Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
W końcu dotarły do nas activdogi :loveu: Są super, bardzo solidnie i starannie wykonane. Szele na małą są jeszcze ciut za duże ale jak przypakuje to myślę że będą ok :)

AnIeLa napisał(a):
Obrożki z AD [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif" class="ipsImage" alt="">

Wszystie ładne ale pierwsza the best i ekstra pasuje!

Posted

Adzia123 napisał(a):
Na solidną nie wygląda, ale przynajmniej ma śliczny słit kolorek i nie była droga :p.

Otóż to. Obróżka dla szczylicy 3 miesięcznej, waży jakieś 6 kg. Nie chcę dużo inwestować teraz jeżeli chodzi o akcesoria dla niej, bo mam 'troszkę' obroży i smyczy dla starszej suni, z których Gajka gdy dorośnie - będzie korzystała :)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Dzięki :) też mi się bardzo podobają te szelki. Na żywo kolory są jeszcze lepsze i bardziej żywe :)
tak, taśma to zielona neonka

To już się nie mogę doczekać moich skoro ten kolor jest taki super. Jak kiedyś kupiłam obrożę z zielonym neonowym polarem, to okazało się, ze wcale nie jest on neonowy.

Posted (edited)

masdamerka napisał(a):
Jak "działa" zapięcie w ManMatach standard? :) Nie mogę tego rozkminić :oops:

Masz na mysli obroże? Z tego co ja widzę, to te obroze maja tylko regulacje obwodu i sa zakładane przez głowe. Nie maja zapiecia. Dziwnie troche, bo chyba przy założeniu trzeba regulować obwód by nie spadła, a przy sciąganiu rozluzniać. Mam w domu półzacisk z Manmata i jest tak wyregulowany, ze przez głowę przejdzie jak obroża jest rozluzniona, ale jak jest zacisnięta to nie i nie musze jej regulować, ale taka bez zacisku to trochę dziwnie :roll:

Edited by agacia
Posted

Jezu na wystawie tyle stoisk masakra :D
Ładne były obróżki z Dogness, śliczne kolorki - ale szerokie i na klamrę więc nie dla nas.
Kupiłam dla Abika legowisko i po rogzie dla każdego z futer.

Oglądałam ten żółty neonke (śliczny) i inne nowości... ale ten żółty do moich rudych futer chyba by średnio pasował...
wszystko super, bardzo ciężko było mi się na coś zdecydować :loveu:
Strasznie kusi miękki i lekki zielony, ale zielonego już mam dużo, więc sobie odpuściłam.
Miekki i lekki czerwony też śliczny, ale też mam sporo czerwonego.
Bardzo mi się podobał na żywo Lime Bone i Bronze Bone :diabloti:
Jutro chyba jeszcze coś dokupię :lol:

Posted

Marchewkowy napisał(a):

Oglądałam ten żółty neonke (śliczny) i inne nowości... ale ten żółty do moich rudych futer chyba by średnio pasował...
:lol:

Możesz zawsze kupić, i mi jedną sztukę odsprzedać gdyby nie pasowało :evil_lol: