bdom Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Poomocy! Chcę kupić dla psa guardy(do roweru) i obrożę od DS z serii TWIST i kompletnie nie mam pomysłu na kolor. To znaczy na połączenie, zastanawiam się na miętą lub limonką + jakaś eco. Dlatego zwracam się do was-jakie kolory dla gnojka? :):) Quote
katasza1 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Wg mnie mieta ;) Przyszly! Mam juz dwie obrozki z pawsitive i smycz. Pozniej wrzuce zdjecia bo sa sliczne :loveu: Quote
a_niusia Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='bdom']Poomocy! Chcę kupić dla psa guardy(do roweru) i obrożę od DS z serii TWIST i kompletnie nie mam pomysłu na kolor. To znaczy na połączenie, zastanawiam się na miętą lub limonką + jakaś eco. Dlatego zwracam się do was-jakie kolory dla gnojka? :):) [/QUOTE] rozowy:)))) Quote
Marchewkowy Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Doszły AD! Są śliczne i mocne, pisałam że mam silne psy i są naprawdę bardzo solidne i pięknie wykonane :loveu: Nie mogę się doczekać aż założę psiakom. Jak wam się podobają? Quote
gops Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 strasznie fajny kolor tej eko skóry :) Endher fajny pitman . Quote
Victoria Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Beatrx']na allegro masz ceny podane;)[/QUOTE] oo nie wiedziałam ze na all sam sklep wystawia xp Marchewkowy... śliczne :loveu: Quote
andromeda Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Endher'] Pitman :) Robi wrażenie :) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-aGAn_UPou3Y/UTScM8PWO_I/AAAAAAAAOCc/Fl9Jto51Zt0/s600/DSC_0021.jpg kolory super :) Quote
Voute Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='bdom']Poomocy! Chcę kupić dla psa guardy(do roweru) i obrożę od DS z serii TWIST i kompletnie nie mam pomysłu na kolor. To znaczy na połączenie, zastanawiam się na miętą lub limonką + jakaś eco. Dlatego zwracam się do was-jakie kolory dla gnojka? :):) http://img692.imageshack.us/img692/6711/dsc0196mgz.jpg Limonka + fioletowa eko ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Marchewkowy,Actvdogi super ! :) Naprawdę świetnie wyszły te połączenia kolorów, szczególnie w tej tasiemce 'amerykańskiej', nie przypuszczałabym, że z żółtą nitką może tak fajnie wyglądać :) https://lh6.googleusercontent.com/-bQhjf1Utahc/UTScM9IaVtI/AAAAAAAAOCk/G7y1lVCYBRU/s600/DSC_0028.jpg Quote
Czekunia Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Do nas doszły kolejne Juliusy:) jak zwykle - bez zastrzeżeń (czerwone;)): Quote
monika15 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Marchewkowy piękne są te Activdogi:loveu: strasznie zaluje, ze nie wyrobilam sie w lutym i nie zamowilam zadnego AD:( mam nadzieje, ze wystawia na sprzedaz jeszcze jakies gotowce, ktore mi sie spodobaja i tym razem zdazy cos upolowac ;) Quote
Czekunia Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Rinuś']CzY ma ktoś zdjęcie tego wzoru na psie? zastanawiam się nad kupnem załego kompletu - szelki,smycz i obroża- ale nie wiem czy będzie fajnie to na psie wyglądać.... [/QUOTE] Rinuś, jak dla mnie to nawet bez przymierzania na psie - nr 3:loveu: Quote
Yuveza Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Jakie śliczne:loveu: Fajnie się te szelki na czarnym prezentują, ciekawy dobór kolorów :) Dziękujemy :) [quote name='Marchewkowy'] Bardzo fajne, masz lepszą fotę szelek? No własnie sory za te zdjęcia, jakoś niedługo postaram się zrobic lepsze to wstawię ;) [quote name='Victoria']http://imageshack.us/scaled/landing/713/mg9998kopia.jpg kto to?? ładnie im :loveu: Gabi, koleżanka:) dzięki. Quote
AnIeLa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='monika15']Marchewkowy piękne są te Activdogi:loveu: strasznie zaluje, ze nie wyrobilam sie w lutym i nie zamowilam zadnego AD:( mam nadzieje, ze wystawia na sprzedaz jeszcze jakies gotowce, ktore mi sie spodobaja i tym razem zdazy cos upolowac ;) Chyba można jeszcze zamówić gotowce - koniec zamówień miał być luty/marzec przy czym jak e-mailowałam z Tanią to pisała, że mają taki nawał pracy, że chyba to przedłużą. Także warto zapytać :thumbs: Sama najpierw zamówiłam 2 obroże z moich tasiemek, później domówiłam szelki a na końcu jeszcze jedną obroże z rabatem :bigcool: Quote
gops Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Czekunia juliusy czerwone świetne, sama nad nimi myślę dla suki a młodemu zostawie te kiwi , pięknie Twoja młoda w nich wyglada :) Quote
majusa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Marchewkowy - Śliczne są AD ! :loveu: tak mi się podoba ten ozdobny szew .....szkoda że nie robili tego na węższych taśmach :(. Bdom - tak jak Voute napisała limonka i fioletowa eco lub coś bardziej męskiego/ sportowego ;) jasno szara taśma i czerwone eco. :kciuki: Czekunia - super pasuję suni te szele. :multi: Endher - prawdziwy macho !!! :razz: Quote
vege* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Czekunia']Do nas doszły kolejne Juliusy:) jak zwykle - bez zastrzeżeń (czerwone;)): [/QUOTE] Super są :loveu: Mi by się bardziej widziały błękitne na twojej suni, ale rozumiem, że przy trybie życia jaki prowadzą wyżły to raczej mało praktyczny kolor :evil_lol: Quote
Victoria Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Które kolorki rogza z nitką dla panienek?? (czarny odpada ;P) Quote
MakeBelieve Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dla Nany chaber a dla Lusi mięta, czerwień albo limonka :3 Quote
Kasi i Lena Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ja bym Nane widziała w limonce Lusie nie wiem, może różowy ale to przez to że to taki maluśki słodki pieseczek :) ewentualnie pomarańczowy Quote
Recommended Posts