . Quote
Adriana. Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 masdamerka napisał(a):Zamówiłam Lu różoffego rogza miękkie i lekkie :D Nie mogę się doczekać, to będzie nasza pierwsza różowa obróżka :loveu: Będzie pasować do czekoladowo-białej sierści :fadein:. Quote
Aleksandrossa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 gops napisał(a):jeśli na pudla to nie bardzo , będą wchodzić w pachy bo są szerokie , mialam je dla pudla właśnie . Uff czyli jednak dobrze, że nie wzieliśmy ;) Quote
Marchewkowy Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Kudłaty w activdogu ;) ślicznie wygląda, bardzo mu pasuje :loveu: majusa napisał(a):Slicznie mu !! W ogole cudne zdjecia, podoba mi sie efekt zdjecia pies wyraźny - tło rozmazane. Lustrzanka? Marchewkowy - też robi takie fajne zdjecia Dzięki, tak lustrzanka + fajny bokeh :) Quote
Ermilka1 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Mam gorącą prośbę o zmierzenie dziurek w Hamiltonie na klamrę metalową 2 cm, ponieważ na stronie Canifelu tego nie ma. Byłam na wystawie w piątek i niestety Hamiltonów nie widziałam, a bardzo zależało mi na kupnie dwóch obroży :( Quote
angineuuka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Hamiloty w sobotę miały stoisko na dworze. (Jeśli chodzi o Katowice) Moje Hamiloty mają po 2,5 cm więc nie pomogę. :P Quote
Ermilka1 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) W sobotę i niedzielę pracowałam i nijak nie mogłam się wyrwać :mad: . A jest inna strona do zamawiania oprócz Canifelu? Ewentualnie jakie firmy produkują obroże na metalową klamrę (Rogz i Lupine chyba nie)? Edited March 17, 2013 by Ermilka1 Quote
angineuuka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jak w sobotę miały stoisko na dworze to w piątek także ;) Moja hamiltonówka ma 1,8 (ciągle byłam przekonana, że ma 2,5 tak jak od Alpiny). Zmierzyć ci? :> Quote
Marchewkowy Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Angi napisał(a):Hamiloty w sobotę miały stoisko na dworze. (Jeśli chodzi o Katowice) Moje Hamiloty mają po 2,5 cm więc nie pomogę. :P Nie widziałam. tj były ale nie było zaciskowych i na plastikową klamrę... a może jednak były tylko nie dojrzałam ? Quote
angineuuka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 zaciskowych także nie widziałam, ale na plastikową klamrę owszem :) Quote
Marchewkowy Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Nosz kurde nie zauważyłam :P Ale to może lepiej :oops: bo bym pewnie coś kupiła :D Quote
Recommended Posts