Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
czekam na zdjęcia :) ciekawa jestem tej limonkowej, jaką szerokość kupowałaś?

emke ;) 16 mm bodajze..
ale szczerze mowiac wydaje sie szersza niz taka sama z tasma naszywana. konkretnie lime bone, ktora dla mnie jest niemal sznurówką

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Majusa ślicznie jej w tym Lupine:loveu:
Też jestem chora na szelki rogz, ale się powstrzymuję bo mamy inne szelki i następne nie są nam potrzebne, tak sobie przynajmniej wmawiam bo to już chyba uzależnienie od psich akcesoriów. Czas się leczyć:evil_lol:

Dziekujemy :)
Faktycznie musze przyznac ze oszalałam na punkcie "ciuchów dla futrzastej" Jest tyle mozliwosci, firm, rodzajów, kolorów, materiałów że chciało by się mieć chociaż po jednej:). Ja na szelki z rogza nie chorowałam do puki nie zobaczyłam tego polaczenia kolorow - idealne i pasuje do naszej jedynej czerwonej smyczy. Takie ciepłe kolorki na lato.
Zgodnie z obietnica musze przystopowac na kilka miesiecy :roll: ale juz wiem ze musze miec chociażby dla zaspokojenia swojej ogromnej ciekawosci coś z frukidza i DS.
Czy jest na to lekarstwo?;P

Posted

[quote name='AnIeLa']I jakieś fajne nici

Zastanawiałam się nad różową, ale jakoś tak się boję, że będzie już "przesłodzone" ;)
To może ktoś kto ma akcesoria, wrzuci zdjęcia kolorów nitek: pomarańczowa, słoneczna żółc i różowy żebym mogła popatrzec jak się te nici prezentują.

Posted

[quote name='Marchewkowy']jaki jest ten odcien rozu z 2,5 cm taśmy AD ma ktoś fotke w zwykłym dziennym świetle?

co prawda to jest 2 cm, ale nie sądzę, aby te szerokości różniły się odcieniami

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Nasz ad :loveu:
Już jestem w nim zakochana :loveu:

Na modelu kiedy indziej, teraz niezbyt chciał pozować :razz:

Jaki piękny łososiowy odcień taśmy :loveu:. Nawet nie wiedziałam, że w AD mają taki kolorek.

Posted

Ufff zamówiłam i opłaciłam AD teraz pozostaje czekać :)
Hamiltony tez już do mnie idą... nie mogę się doczekać...
Już nic nie kupuje w tym miesiącu z obroży/smyczy tylko ewentualnie coś na wystawie jak się trafi :D
Jakiś rogzik albo cuś :P

Posted

majusa napisał(a):
Dziekujemy :)
Faktycznie musze przyznac ze oszalałam na punkcie "ciuchów dla futrzastej" Jest tyle mozliwosci, firm, rodzajów, kolorów, materiałów że chciało by się mieć chociaż po jednej:). Ja na szelki z rogza nie chorowałam do puki nie zobaczyłam tego polaczenia kolorow - idealne i pasuje do naszej jedynej czerwonej smyczy. Takie ciepłe kolorki na lato.
Zgodnie z obietnica musze przystopowac na kilka miesiecy :roll: ale juz wiem ze musze miec chociażby dla zaspokojenia swojej ogromnej ciekawosci coś z frukidza i DS.
Czy jest na to lekarstwo?;P

Ja też niestety się zaraziłam. Mam już 6 obroży, 2 pary szelek i 3 smycze. To wszystko dla dwóch psów. A i tak czekam teraz na szelki i planuję kupić jakąś ładną smycz, bo nasze wszystkie takie zniszczone i powycierane, dla Skwarka jeszcze jedną obróżkę (biedaczek ma tylko dwie :-() i w przyszłości również dla niego guardy i dla Soni Furkidza. Wiem że jestem dziwna, ale bardziej cieszę się z nowych akcesoriów dla psiaków niż z nowych ciuchów dla siebie :evil_lol:.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Ufff zamówiłam i opłaciłam AD teraz pozostaje czekać :)
Hamiltony tez już do mnie idą... nie mogę się doczekać...
Już nic nie kupuje w tym miesiącu z obroży/smyczy tylko ewentualnie coś na wystawie jak się trafi :D
Jakiś rogzik albo cuś :P

Ile masz już obroży? :diabloti:

Posted

monika15 napisał(a):
cholerka, tyle tu pieknych rozofffych(:loveu:) obrozek, a ja mam psa i rodzine, która wstydzi sie go wyprowadzac nawet w czerwonej obrozce i szeleczkach:diabloti:

To co, że masz psa. Przełammy stereotypy, że tylko suczki mogą chodzić w słitaśnych różowych obróżkach. Ja chyba na przekór kupię lub uszyję Skwarkowi różową obrożę :evil_lol:. Mój tata powiedział, że jestem głupia jak kupiłam dla Skwara kolorowego furkidza w słoniki, bo powiedział że dla psa powinnam kupić czarną, albo brązową obrożę, a takie kolorowe to są dla suczek.

Posted

Ja dla suczki kupuję obroże i tata też mi mówi, że jestem głupia i że zwariowałam... "Bo po co psu tyle obroży?! Dwie by wystarczyły!".
Za to przyjaciółka twierdzi, że z Amstaffa robię Yorka, bo róż (a mamy obroże z różem) ośmiesza TAKIEGO psa :D

Posted

Marchewkowy napisał(a):
hahaha że niby mam policzyć :P jak przyjdą te co zamowilam to zrobię fotkę kolekcji :D

Ok, to czekam z niecierpliwością... :)
Ja dla dwóch psów mam jedynie 14 obroży, 5 smyczy, 3 pary szelek, a Ty to chyba w takim tempie do stu obroży niedługo dobijesz :evil_lol:

Posted

O, to jeśli mowa o kolekcji to ja się naszą pochwalę i z chęcią zobaczę też Wasze! :) W sumie to Wy mnie zaraziliście tą obrożomanią :D Chociaż czas chyba przystopować...

Nie ma tu naszej najnowszej, ale kilka stron wcześniej ją wrzucałam na psie.

Posted

AmeliaR napisał(a):
O, to jeśli mowa o kolekcji to ja się naszą pochwalę i z chęcią zobaczę też Wasze! :) W sumie to Wy mnie zaraziliście tą obrożomanią :D Chociaż czas chyba przystopować...

Nie ma tu naszej najnowszej, ale kilka stron wcześniej ją wrzucałam na psie.

Świetne :) Najbardziej podoba mi się ta Gadżeciakowa z imieniem :)

Posted

[quote name='Adzia123']To co, że masz psa. Przełammy stereotypy, że tylko suczki mogą chodzić w słitaśnych różowych obróżkach. Ja chyba na przekór kupię lub uszyję Skwarkowi różową obrożę :evil_lol:. Mój tata powiedział, że jestem głupia jak kupiłam dla Skwara kolorowego furkidza w słoniki, bo powiedział że dla psa powinnam kupić czarną, albo brązową obrożę, a takie kolorowe to są dla suczek.

Czy ja wiem ? :hmmmm:
Jak dla mnie jak najbardziej ... męskie ...

Chociaz dziewczyny tez mogą je nosic ;)