Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poomocy! Chcę kupić dla psa guardy(do roweru) i obrożę od DS z serii TWIST i kompletnie nie mam pomysłu na kolor. To znaczy na połączenie, zastanawiam się na miętą lub limonką + jakaś eco. Dlatego zwracam się do was-jakie kolory dla gnojka? :):)

Posted

[quote name='bdom']Poomocy! Chcę kupić dla psa guardy(do roweru) i obrożę od DS z serii TWIST i kompletnie nie mam pomysłu na kolor. To znaczy na połączenie, zastanawiam się na miętą lub limonką + jakaś eco. Dlatego zwracam się do was-jakie kolory dla gnojka? :):)
[/QUOTE]

rozowy:))))

Posted

Marchewkowy piękne są te Activdogi:loveu:

strasznie zaluje, ze nie wyrobilam sie w lutym i nie zamowilam zadnego AD:( mam nadzieje, ze wystawia na sprzedaz jeszcze jakies gotowce, ktore mi sie spodobaja i tym razem zdazy cos upolowac ;)

Posted

[quote name='Rinuś']CzY ma ktoś zdjęcie tego wzoru na psie? zastanawiam się nad kupnem załego kompletu - szelki,smycz i obroża- ale nie wiem czy będzie fajnie to na psie wyglądać....
[/QUOTE]

Rinuś, jak dla mnie to nawet bez przymierzania na psie - nr 3:loveu:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jakie śliczne:loveu:
Fajnie się te szelki na czarnym prezentują, ciekawy dobór kolorów :)
Dziękujemy :)
[quote name='Marchewkowy']
Bardzo fajne, masz lepszą fotę szelek?

No własnie sory za te zdjęcia, jakoś niedługo postaram się zrobic lepsze to wstawię ;)
[quote name='Victoria']http://imageshack.us/scaled/landing/713/mg9998kopia.jpg
kto to??
ładnie im :loveu:

Gabi, koleżanka:) dzięki.

Posted

[quote name='monika15']Marchewkowy piękne są te Activdogi:loveu:

strasznie zaluje, ze nie wyrobilam sie w lutym i nie zamowilam zadnego AD:( mam nadzieje, ze wystawia na sprzedaz jeszcze jakies gotowce, ktore mi sie spodobaja i tym razem zdazy cos upolowac ;)

Chyba można jeszcze zamówić gotowce - koniec zamówień miał być luty/marzec przy czym jak e-mailowałam z Tanią to pisała, że mają taki nawał pracy, że chyba to przedłużą. Także warto zapytać :thumbs:

Sama najpierw zamówiłam 2 obroże z moich tasiemek, później domówiłam szelki a na końcu jeszcze jedną obroże z rabatem :bigcool:

Posted

Marchewkowy - Śliczne są AD ! :loveu: tak mi się podoba ten ozdobny szew .....szkoda że nie robili tego na węższych taśmach :(.

Bdom - tak jak Voute napisała limonka i fioletowa eco lub coś bardziej męskiego/ sportowego ;) jasno szara taśma i czerwone eco. :kciuki:

Czekunia - super pasuję suni te szele. :multi:

Endher - prawdziwy macho !!! :razz:

Posted

[quote name='Czekunia']Do nas doszły kolejne Juliusy:) jak zwykle - bez zastrzeżeń (czerwone;)):
[/QUOTE]
Super są :loveu: Mi by się bardziej widziały błękitne na twojej suni, ale rozumiem, że przy trybie życia jaki prowadzą wyżły to raczej mało praktyczny kolor :evil_lol: