Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chantell napisał(a):
A ja powiem tyle, że smycz z amorytzatorem wcale nie działa tak, jak na rysunku.
Jeśli pies pociągnie, to Ty musisz się zaprzeć a jak nie, to polecisz za psem, a jak będzie odwrotnie, to psem dosłownie rzuca do tyłu jak pociągnie a smycz chce wrócić do poprzedniego stanu

ale przeciez mialam juz taka i nie dzialo sie tak jak pociagnela :)

Posted

Chantell napisał(a):
no to widocznie nie ma siły jej nawet naciągnąć, czyli dla niej to tak, jakby szła na zwykłej smyczy

To byl za duzy rozmiar - jedyny jaki mieli. Ale S ma do mnie dzis albo jutro dojsc i zobaczymy, mam 30 dni na oddanie jesli nie bedzie mi pasowac

Posted

deer_1987 napisał(a):
Elastyczna czesc wyciaga sie i daje twojemu psu extra wolnosc jednoczesnie pies jest na smyczy.

A widzisz różnicę gabarytów psa na rysunku, a twojej jamniczki ? Pewnie bedzie z 50kg.
Próbujesz nas przekonać do słuszności zakupy smyczy z amorem i założenia jej drobnej suce jamnika. Krzywde jej możesz zrobić, ot co!

Poza tym rozpatrujemy linkę dla maluśkiej jamniczki a nie dla bernardyna.

Posted

Może już dajcie spokoj, co? Nie widzicie, że jej Wasza opinia w ogole nie obchodzi? I tak zrobi jak zechce.

Feigned - super ten wzorek wygląda na białym psie:loveu:

Posted

Agnes napisał(a):
To...puszczasz ;) Ja mialam raz zajecia ind. z osoba zorientowana bardziej w temacie - linka sie powinna za psem ciagnac, jak cos sie dzieje to przydeptujesz. Jak pies leeeci to wiadomo, ze zostawiasz linke w spokoju dla swojego bezpieczenstwa ;);)
Ale...mozemy podyskutowac na ten temat w odpowiednim watku ;)

ja też tak robię, linkę muszę przytupywać co chwila ale to bezpieczniejsze ;)
BullWest napisał(a):
Może już dajcie spokoj, co? Nie widzicie, że jej Wasza opinia w ogole nie obchodzi? I tak zrobi jak zechce.

to po cholerę, za przeproszeniem, dopytywać się i prosić o opinię? pewnie chodziło o aprobatę i pochwalenie się, ale w takim wypadku trzeba pokornie przyjąć krytykę, a nie twierdzić "ja wiem lepiej niż wy wszyscy"

Posted

Nie wiem, może jej zapytaj po co przez 10 stron w kołko gada to samo. Najpierw prosi o pomoc, a potem za każdym razem udowadnia, że wcale jej nie potrzebuje, bo ona wie lepiej.

Posted

dziękuje :loveu: :loveu: :loveu:

miło słyszeć, że sie podobają,to połączenie to pomysł Unbelievable, w sumie sami nigdy byśmy nie wpadli że to tak ciekawie może wyglądać :loveu:

BullWest,
polar wystaje troszkę poza taśmę, także będzie go widać na psie,

licz na fotki na Gramie :eviltong:

Posted

Jakos produkuje sie smycze elastyczne takze w takich rozmiarach
http://www.vibri.com/

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Smala:
Mjukt 1 passar valpar och hundar som väger upp till 5 kg - waga do 5 kg
Medel 2 väljer du till hund som drar och väger runt 5 kg. - ciagna i ok 5 kg
Hårt 3 passar till hund som drar och väger upp till 7 kg. - ciagna i do 7g
Hårt 4 passar hund som drar och väger runt 10 kg. - ciagna i ok 10kg
[/FONT]