Rinuś Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 haha dziewczyny jden komplet to ponad 100 zl :P więc stać mnie tylko na jeden komplet :diabloti: a fakt, że po błotnisstym spacerze to nie widze żadnej z nich :evil_lol: Quote
Aga*Lis Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Czy obroża o szerokości 3 cm, nie będzie za szeroka dla tego psa? Tutaj w 2,5 cm. Quote
IZMADO Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Voute']Według mnie 2,5 cm wygląda lepiej :)[/QUOTE] [quote name='Marchewkowy']zdecydowanie 2,5 cm :)[/QUOTE] [quote name='Kasi i Lena']2,5 cm , lepiej widać w sierści :)[/QUOTE] Uff, to dobrze, bo ja też tak uważam ;) Przekonałyście mnie, że kolejne zamówienia będą tylko w szerokości 2,5 cm. Quote
masdamerka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Marchewkowy']Co myślicie o tym kolorze dla Prince[/QUOTE] Kolor jest świetny dla niego :D Quote
Marchewkowy Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 To kupie :D Przymierzałam ostatnio obroże koleżanki z Trixie czy innej firmy o podobnym kolorze i fajnie wyglądał :D A akurat zamówiłam Funky Retro z Rogza pejczyk więc w jednej wysyłce wezmę chyba jeszcze tą obroże... Aaaaaaaaa i zamawiam smycze do kompletu do obróżek z AD i chyba wezmę coś dla Abi ( obróżkę) bo rock i liberty jakoś bardziej pasują do Prince tym bardziej że wzięłam z mocniejszymi okuciami i dla Abi są za masywne. Co z AD dla Abi???? :shake: Quote
katasza1 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Marchewkowy']Co myślicie o tym kolorze dla Prince SlIczny ma kolor :loveu: Gdzie mozna taka dostac? Quote
vege* Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='katasza1']SlIczny ma kolor :loveu: Gdzie mozna taka dostac?[/QUOTE] Chyba na Canifel ;) Ja myślę, że do Prince będzie pasować :) Quote
majusa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='IZMADO']Oto Janka: Furkidz First Star (2 cm., półzacisk): Dog Style Łapki (2,5 cm., półzacisk) - zdjęcie zrobione przez Annę Siutę: Jak myślicie, która szerokość jej bardziej pasuje?[/QUOTE] Myślę ze 2,5cm !!! ale First Star mi się bardzo podoba - sama się czaję na ten kolor :cool3: Quote
majusa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Aga*Lis']Czy obroża o szerokości 3 cm, nie będzie za szeroka dla tego psa? Tutaj w 2,5 cm. [/QUOTE] Wiesz sama taśma 3cm moze i by źle nie wygladała , ale pomyśl ze do szerszej taśmy musi być wiekszy zatrzask i to akurat już chyba nie bedzie fajne/wygodne. W tej szerokości wyglada super. Quote
AmeliaR Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A ja ostatnio przez przypadek na Allegro natrafiłam na super firmę z fajnymi wzorkami. Dzisiaj przyszła obróżka- jest rewelacyjna! Quote
angineuuka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Amelia - mozesz podac link? :D Ostatnio widzialam obroze w kubusia puchatka :D Quote
paulaa. Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 http://i901.photobucket.com/albums/ac219/AmelkaF1/Beznbsptytu1420u10_zpscf6f6aed.png obróżka jest śliczna :loveu: pasuje do psicy. co to za firma ?? Quote
IZMADO Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='majusa']Myślę ze 2,5cm !!! ale First Star mi się bardzo podoba - sama się czaję na ten kolor :cool3:[/QUOTE] Kolor jest rzeczywiście super. Jak tylko zobaczyłam ten model, to od razu wiedziałam, że jest stworzony dla nas. A jak zobaczyłam promocję... To musiałam kupić! Teraz tylko żałuję, że wzięłam 2 cm... Ale kolor... Cudowności :) Quote
AmeliaR Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A dziękuję! Już podaję link :) http://allegro.pl/amstaff-kolorowa-obroza-4-cm-i3070476333.html Kubusie też widziałam, Martis je ma z tego co pamiętam. Wyglądają na całkiem fajne :) Quote
gops Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='AmeliaR']A dziękuję! Już podaję link :) http://allegro.pl/amstaff-kolorowa-obroza-4-cm-i3070476333.html Kubusie też widziałam, Martis je ma z tego co pamiętam. Wyglądają na całkiem fajne :) szkoda że są tylko w 2 rozmiarach z tego co widzę , dla nas za małe oba . ale fajnie wyglądają Quote
nadira Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Angi'] Ostatnio widzialam obroze w kubusia puchatka :D[/QUOTE] Martis? też oglądałam, dla mojego puchatka- nie Kubusia :) Quote
AnIeLa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Angi'] Ostatnio widzialam obroze w kubusia puchatka :D[/QUOTE] Już niedostępne, ale były w Martis sklep. Uwielbiam Kusia- w sumie prosiaka z Kubusia, więc i obroża u Nas z motywem Prosiakowo-Kubusiowym jest :lol: Quote
AmeliaR Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='gops']szkoda że są tylko w 2 rozmiarach z tego co widzę , dla nas za małe oba . ale fajnie wyglądają[/QUOTE] Z tego co wiem to można też zrobić na zamówienie obrożę :) Quote
omry Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 To wejdźcie sobie na psią modę by Taks, ostatnio dziewczyna dodała świetne obroże :) Quote
Monika-Blair Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Hej, jestem tu nowa ;d Mam pytanie, a mianowicie: jakie szelki polecacie dla "prawię labradorów" ? chodzi mi o takie typowo sportowe szelki, które na pewno nie obetrą pieska :) Z góry dziękuję :D Quote
Recommended Posts