Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki:) mnie też się bardzo podobają choć na psie bo w sklepie jakoś nie rzuciły mnie na kolana. Mój TZ za to od razu jak je zobaczył to postanowił "kupujemy" :P ja chciałam dla suni wziąć róż z tej samej serii ale to już następnym razem.

Posted

[quote name='BestBibi']Nasz Rogz Dayglow Yellow:) ciekawe jak się będzie sprawował. To nasz pierwszy Rogz z "nowych" serii i wreszcie porównam trwałość naszych starszych z nowymi.

Wygląda bosko...
Ten kolor jest bezbłędny... Też chcę dla swojej potwory, ale też już nie w tym miesiącu........ :(

Posted

BestBibi napisał(a):
Nasz Rogz Dayglow Yellow:) ciekawe jak się będzie sprawował. To nasz pierwszy Rogz z "nowych" serii i wreszcie porównam trwałość naszych starszych z nowymi.

Pięknie Bamek wygląda w tej żółci :loveu:
Ona na żywo jest taka faktycznie neonowa?

Posted

Orientuje się z Was ktoś, co ActivDog zamierza teraz wypuścić ?

Długo przymierzałam się do zakupu norwegów w wybranej stylistyce , a tu zonk koniec zamówień.

Posted

BestBibi napisał(a):
Nasz Rogz Dayglow Yellow:) ciekawe jak się będzie sprawował. To nasz pierwszy Rogz z "nowych" serii i wreszcie porównam trwałość naszych starszych z nowymi.

Ten kolor jest nieziemski :loveu:. Widziałam już gdzieś taką obrożę i ta neonowa cytrynka mnie zachwyca. A jak pięknie się komponuje z ciemną sierścią buldożka :lol:.

Posted

drzalka napisał(a):

Długo przymierzałam się do zakupu norwegów w wybranej stylistyce , a tu zonk koniec zamówień.

Do końca marca można składać zamówienia na szelki w AD. A później zmieniają profil działalności.

Posted

drzalka napisał(a):

szelki robią do końca marca jeszcze :)

Posted

Ja chciałam ten wzorek kalejdoskop, w te serduszka , pomarańcz taśma a podszyte różem.:loveu:
Ostatnio mam zajawkę na różowy :diabloti:

Już płakałam kto mi zrobi takie piekne szelki, i zgapi ich styl :shake::eviltong:

Posted

cieszcie się dziewczyny, że możecie sobie te szelki zamówić, choćby w ostatnim momencie :( u nas niestety jest to nierealne, ponieważ suka mi rośnie :placz: aaa tak chciałam... :roll:

Posted

A jaki zacisk, półzacisk polecicie dla psa z za małą głową do reszty ciała?:diabloti:
To taki pies, dzikus. Nie może sie uwolnić z obroży.
Waży tak z 10kg

Posted (edited)

Czy ktoś wie do czego służy taka "specjalna" konstrukcja Hamiltonów?

O taka: http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fals-18-26-2-5cm-x-45-65cm-obroza-regulowana-dla-psa-leaf-pattern-duplikat-1.html

Dumam i dumam i nie mogę wydumać, a potrzebuję mocnej, najlepiej niedrogiej, obroży dla kudłacza w typie ON.

Rinuś Ja za norwegi dla malucha (8 kg), ale za to z zacnym bicepsem ;) zapłaciłam 71 zł.

W ogóle się zastanawiam czy nie odesłać do przeszycia, bo pasek przedni jest moim zdaniem za wysoko - wymiar zrobiłam dobry, ale z uwagi na spore umięśnienie klatki piersiowej i przednich łapek całość podchodzi do góry i wygląda nie tak jak trzeba :( Wydaje mi się, że dla mojej suni skośne paski, które podtrzymują przedni pasek piersiowy powinny być po prostu dłuższe. Teraz pytanie z czyjej to winy, bo aż mi się płakać chce na myśl, że kolejne 20zł (do 80 której już za szelki i wysyłkę zapłaciłam) za przesyłki dołożę do interesu.:shake:

Edited by japanisze
Posted

[quote name='japanisze']Czy ktoś wie do czego służy taka "specjalna" konstrukcja Hamiltonów?

O taka: http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fals-18-26-2-5cm-x-45-65cm-obroza-regulowana-dla-psa-leaf-pattern-duplikat-1.html

Dumam i dumam i nie mogę wydumać, a potrzebuję mocnej, najlepiej niedrogiej, obroży dla kudłacza w typie ON.

Ja dostałam obrożę o takiej konstrukcji jako nagrodę w konkursie na ich profilu na fb. Nie ma ona 'normalnego' kółka do przypięcia smyczy, tylko wlasnie takie umieszczone 'centralnie'. Moim zdaniem jest to bardzo dziwny pomysł i zupełnie niepraktyczny. Ja tylko przymierzyłam psu tą obrożę i szybko się jej pozbyłam ;)

Posted

Rinuś napisał(a):

ile płaciliście mniej więcej za szelki z AD na swoje wielkie psy? bo interesuje mnie w jakim przedziale cenowym mi wycenią :p

Płaciłam 79zł za norwegi.

Posted

Cena nie zalezy tylko od obwodu, ale tez od zdobien tzn. czy cale szelki maja byc z wzorkiem czy tylko raczka i przod, czy sam przod. Wydaje mi sie ze tez zalezy to od podszycia - pianka wychodzi drozej niz polar. Ale nie jestem na 100% pewna bo swoje pierwsze szelki zamawialam dawno ;) . Ja za norwegi dla psa z obwodem 71 albo 72 placilam wlasnie jakos 72zl. Ale moin zdaniem sie oplaca, bo te szelki sa swietne :D .