Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marchewkowy']Oni mają jakąś www? Bo nic mi wujek google nie wypluwa...[/QUOTE]

[url]http://www.facebook.com/PsieTopTrendy?ref=ts&fref=ts[/url]

Posted

A ja wczoraj kupiłam obrożę w AD i dostałam e-maila.

"witam,dziękujemy za list.

Zamówienie zostało zrealizowane i wysłane.
Numer listu: 0025900773156390****

[B]Dziękujemy za złożenie ostatniego zamówienia :)[/B]

pozdrawiamy serdecznie
ekipa activdog.pl
ActivDOG
Akcesoria dla aktywnych psów
www.activdog.pl"

Wygląda na to, że już nie będą zajmować się rzeczami dla kundli. Szkoda, bardzo szkoda.

Posted

[quote name='gops']powstało ostatnio tyle konkurencji że może nie mają już takich zysków.
ciekawa jestem co teraz będą robić , pewnie niedługo się dowiemy .[/QUOTE]
wątpię, mimo, że activdog najdroższy, to i najlepszy, a mieli roboty mnóstwo cały czas

Posted

[quote name='Unbelievable']wątpię, mimo, że activdog najdroższy, to i najlepszy, a mieli roboty mnóstwo cały czas[/QUOTE]

No to tym bardziej ciekawe co teraz będą robić i czemu już nie będzie akcesoriów od nich

Posted

[quote name='Marchewkowy']No to tym bardziej ciekawe co teraz będą robić i czemu już nie będzie akcesoriów od nich[/QUOTE]

Ja wywnioskowałam, że nie będą już szyć na indywidualne zamówienie, ale gotowe akcesoria będzie można zamawiać :)

Posted

po co mieliby wykorzystywać wszystkie materiały do ostatniego metra jeśli mieliby w planach dalej szyć, tylko już nie na indywidualne zamówienia?? :hmmmm:
mnie się wydaje ze tu chodzi o całkowitą rezygnację z szycia tego typu akcesoriów

Posted

[quote name='Victoria']po co mieliby wykorzystywać wszystkie materiały do ostatniego metra jeśli mieliby w planach dalej szyć, tylko już nie na indywidualne zamówienia?? :hmmmm:
mnie się wydaje ze tu chodzi o całkowitą rezygnację z szycia tego typu akcesoriów[/QUOTE]

dokładnie, mam taki sam tok myślenia.

Posted

Tosiek w nowych szelkach z Dogstyle :)
[IMG]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2013/054/6/7/untitled_by_ziarnochodek-d5vxkux.jpg[/IMG]
[IMG]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2013/054/b/c/untitled_by_ziarnochodek-d5vxl3p.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AnIeLa']Super są te wszystkie domysły co AD będzie dalej robić ;) A wystarczy zapytać. :evil_lol:[/QUOTE]
:lol: prawda.
spytałaś ? :diabloti:

Posted

Dziewczyny pięknie się prezentują Wasze kudłacze w nowych nabytkach !!!! :loveu:
[B]Masdamerka[/B] - niezła kolekcja jak na 4 miesiące !!! :crazyeye:

Ja swojej suczy zamawiam w przyszłym tygodniu klasyczną czerwoną RD i to bedzie pierwsza porządna sztuka ....mam nadzieję ze nie ostatnia :)

Posted

[quote name='gops']:lol: prawda.
spytałaś ? :diabloti:[/QUOTE]

Spytałam ;)

Czekam na zamówienie pierwszy raz szelki zamawiałam ciekawe czy dobrze wymierzyłam. :roll:

Posted

[quote name='zahirka11']widzieliście promocje na prodogu? Chyba zamówię coś z Lupine dla Tośki:D[/QUOTE]

Ja tez juz patrzylam za lupinką dla Figi ale w naszym rozmiarku nie ma moich kolorów :(.
Sa moje kolory w tej do 33 cm a Figa ma 34/35 buuuuuu....