kkanarekk Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Ayia']Czy ktoś może ma z Was Ruff Wear kamizelka chłodząca Swamp Cooler ? chciałabym wiedzieć czy faktycznie jest taka super i chłodzi psa :)[/QUOTE] Ja mam 3 :) i to były jedne z lepszych zakupów, jestem pod wrażeniem jej skuteczności :) Quote
Maupa4 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 To my pokażemy nasze nowe Zima ma podobno jeszcze wrócić więc ta dolna będzie jak najbardziej na czasie ;) Ale do lata też już się przygotowujemy Quote
Marchewkowy Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Pomocy obroża dla Abi dziewczęca z AD Pomóżcie coś wymyślić zastanawiam się nad agility, folk róż, gwiazdki róż, kosmitka, dzikie biedronki, orient czerwony, ptaszki??? I co z czym połączyć... a dla Princa robaki albo gwiazdki turkus... ktore??? Quote
masdamerka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A AD jeszcze przyjmuje zamówienia? :roll: Marchewkowy dla Abi podobają mi się dzikie biedrony, a dla Prince i robaki i gwiazdki byłyby fajne :) Quote
nadira Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A ja się pochwalę moim potworkiem w nowej obroży :) Quote
gops Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 super wygląda! też czekam na potworkowe furkidzy dla moich :) Quote
Marchewkowy Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='masdamerka']A AD jeszcze przyjmuje zamówienia? :roll: Marchewkowy dla Abi podobają mi się dzikie biedrony, a dla Prince i robaki i gwiazdki byłyby fajne :) Tak, zamawiam jeszcze smycze do kompoletu i od razu wzielabym obrozke dla Abi Quote
Unbelievable Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 o kurde, ale kajdan z przodu ma :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Unbelievable']o kurde, ale kajdan z przodu ma :diabloti:[/QUOTE] fakt nieco za grub dla niej jest ten łańcuszek ale długość jest taka jak w rogzu Quote
Unbelievable Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='NightQueen']fakt nieco za grub dla niej jest ten łańcuszek ale długość jest taka jak w rogzu[/QUOTE] myślałam że w rogzach są krótsze :razz: a ja nie pomyślałam że dla niej może być za duży nawet :oops: Quote
NightQueen Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 W rogzu M z nitką jaki mamy też jest długi łańcuszek ale to mi nie przeszkadza, szczerze mówiąc to nawet grubość mi nie przeszkadza, jedyne co to waga, bo jest cięższy niż wszystkie inne nasze obroże, ale M. i tak ma to w d*** :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='NightQueen']W rogzu M z nitką jaki mamy też jest długi łańcuszek ale to mi nie przeszkadza, szczerze mówiąc to nawet grubość mi nie przeszkadza, jedyne co to waga, bo jest cięższy niż wszystkie inne nasze obroże, ale M. i tak ma to w d*** :evil_lol:[/QUOTE] wyrobi sobie mięśnie :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Iza.']wyrobi sobie mięśnie :diabloti:[/QUOTE] no ba :diabloti: jeszcze jej obciążniki podoczepiam, karczycho musi być :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Do mnie dziś dotarł Lupine Puppy Love. Jak w necie mi się tak sobie podobał i w sumie kupiłam tylko dlatego że w promocji, tak na żywo jestem zakochana:loveu: Zdjęcia na psie kiedyś jak się zdecyduje która będzie go nosić :) Quote
Karilka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A ja zamówiłam smycz http://www.lupine.pl/pl/p/Smycz-Plum-Blossom-25-cm-180-cm-/354 :diabloti: Quote
monika15 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Marchewkowy']Pomocy obroża dla Abi dziewczęca z AD Pomóżcie coś wymyślić zastanawiam się nad agility, folk róż, gwiazdki róż, kosmitka, dzikie biedronki, orient czerwony, ptaszki??? I co z czym połączyć... a dla Princa robaki albo gwiazdki turkus... ktore??? Dla Princa robaki zdecydowanie:loveu: takie polaczenie jest super http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/02/MG_6052aa-300x192.jpg a dla Abi dziikie biedroony. myslę, że fajnie by wyglądały na szarej taśmie ;) Quote
Marchewkowy Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) ok robaki biorę dla Princa, ale ciągle się wacham co do Abikowqej obroży, a jak byście połączyli taśmę kosmitke? EDIT: Do robaków chciałabym ekoskórkę jasna zielen nr 12 albo pianke nr 4... A tasme moze ciemna zielen i cytrynowe nitki? Co myslicie ? Edited March 7, 2013 by Marchewkowy Quote
majusa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Do mnie dziś dotarł Lupine Puppy Love. Jak w necie mi się tak sobie podobał i w sumie kupiłam tylko dlatego że w promocji, tak na żywo jestem zakochana:loveu: Zdjęcia na psie kiedyś jak się zdecyduje która będzie go nosić :) Ja też :) Zamawiałam PL bo nic innego mi nie wpadło w oko a po otworzeniu listu padłam :loveu: i mam nadzieje ze jutro też padnę z wrazenia oczywiscie pozytywnego jak dojdzie wild west :diabloti: ps: czekam na foty :P Quote
majusa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='AmeliaR']A dziękuję! Już podaję link :) http://allegro.pl/amstaff-kolorowa-obroza-4-cm-i3070476333.html Kubusie też widziałam, Martis je ma z tego co pamiętam. Wyglądają na całkiem fajne :) Ta wasza obróżka całkiem smacznie wygląda ;) Super jest tez wzór w pszczółki na pomarańczowym tle :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='majusa']Ja też :) Zamawiałam PL bo nic innego mi nie wpadło w oko a po otworzeniu listu padłam :loveu: i mam nadzieje ze jutro też padnę z wrazenia oczywiscie pozytywnego jak dojdzie wild west :diabloti: ps: czekam na foty :P[/QUOTE] Wild West jest śliczny, na pewno będziesz zadowolona :) Zdjęcia może jutro bo psy mi padły i śpią :) Quote
angineuuka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Dzis mija dwa tygodnie od kad jest Alpina, a ja jej jeszcze nic nie zamowilam :evil_lol: Znajde gdzies zolte el perro? :P Quote
majusa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='NightQueen']fakt nieco za grub dla niej jest ten łańcuszek ale długość jest taka jak w rogzu[/QUOTE] Faktycznie kawał łańcucha ....nie wiesz może czy tylko taką grubością łańcuszka do M-ek dysponują? Poza tym biedrony są super !!!!!! Quote
NightQueen Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='majusa']Faktycznie kawał łańcucha ....nie wiesz może czy tylko taką grubością łańcuszka do M-ek dysponują? Poza tym biedrony są super !!!!!![/QUOTE] nie mam pojęcia bo to pierwszy łancuszek od furkidz, wszystkie inne obroże mam w pół zacisku, zapytaj, bo sądzę że to kwestia dogadania Quote
angineuuka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='NightQueen']nie mam pojęcia bo to pierwszy łancuszek od furkidz, wszystkie inne obroże mam w pół zacisku, zapytaj, bo sądzę że to kwestia dogadania[/QUOTE] a Mka to jaki obwód? :P tzn chodzi mi jaki wy macie. Quote
Recommended Posts