Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MakeBelieve']Dla Nany chaber
a dla Lusi mięta, czerwień albo limonka :3[/QUOTE]
a ktore toto chaber jest xd??

[quote name='Kasi i Lena']Ja bym Nane widziała w limonce
Lusie nie wiem, może różowy ale to przez to że to taki maluśki słodki pieseczek :) ewentualnie pomarańczowy[/QUOTE]
moje typy :cool3: :evil_lol:

Posted

Gops, dzięki;) ja może za jakiś czas kupię jeszcze jedną parę dla Sajana.

[quote name='vege*']Super są :loveu: Mi by się bardziej widziały błękitne na twojej suni, ale rozumiem, że przy trybie życia jaki prowadzą wyżły to raczej mało praktyczny kolor :evil_lol:[/QUOTE]

Taaak:diabloti: jasny kolor i wyżeł nie idą w parze. Zastanawiałam się właśnie nad jasnym niebieskim, ale mam nauczkę po pierwszej parze, żeby brać bardziej praktyczne kolory - te piaskowe najchętniej co spacer bym prała:eviltong:.

Posted

[quote name='MakeBelieve']No ten niebieski granatowy, o : P[/QUOTE]
dobra ciiiiicho ;P

[quote name='Kasi i Lena']Mamy podobny gust :):evil_lol:[/QUOTE]
:razz:

To dla lusiaka róż/pomarańcz/czerwień..
a dla Nuchy limonka/granat, ale pewnie decyzję podejmę w sklepie, bo z Naną jadę. Lusi niestety muszę wybrać bez przymierzania.
I zastanawiałam się nad tą żółtą żarówą, dla ktorejś ale sama nie wiem jak by to wyglądało...

Posted

[quote name='Litterka']Żarówa ma być dla Nany, czy dla Lusi? Bo na Lusi prezentowałaby się świetnie! A dla Nany mój ukochany fiolet :)[/QUOTE]
fiolet nie pasowałby nam do żadnej smyczy :eviltong:
chyba dla Lusiaka żarówa... omg jakie to jest trudnee :mdleje: :lol:

Posted

Czy ktoś może ma z Was Ruff Wear kamizelka chłodząca Swamp Cooler ? chciałabym wiedzieć czy faktycznie jest taka super i chłodzi psa :)

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc :) Wygrała limonka na fioletowej eco. Różowy odpada, za często biorą go za suczkę :D
[quote name='majusa']
Bdom - tak jak Voute napisała limonka i fioletowa eco lub coś bardziej męskiego/ sportowego ;) jasno szara taśma i czerwone eco. :kciuki:

Posted

Witajcie, wczoraj przejeżdżając przez Bielsko, zahaczyłam o zoologiczny i tam zobaczyłam przepiękną obróżkę w której się zakochałam, lecz jej nie kupiłam. Dlaczego ? Ponieważ przestraszyłam się zapięcia na smyczkę, powiedźcie mi czy jest ono bezpieczne? (tak na przyszłość). Przed oczami miałam, jak się urywa, a pies wpada pod samochód. Pierwszy raz widziałam rodzaj takiego zapięcia.

Zaznaczę, iż to była 1-1,5 cm szerokość i to zapięcie było malutkie.

Posted

[quote name='gops'] takie? widziałam u siebie w zoologu , dla jakiegoś malucha ok, yorka czy cziłki ale dla większego bym się bała[/QUOTE]
dokładnie takie. Na sucz była za duża, psu pasowała idealnie, lecz on jest dosyć zrywny. Czyli podjęłam dobrą decyzję :)

Posted

lasoa, to co pokazałaś to krętlik. Przydatne gdy pies się mota na smyczy. Krętlik się obraca.

Krętliki są stosowane również w obrożach dla dużych psów.

Posted

[quote name='Rinuś']CzY ma ktoś zdjęcie tego wzoru na psie? zastanawiam się nad kupnem załego kompletu - szelki,smycz i obroża- ale nie wiem czy będzie fajnie to na psie wyglądać....

albo ten:

Zdecydowanie ten. Brutusowi by idealnie pasowała ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']rombki :diabloti: to taki bardziej chłopięcy wzór, ale te mi się dużo bardziej podoba. Jest słitaśniejszy :loveu:[/QUOTE]
Dla mnie rombki lepsze :)

Posted

[quote name='AnIeLa']lasoa, to co pokazałaś to krętlik. Przydatne gdy pies się mota na smyczy. Krętlik się obraca.

Krętliki są stosowane również w obrożach dla dużych psów.

Ja wiem, że są stosowane, lecz to było tylko na jednym takim jakby napie. Te w obrożach dla dużych psów są solidniej wykonane, a ta co oglądałam wydawała się słaba.

Posted

[quote name='Czekunia']Kasiaasiaodsuk jest w mniejszości:evil_lol:
romby górą:multi:[/QUOTE]

bo ja jestem oryginalna! i mam gust niekonwencjonalny. o!
Rinusiowa idz na kompromis i weź obydwie :diabloti:

Posted

Ta biało niebieska też jest ładna, ale dla Brutusa jednak bardziej romby mi się podobają... Żadnej natomiast nie widzę po błotnistym spacerze :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']bo ja jestem oryginalna! i mam gust niekonwencjonalny. o!
Rinusiowa idz na kompromis i weź obydwie :diabloti:[/QUOTE]

Aaa najlepiej to obietrzy:diabloti: przy dwóch trzecia nie zrobi różnicy:lol:

Posted

Oto Janka:

Furkidz First Star (2 cm., półzacisk):

Dog Style Łapki (2,5 cm., półzacisk) - zdjęcie zrobione przez Annę Siutę:

Jak myślicie, która szerokość jej bardziej pasuje?