PaulinaBemol Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 cóż dla mnie to normalne że coś na zamówienie jest droższe od gotowca... Quote
Marchewkowy Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Olson']A do nas dotarł cudny AD, gotowiec z resztą ;) i wiecie co zabawne - wyszedł taniej niż ten sam zestaw od DS.[/QUOTE] Który wzięłaś? i jakie rozmiary? i ile dałaś ;) [quote name='AnIeLa']Olson a jaki brałaś.? Miałam iśc na odwyk a tu zamówienie za zamówieniem. Zawsze wraca ta choroba z podwójną siłą :shake:[/QUOTE] Ja mam to samo! Tragedia... Chciałam zamówić Puppy Love, ale jedną rzecz to tak głupio i teraz walcze ze sobą czy wziąśc jeszcze smycz... Rogzy kuszą... Mam ochotę na jeszcze coś z AD... bo może już nie być okazji kupić Co chwila teraz wystawy a tam stoiska :shake: a jeszcze chciałam Hamiltony :shake: Quote
PaulinaBemol Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Marchewkowy ty mialas chyba zobaczyć na jakiejś wystawie te skorzane obróżki [url]www.obroze-smycze[/url].. mozesz cos o nich powiedziec? Quote
Olson Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='AnIeLa']Olson a jaki brałaś.? [/QUOTE] 36cm + 8zacisk dla mojej drugiej suczy. Konkretnie ten :) [img]http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/IMG_1085.jpg[/img] [quote name='PaulinaBemol']cóż dla mnie to normalne że coś na zamówienie jest droższe od gotowca...[/QUOTE] no tak, tylko że w AD też to musieli uszyć rączkami :diabloti: [quote name='Marchewkowy']Który wzięłaś? i jakie rozmiary? i ile dałaś ;) [/QUOTE] Jak wyżej :) Płaciłam 25zł + przesyłka Quote
PaulinaBemol Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 to gotowy hand made a nie ze na zamówienie :eviltong: Quote
gops Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 25zł to bardzo tanio :) i mały off-jakiego masz drugiego psa? Quote
Olson Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='gops']25zł to bardzo tanio :) i mały off-jakiego masz drugiego psa?[/QUOTE] dokładnie :) dlatego ani chwili się nie wahałam. a mój drugi pies to kundel pospolity. :eviltong: 9 roczek jej w sierpniu stuknie Quote
anostek Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Maupa4']My mamy te: [URL]http://www.sklep.canifel.pl/hamilton-299-fam16-22-2-5cm-x-40-55cm-obroza-regulowana-dla-psa-lawendowa.html[/URL][URL="http://www.sklep.canifel.pl/hamilton-299-fam16-22-2-5cm-x-40-55cm-obroza-regulowana-dla-psa-lawendowa.html"] [/URL] Osiem kolorów, 2,5 cm szerokości, na klips. [/QUOTE] Dzięki, o nich wlasnie myslalam. Struktura tasmy jest inna niz w ohmydog, wydaje sie mniej gladka przez te "zeberka", moze gdzies na wystawie bede miala okazje pomacac :) Quote
majusa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Marchewkowy'] Chciałam zamówić Puppy Love, ale jedną rzecz to tak głupio i teraz walcze ze sobą czy wziąśc jeszcze smycz... [/QUOTE] Ja własnie czekam na Puppy Love ;) ..jest co najmniej 5 wzorów które bardziej mi sie podobają ale w naszym rozmiarze były tylko 3 i żaden mój :roll: ale że chciałam i tak kiedyś coś rózowego dla młodej to się zdecydowałam....jeśli się poważnie zastanawiasz to mogę Ci doradzić żebyś sie szybko decydowała. Ja zamawiałam swoją był stan : "mało" a jak złożyłam zamowienie zmieniło się na brak towaru ( czyli była ostatnia w tym rozmiarze). Quote
