Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narvika, super Furkidzy :) Ja się właśnie czaję na Day on Bahama i może jeszcze którąś, ale nie mogę się zdecydować ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ja byłam niedawno w sklepie Rogza i mialam okazję zobaczyć na żywo rzeczy w tym kolorze. Przymierzałam się do zakupu takiej obroży, ale szczerze mówiąc chęć zakupu zupelnie mi przeszła, kiedy ją zobaczyłam. Mi się ten odcień zupełnie nie spodobał-jest bardzo jaskrawa, wręcz 'bije po oczach', pewnie po kilku dniach nie mogłabym już na nią patrzeć.

[quote name='Illusion']Diora, ja mam obrożę dla suczy w tym kolorze, to właśnie taka jaskrawa, neonowa żółć. Kolor jest cieplejszy, jak pada na obrożę światło o cieplejszej barwie, pewnie stąd różnice w kolorze na zdjęciach.

Dzięki. W takim razie pomyślę o innym kolorze jeżeli ten żółty jest jaskrawy :)

Posted

Jaką polecacie smyczkę dla szczeniaka w typie owczarka, kluska jest jeszcze mała, ale muszę zacząć uczyć jej chodzenia na smyczce, bo jest z niej niezła torpedka na dworze, a tu nie jest bezpiecznie, dookoła ruchliwe ulice. Ostatnio na dworze założyłam jej smycz Luny ( starsza sunia ), rączkę na główkę, pasowała akurat, ale .. oczywiście mała gryzła smycz jak nie wiem co, musi się przyzwyczaić. Jaka smyczka będzie ok?. Dodam, że nie chcę wydawać dużo pieniędzy.

Posted

[quote name='Ania24']Jaką polecacie smyczkę dla szczeniaka w typie owczarka, kluska jest jeszcze mała, ale muszę zacząć uczyć jej chodzenia na smyczce, bo jest z niej niezła torpedka na dworze, a tu nie jest bezpiecznie, dookoła ruchliwe ulice. Ostatnio na dworze założyłam jej smycz Luny ( starsza sunia ), rączkę na główkę, pasowała akurat, ale .. oczywiście mała gryzła smycz jak nie wiem co, musi się przyzwyczaić. Jaka smyczka będzie ok?. Dodam, że nie chcę wydawać dużo pieniędzy.[/QUOTE]

Do nauki chodzenia na smyczy najlepsze są długie smycze ok. 3 m.

Posted

Aniu, najlepiej zamów dla Gaji zwykłą czarną taśmówkę od taks, ze średnim karabińczykiem. :) Klucha pewnie i tak ją zje, a 12zł mniej szkoda, niż 35 :)

Posted

Doszły Lupine'ki ah och boskie!
Puppy Love jest najmiększym Lupinem którego mam, fajnie się układa i super pasuje do Abikowego futra :loveu:
Tropicana też ładna, trochę sztywniejsza, jeszcze nie przymierzałam psu :)

Jak będzie ciut lepsza pogoda to zrobię zdjęcia "na psie" a właściwie na futrze ;)

Posted (edited)

musze pochwalić szeleczki od DS mój wsiowy księciunio nie daje żadnych oznak niechęci...a mięciutka obróżka przeszkadzała początkowo paniczowi nie wspominając już o adresówce która irytowała ponad tydzień potwora.(tak to jest jak się zapoznaje psa z takimi ustrojstwami ja ma juz prawie rok :roll: Tak więc jestem wręcz w szoku że księciunio tak bezproblemowo przyjął szelki.

Jeden minus nie moge doprać plam z błota...

Edited by PaulinaBemol
Posted

Puppy Love jest piękny, super żywe kolorki ma :loveu: Ta niebieska wersja też mi się bardzo podoba :D
Fuksja Miśce baaardzo pasuje! Szkoda, że tego koloru nie ma węższego niż 3cm, bo też miałam na niego chrapkę.

Posted

[quote name='Victoria']Nowości na dziewczynach
do agilitowych szelek od MakeBelieve jest jeszcze smycza ;D

Znajdę cię... Znajdę... A potem zjem! :diabloti:

Ale ładnie jej!

Posted

[quote name='MakeBelieve']Pasują Lusi szeleczki? Cudownie na niej wyglądają ! :3
Te brązowe AD też są śliczne :>[/QUOTE]

Pasuja ;D Nasze dziewczyny są chyba identyczne, bo nie musiałam regulować nawet o milimetr :eviltong:

Właśnie zapomniałam napisać jak cudnie zapakowany był nasz komplecik ;D
Czerwone coś, wstążeczka i karteczka z życzeniami dla Lu :loveu: i prezencik :loveu:
a przyszły w dzień Lusiowych urodzin akurat :evil_lol:
odpakowywałam kopertę na stacji i się na mnie ludzie gapili jak mi się morda cieszyła xd aż zdjęcie zrobiłam przed odpakowaniem, ale nie mogę znaleźć kabelka do tel..

Posted

[quote name='MakeBelieve']Kasi i Lena- Wild West jest fajny ;] I Dapper Dog. Ale nie wiem jaki obwód szyi ma Lena.[/QUOTE]

Lena ma niecałe 30 cm ale rozmiar to nie problem bo zawsze można uciąć i zmniejszyć obroże :) Chciałam Peace Pup ale już nie ma :( Tak to wszystko mi się średnio podoba ale z drugiej strony cena taka kusząca :)

Posted

No właśnie chciałam od razu napisać o Peace Pup bo jest mega cudowny, ale wykupiony :C

Hahaha Kasia cieszę się :) Wiem, że niestaranne zapakowanie, ale ja dwie lewe ręce ;< Cieszę się, że prezent się podoba :)) Mam jeszcze dresik na sprzedaż tanio, na 100% będzie dobry, hahaha ;P

Posted

[quote name='MakeBelieve']No właśnie chciałam od razu napisać o Peace Pup bo jest mega cudowny, ale wykupiony :C

[/QUOTE]

Zamówiłam w końcu Puppy Love :) W sumie chyba najbardziej mi się podoba z tych wzorów co zostały.