Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ayia']Czy ktoś może ma z Was Ruff Wear kamizelka chłodząca Swamp Cooler ? chciałabym wiedzieć czy faktycznie jest taka super i chłodzi psa :)[/QUOTE]

Ja mam 3 :) i to były jedne z lepszych zakupów, jestem pod wrażeniem jej skuteczności :)

Posted

To my pokażemy nasze nowe

Zima ma podobno jeszcze wrócić więc ta dolna będzie jak najbardziej na czasie ;)

Ale do lata też już się przygotowujemy

Posted

Pomocy obroża dla Abi dziewczęca z AD
Pomóżcie coś wymyślić zastanawiam się nad agility, folk róż, gwiazdki róż, kosmitka, dzikie biedronki, orient czerwony, ptaszki???
I co z czym połączyć...
a dla Princa robaki albo gwiazdki turkus... ktore???

Posted

[quote name='masdamerka']A AD jeszcze przyjmuje zamówienia? :roll: Marchewkowy dla Abi podobają mi się dzikie biedrony, a dla Prince i robaki i gwiazdki byłyby fajne :)

Tak, zamawiam jeszcze smycze do kompoletu i od razu wzielabym obrozke dla Abi

Posted

[quote name='NightQueen']fakt nieco za grub dla niej jest ten łańcuszek ale długość jest taka jak w rogzu[/QUOTE]
myślałam że w rogzach są krótsze :razz:
a ja nie pomyślałam że dla niej może być za duży nawet :oops:

Posted

W rogzu M z nitką jaki mamy też jest długi łańcuszek ale to mi nie przeszkadza, szczerze mówiąc to nawet grubość mi nie przeszkadza, jedyne co to waga, bo jest cięższy niż wszystkie inne nasze obroże, ale M. i tak ma to w d*** :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']W rogzu M z nitką jaki mamy też jest długi łańcuszek ale to mi nie przeszkadza, szczerze mówiąc to nawet grubość mi nie przeszkadza, jedyne co to waga, bo jest cięższy niż wszystkie inne nasze obroże, ale M. i tak ma to w d*** :evil_lol:[/QUOTE]

wyrobi sobie mięśnie :diabloti:

Posted

Do mnie dziś dotarł Lupine Puppy Love. Jak w necie mi się tak sobie podobał i w sumie kupiłam tylko dlatego że w promocji, tak na żywo jestem zakochana:loveu: Zdjęcia na psie kiedyś jak się zdecyduje która będzie go nosić :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Pomocy obroża dla Abi dziewczęca z AD
Pomóżcie coś wymyślić zastanawiam się nad agility, folk róż, gwiazdki róż, kosmitka, dzikie biedronki, orient czerwony, ptaszki???
I co z czym połączyć...
a dla Princa robaki albo gwiazdki turkus... ktore???

Dla Princa robaki zdecydowanie:loveu: takie polaczenie jest super http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/02/MG_6052aa-300x192.jpg
a dla Abi dziikie biedroony. myslę, że fajnie by wyglądały na szarej taśmie ;)

Posted (edited)

ok robaki biorę dla Princa, ale ciągle się wacham co do Abikowqej obroży, a jak byście połączyli taśmę kosmitke?
EDIT:
Do robaków chciałabym ekoskórkę jasna zielen nr 12 albo pianke nr 4...
A tasme moze ciemna zielen i cytrynowe nitki? Co myslicie ?

Edited by Marchewkowy
Posted

[quote name='Kasi i Lena']Do mnie dziś dotarł Lupine Puppy Love. Jak w necie mi się tak sobie podobał i w sumie kupiłam tylko dlatego że w promocji, tak na żywo jestem zakochana:loveu: Zdjęcia na psie kiedyś jak się zdecyduje która będzie go nosić :)
Ja też :) Zamawiałam PL bo nic innego mi nie wpadło w oko a po otworzeniu listu padłam :loveu: i mam nadzieje ze jutro też padnę z wrazenia oczywiscie pozytywnego jak dojdzie wild west :diabloti:
ps: czekam na foty :P

Posted

[quote name='majusa']Ja też :) Zamawiałam PL bo nic innego mi nie wpadło w oko a po otworzeniu listu padłam :loveu: i mam nadzieje ze jutro też padnę z wrazenia oczywiscie pozytywnego jak dojdzie wild west :diabloti:
ps: czekam na foty :P[/QUOTE]

Wild West jest śliczny, na pewno będziesz zadowolona :) Zdjęcia może jutro bo psy mi padły i śpią :)

Posted

[quote name='NightQueen']fakt nieco za grub dla niej jest ten łańcuszek ale długość jest taka jak w rogzu[/QUOTE]

Faktycznie kawał łańcucha ....nie wiesz może czy tylko taką grubością łańcuszka do M-ek dysponują?
Poza tym biedrony są super !!!!!!

Posted

[quote name='majusa']Faktycznie kawał łańcucha ....nie wiesz może czy tylko taką grubością łańcuszka do M-ek dysponują?
Poza tym biedrony są super !!!!!![/QUOTE]

nie mam pojęcia bo to pierwszy łancuszek od furkidz, wszystkie inne obroże mam w pół zacisku, zapytaj, bo sądzę że to kwestia dogadania

Posted

[quote name='NightQueen']nie mam pojęcia bo to pierwszy łancuszek od furkidz, wszystkie inne obroże mam w pół zacisku, zapytaj, bo sądzę że to kwestia dogadania[/QUOTE]

a Mka to jaki obwód? :P
tzn chodzi mi jaki wy macie.