Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my dzisiaj dostaliśmy "prezencik" z MiauHau :D.
Na żywo prezentuje się dużo lepiej. Pierwsze wrażenie jest jak najbardziej pozytywne - ogromny plus za to, że materiał jest sztywny.

Posted

Marchewkowy napisał(a):

Czerwonego chyba nie widziałam a przynajmniej sobie nie przypominam. A nuła może obroża viva rogz XL bo już szukam i szukam i nigdzie nie mają. Miała mi zamówić ta babka co na wystawach ma stoisko ale też cisza... chyba będę musiala kupic w global shopie

Czerwona: http://globaldogshop.com/obroza-rogz-alpinist-everest-red-xlarge-p-5683.html, ale kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy, taki dość żywy i bardzo ładny według mnie :)

Była Viva Rogz XL, na pewno zatrzaskowa i być może zaciskowa też, nie dam głowy, bo dokładnie się nie przyglądałam :) Ta pani, co ma stoiska na wystawach, prowadzi też właśnie ten sklep w Warszawie ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Czerwona: http://globaldogshop.com/obroza-rogz-alpinist-everest-red-xlarge-p-5683.html, ale kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy, taki dość żywy i bardzo ładny według mnie :)

Była Viva Rogz XL, na pewno zatrzaskowa i być może zaciskowa też, nie dam głowy, bo dokładnie się nie przyglądałam :) Ta pani, co ma stoiska na wystawach, prowadzi też właśnie ten sklep w Warszawie ;)

No na żywo ten czerwony muszę zobaczyć ;)
Patrz - umawiałam się z tą Panią na telefon i mnie olała :P
To może u ciebie zamówić zatrzask :))

Posted

Marchewkowy napisał(a):
No na żywo ten czerwony muszę zobaczyć ;)
Patrz - umawiałam się z tą Panią na telefon i mnie olała :P
To może u ciebie zamówić zatrzask :))

Moim zdaniem ta pani jest dość... specyficzna ;) Raczej trudno się z nią dogadać według mnie. Ja raczej prędko się tam już nie wybiorę, wystarczająco się zirytowałam ostatnio, kiedy musiałam prawie pół godziny czekać na otwarcie sklepu :eviltong:

Posted

Victoria napisał(a):
(...)
agilitowa

Nie mogłam znaleźć... W jakiej szerokości są te tasiemki? Strasznie ta od agila mi się podoba pomimo, że różowa i taka "niemęska" dla nas :diabloti:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Moim zdaniem ta pani jest dość... specyficzna ;) Raczej trudno się z nią dogadać według mnie. Ja raczej prędko się tam już nie wybiorę, wystarczająco się zirytowałam ostatnio, kiedy musiałam prawie pół godziny czekać na otwarcie sklepu :eviltong:

ja tam ja lubię :lol: tak uparcie wciskała mi smycz, że w końcu ją kupiłam. Za... 30zł :diabloti: miękka eSka przepinana :cool3:

Gezowa napisał(a):
Nie mogłam znaleźć... W jakiej szerokości są te tasiemki? Strasznie ta od agila mi się podoba pomimo, że różowa i taka "niemęska" dla nas :diabloti:

12mm :razz:

Posted

A ja się w końcu zdecydowałam na takie gadżeciaki: Szelki z taśmy nośnej morskiej o szerokości 3cm, na przedni pasek naszyta szara alkantara i morski napis f04 "Ajra" + czerwone serduszka po obu stronach napisu. Podszycie eco skórką szarą. No i jeszcze numer telefonu na rączce.
Zamówienie wysłane :)

Posted

[quote name='Victoria']12mm :razz:[/QUOTE]
Dzięki :). Na pewno jakieś zastosowanie bym dla niej znalazła, ale zastanawiam się czy jest sens robić znowu z psa choinkę :lol: