Kesja Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Fajne rzeczy ma ten allegrowicz: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24550432 :razz: Quote
NightQueen Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 A mi dziś przyszły biedrony furkidz i zamówiłam jeszcze żabki ;) Quote
Gezowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 A my dzisiaj dostaliśmy "prezencik" z MiauHau :D. Na żywo prezentuje się dużo lepiej. Pierwsze wrażenie jest jak najbardziej pozytywne - ogromny plus za to, że materiał jest sztywny. Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 a wzięłam w końcu na żółtej piance :lol: Quote
zahirka11 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 hej możecie podać link do strony ze wzornikiem tasiemek DS? miałam gdzieś zapisany ale mi zaginął xD Quote
Talucha Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 zahirka11 napisał(a):hej możecie podać link do strony ze wzornikiem tasiemek DS? miałam gdzieś zapisany ale mi zaginął xD https://picasaweb.google.com/101825270268017642048 proszę :) Quote
Naklejka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Angi napisał(a):co polecacie dla niej? https://lh3.googleusercontent.com/-aYxaxlEzEkM/URqOol1S6rI/AAAAAAABJgA/-WZZyxDUNM0/s512/IMG_9317.jpg Coś słodkiego, może coś kwiecistego? Może to? http://img.liczniki.org/20130221/2013_02_21_398-1361460406.jpg Potrzebuję czegoś dla tego pana, czegoś niewycierającego sierści, nie niszczącej jej. Najlepiej coś zaciskowego Quote
Ewa&Duffel Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Marchewkowy napisał(a): Czerwonego chyba nie widziałam a przynajmniej sobie nie przypominam. A nuła może obroża viva rogz XL bo już szukam i szukam i nigdzie nie mają. Miała mi zamówić ta babka co na wystawach ma stoisko ale też cisza... chyba będę musiala kupic w global shopie Czerwona: http://globaldogshop.com/obroza-rogz-alpinist-everest-red-xlarge-p-5683.html, ale kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy, taki dość żywy i bardzo ładny według mnie :) Była Viva Rogz XL, na pewno zatrzaskowa i być może zaciskowa też, nie dam głowy, bo dokładnie się nie przyglądałam :) Ta pani, co ma stoiska na wystawach, prowadzi też właśnie ten sklep w Warszawie ;) Quote
Naklejka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Angi napisał(a):Dla niej 5cm? :D 3cm chyba będzie lepiej :eviltong: Może w obrożę Arniego wejdzie, żeby zobaczyć szerokość? ;) Quote
Lucky. Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Megi w furkidzach obroże mają 3 cm, chyba nie jest jakoś strasznie szeroko ? Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 jest bardzo futrzasto :eviltong: szerokość wg mnie okej, ładnie jej :loveu: Quote
Kesja Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Lucky, super wygląda, szerokość idealna :loveu: Quote
Marchewkowy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Czerwona: http://globaldogshop.com/obroza-rogz-alpinist-everest-red-xlarge-p-5683.html, ale kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy, taki dość żywy i bardzo ładny według mnie :) Była Viva Rogz XL, na pewno zatrzaskowa i być może zaciskowa też, nie dam głowy, bo dokładnie się nie przyglądałam :) Ta pani, co ma stoiska na wystawach, prowadzi też właśnie ten sklep w Warszawie ;) No na żywo ten czerwony muszę zobaczyć ;) Patrz - umawiałam się z tą Panią na telefon i mnie olała :P To może u ciebie zamówić zatrzask :)) Quote
trabeska Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Lucky. bardzo ładnie Megi w tych furkidzach. I szerokość ok :) A jak myślicie, czy kantarek o szer. 2cm będzie ok dla spaniela? Quote
Ewa&Duffel Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Marchewkowy napisał(a):No na żywo ten czerwony muszę zobaczyć ;) Patrz - umawiałam się z tą Panią na telefon i mnie olała :P To może u ciebie zamówić zatrzask :)) Moim zdaniem ta pani jest dość... specyficzna ;) Raczej trudno się z nią dogadać według mnie. Ja raczej prędko się tam już nie wybiorę, wystarczająco się zirytowałam ostatnio, kiedy musiałam prawie pół godziny czekać na otwarcie sklepu :eviltong: Quote
Flea_mbb Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Naklejka napisał(a): Potrzebuję czegoś dla tego pana, czegoś niewycierającego sierści, nie niszczącej jej. Najlepiej coś zaciskowego zdjęcie Może satynowe podszycie? Quote
Gezowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Victoria napisał(a):(...) agilitowa Nie mogłam znaleźć... W jakiej szerokości są te tasiemki? Strasznie ta od agila mi się podoba pomimo, że różowa i taka "niemęska" dla nas :diabloti: Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Moim zdaniem ta pani jest dość... specyficzna ;) Raczej trudno się z nią dogadać według mnie. Ja raczej prędko się tam już nie wybiorę, wystarczająco się zirytowałam ostatnio, kiedy musiałam prawie pół godziny czekać na otwarcie sklepu :eviltong: ja tam ja lubię :lol: tak uparcie wciskała mi smycz, że w końcu ją kupiłam. Za... 30zł :diabloti: miękka eSka przepinana :cool3: Gezowa napisał(a):Nie mogłam znaleźć... W jakiej szerokości są te tasiemki? Strasznie ta od agila mi się podoba pomimo, że różowa i taka "niemęska" dla nas :diabloti: 12mm :razz: Quote
katasza1 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nie moglam sie powstrzymac i kupilam komplecik z pawsitive w crazy mexicoo :oops:to teraz pasztecik i suchy chleb do polowy marca :placz: Quote
Kesja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A ja się w końcu zdecydowałam na takie gadżeciaki: Szelki z taśmy nośnej morskiej o szerokości 3cm, na przedni pasek naszyta szara alkantara i morski napis f04 "Ajra" + czerwone serduszka po obu stronach napisu. Podszycie eco skórką szarą. No i jeszcze numer telefonu na rączce. Zamówienie wysłane :) Quote
Gezowa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Victoria']12mm :razz:[/QUOTE] Dzięki :). Na pewno jakieś zastosowanie bym dla niej znalazła, ale zastanawiam się czy jest sens robić znowu z psa choinkę :lol: Quote
Recommended Posts