Marchewkowy Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='PaulinaBemol']Marchewkowy ty mialas chyba zobaczyć na jakiejś wystawie te skorzane obróżki [URL="http://www.obroze-smycze"]www.obroze-smycze[/URL].. mozesz cos o nich powiedziec?[/QUOTE] Dopiero w nd będę je widzieć, ale pisałam ze sprzedawcą i koleżanką która je ma i podobno bardzo fajne. Duży wybór ćwieków, grubości okuć/łańcuszków, kolorów :loveu: Quote
Marchewkowy Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) [quote name='majusa']Ja własnie czekam na Puppy Love ;) ..jest co najmniej 5 wzorów które bardziej mi sie podobają ale w naszym rozmiarze były tylko 3 i żaden mój :roll: ale że chciałam i tak kiedyś coś rózowego dla młodej to się zdecydowałam....jeśli się poważnie zastanawiasz to mogę Ci doradzić żebyś sie szybko decydowała. Ja zamawiałam swoją był stan : "mało" a jak złożyłam zamowienie zmieniło się na brak towaru ( czyli była ostatnia w tym rozmiarze).[/QUOTE] Człowiek się stara walczyć z nałogiem a tu takie posty :eviltong: Ale miałaś racje, kupiłam i była ostatnia! Po złożeniu zamówienia brak towaru wyskoczył, jednak dobrze że kupiłam :multi: Tylko teraz myślę czy czegoś jeszcze niedokupić... tylko co... :roll: [quote name='anostek']Dzięki, o nich wlasnie myslalam. Struktura tasmy jest inna niz w ohmydog, wydaje sie mniej gladka przez te "zeberka", moze gdzies na wystawie bede miala okazje pomacac [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Miałam obydwie w ręce tylko nie w tym samym czasie... obydwie fajne. Akyrat ta z niemiec z tej samej taśmy była dużo cieńsza. ale zamówię to podzielę się wrażeniami na razie jestem za Hamiltonem głównie ze względu na dbałość o wykonanie i mocne szycia :) [quote name='Olson']36cm + 8zacisk dla mojej drugiej suczy. Konkretnie ten Jak wyżej [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Płaciłam 25zł + przesyłka[/QUOTE] A myślałam że coś dla On-ka fakt cena super i bardzo ładny wzór :) EDIT źle ze mną kupiłam jeszcze ostatnią sztukę Lupine Tropicana 2, 5 cm :P Edited February 26, 2013 by Marchewkowy Quote
anostek Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Marchewkowy']Człowiek się stara walczyć z nałogiem a tu takie posty :eviltong: ... EDIT źle ze mną kupiłam jeszcze ostatnią sztukę Lupine Tropicana 2, 5 cm :P[/QUOTE] Matko! [B]Marchewkowy[/B], chcesz o tym porozmawiać? ;) Quote
rev Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Unbelievable']spytaj ich czy nie zrobią ci węższej ;) powinni[/QUOTE] Dzięki! Faktycznie się udało ;) Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='anostek']Matko! [B]Marchewkowy[/B], chcesz o tym porozmawiać? ;)[/QUOTE] Masakra... rozmowa chyba wiele nie pomoże hahaha tylko pobyt w ośrodku zamkniętym :diabloti: Ale się powstrzymałam i nie wziełam smyczy :D Quote
AnIeLa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']Masakra... rozmowa chyba wiele nie pomoże hahaha tylko pobyt w ośrodku zamkniętym :diabloti: Ale się powstrzymałam i nie wziełam smyczy :D[/QUOTE] Pod warunkiem , że nie będzie dostępu do internetu bo wtedy to witajcie nowe obroże :evil_lol: No ale każdy zbiera coś innego jeden znaczki, drugi modele samochód, trzeci zbiera na raka płuc paląc fajki a ja zbieram obróżki ;) Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='AnIeLa']Pod warunkiem , że nie będzie dostępu do internetu bo wtedy to witajcie nowe obroże :evil_lol: No ale każdy zbiera coś innego jeden znaczki, drugi modele samochód, trzeci zbiera na raka płuc paląc fajki a ja zbieram obróżki ;)[/QUOTE] oj chyba mam za dużo tych uzależnień hahaha ale ja mówię podobnie rodzicom wolicie żebym zbierała puszki po piwie pod monopolowym :D Zresztą teraz się już przyzwyczaili i nie zwracają uwagi na nowości ;) Jeszcze ta promocja w Furkidz - 15% ahhh ale nie wiem na który wzorek się zdecydować i czy w ogóle... Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']oj chyba mam za dużo tych uzależnień hahaha ale ja mówię podobnie rodzicom wolicie żebym zbierała puszki po piwie pod monopolowym :D Zresztą teraz się już przyzwyczaili i nie zwracają uwagi na nowości ;) Jeszcze ta promocja w Furkidz - 15% ahhh ale nie wiem na który wzorek się zdecydować i czy w ogóle...[/QUOTE] zniżka a ja nic nie wiem! ? :lol: akurat planowałam nowego furkidza młodemu bo te margitnale 4cm są świetne co mamy . Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='gops']zniżka a ja nic nie wiem! ? :lol: akurat planowałam nowego furkidza młodemu bo te margitnale 4cm są świetne co mamy .[/QUOTE] Jaki wzorek myślisz? pomożcie mi coś dobrać do futer... po plastikowym zatrzasku mam traume... moze wezme metalowy? ale wtedy 2,5 cm szerokość wchodzi tylko w gre... Myślę nad Golden Elegance ale na tą obecną pogodę to trochę smutna. Stars in Aqua ładna ale dużo mam już turkusowych rzeczy... Sunflower ciekawe ale do koloru moich psow chyba bedzie srednio pasować... Zostają jeszcze truskawki Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ja juz zamówiłam moim kundlom takie same tylko pies 4cm a suka 3cm oba margitnale. monstery :loveu: a nie możesz wziać zacisków? sunflower jest bardzo ładna Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='gops']ja juz zamówiłam moim kundlom takie same tylko pies 4cm a suka 3cm oba margitnale. monstery :loveu: a nie możesz wziać zacisków? sunflower jest bardzo ładna[/QUOTE] Tylko zacisków mam już tak dużo... a przydały by się też jakieś zatrzaski... Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']Tylko zacisków mam już tak dużo... a przydały by się też jakieś zatrzaski...[/QUOTE] ale skoro masz obawy co do zatrzasków to lepiej znowu zaciski , jak masz iść na spacer i zastanawiać się czy obroża wytrzyma szarpnięcie to lepiej mieć kolejny zacisk .;) zatrzask kup innej firmy np rogza z blokadą skoro zwykłych nie jesteś pewna . Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='gops']ale skoro masz obawy co do zatrzasków to lepiej znowu zaciski , jak masz iść na spacer i zastanawiać się czy obroża wytrzyma szarpnięcie to lepiej mieć kolejny zacisk .;) zatrzask kup innej firmy np rogza z blokadą skoro zwykłych nie jesteś pewna .[/QUOTE] Tak, tak z zatrzasków mam głównie rogzy eh Quote
majusa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']Masakra... rozmowa chyba wiele nie pomoże hahaha tylko pobyt w ośrodku zamkniętym :diabloti: Ale się powstrzymałam i nie wziełam smyczy :D[/QUOTE] Mnie w miarę skutecznie powstrzymuje spojrzenie męża....:-? Wiec Lupine i DS w tym miesiacu starcza .... ale już mysle o 2 frukidzach i szelach z DS :stupid:..... Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ja czekam jeszcze na szelki z miauhau 4cm na klamry z ozdobna nitką , zwykłe niebieskie . ale te monstery z furkidza chodziły za mną od samego początku :) i idealnie pasują do moich potworów . Quote
AnIeLa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='majusa']Mnie w miarę skutecznie powstrzymuje spojrzenie męża....:-?[/QUOTE] Jeszcze trochę i mu przejdzie pewnie, u mnie zaczęło się od dziwnych spojrzeń, później był gniew, wyparcie, akceptacja a teraz TŻ pomaga mi w wyborze :evil_lol: Quote
Recommended Posts