Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha dziewczyny jden komplet to ponad 100 zl :P więc stać mnie tylko na jeden komplet :diabloti: a fakt, że po błotnisstym spacerze to nie widze żadnej z nich :evil_lol:

Posted

[quote name='Voute']Według mnie 2,5 cm wygląda lepiej :)[/QUOTE]

[quote name='Marchewkowy']zdecydowanie 2,5 cm :)[/QUOTE]

[quote name='Kasi i Lena']2,5 cm , lepiej widać w sierści :)[/QUOTE]

Uff, to dobrze, bo ja też tak uważam ;)
Przekonałyście mnie, że kolejne zamówienia będą tylko w szerokości 2,5 cm.

Posted

To kupie :D
Przymierzałam ostatnio obroże koleżanki z Trixie czy innej firmy o podobnym kolorze i fajnie wyglądał :D
A akurat zamówiłam Funky Retro z Rogza pejczyk więc w jednej wysyłce wezmę chyba jeszcze tą obroże...
Aaaaaaaaa i zamawiam smycze do kompletu do obróżek z AD i chyba wezmę coś dla Abi ( obróżkę) bo rock i liberty jakoś bardziej pasują do Prince tym bardziej że wzięłam z mocniejszymi okuciami i dla Abi są za masywne.
Co z AD dla Abi???? :shake:

Posted

[quote name='katasza1']SlIczny ma kolor :loveu: Gdzie mozna taka dostac?[/QUOTE]
Chyba na Canifel ;)

Ja myślę, że do Prince będzie pasować :)

Posted

[quote name='IZMADO']Oto Janka:

Furkidz First Star (2 cm., półzacisk):

Dog Style Łapki (2,5 cm., półzacisk) - zdjęcie zrobione przez Annę Siutę:

Jak myślicie, która szerokość jej bardziej pasuje?[/QUOTE]

Myślę ze 2,5cm !!! ale First Star mi się bardzo podoba - sama się czaję na ten kolor :cool3:

Posted

[quote name='Aga*Lis']Czy obroża o szerokości 3 cm, nie będzie za szeroka dla tego psa?

Tutaj w 2,5 cm.

[/QUOTE]

Wiesz sama taśma 3cm moze i by źle nie wygladała , ale pomyśl ze do szerszej taśmy musi być wiekszy zatrzask i to akurat już chyba nie bedzie fajne/wygodne. W tej szerokości wyglada super.

Posted

[quote name='majusa']Myślę ze 2,5cm !!! ale First Star mi się bardzo podoba - sama się czaję na ten kolor :cool3:[/QUOTE]

Kolor jest rzeczywiście super. Jak tylko zobaczyłam ten model, to od razu wiedziałam, że jest stworzony dla nas. A jak zobaczyłam promocję... To musiałam kupić! Teraz tylko żałuję, że wzięłam 2 cm... Ale kolor... Cudowności :)

Posted

[quote name='Angi']

Ostatnio widzialam obroze w kubusia puchatka :D[/QUOTE]

Już niedostępne, ale były w Martis sklep.

Uwielbiam Kusia- w sumie prosiaka z Kubusia, więc i obroża u Nas z motywem Prosiakowo-Kubusiowym jest :lol:

Posted

[quote name='gops']szkoda że są tylko w 2 rozmiarach z tego co widzę , dla nas za małe oba .
ale fajnie wyglądają[/QUOTE]

Z tego co wiem to można też zrobić na zamówienie obrożę :)

Posted

Hej, jestem tu nowa ;d Mam pytanie, a mianowicie: jakie szelki polecacie dla "prawię labradorów" ? chodzi mi o takie typowo sportowe szelki, które na pewno nie obetrą pieska :) Z góry dziękuję :D