Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kesja napisał(a):

Piankę mamy tylko w obróżce jednej i też jest fajna, chociaż ktoś kiedyś pisał, że pies gdzieś zahaczył tą pianką i się rozerwała, co jest możliwe, bo o te dziurki łatwo zahaczyć.

U mnie tak było z obróżkę. Psiak zahaczył o gałąź i pianka się rozerwała.

Teraz wszystkie rzeczy na piance mamy z AD oni mają drobniejsze oczka i jest ok :loveu:

Ciągle myślę nad szelkami też z pianką. Już chyba się zdecydowałam. Czekam na wycenę. ;)

Kesja a te szelki z gadżeciaków to z zamszem chcesz brać? Bo nie jestem do końca przekonana czy zamsz z częstym kontaktem z woda będzie dobrze wyglądał. :niewiem:

Posted

Katasza, może i zielony też by jej pasował, ale ona od początku ma wszystko żółte, bo u mnie każdy pies ma swój kolor i ja wolę żółty od zielonego ;) Może następny pies będzie ubierany na zielono :)

Posted

Kesja napisał(a):

Marchewkowy, no tak, skoro macie 3 szelki to nie opłaca się chyba kolejnych zamawiać, my już tyle mamy tych wszystkich obróżek że sama się sobie niekiedy dziwię że kolejne zamawiam, ale to tak wciągaa... :loveu: A szele mamy na razie tylko jedne z ds więc jeszcze jedne nie zaszkodzą, tym bardziej że w czerwcu na jachty Ajrę zabieramy więc tam tylko w szelkach :)

Ja mam tyle smyczy i obroży ale przynajmniej używam, a szeleczki to bardzo sporadcznie więc mimo iż kusi tyo 3 pary starczą. muszę ćwiczyć silną wolę :mad:

Posted

masdamerka, ładnie jej :loveu:
marchewkowy, wszystkie wzorki rogza, czy jest taki którego już/jeszcze nie masz?? :diabloti:

a ja chyba jeszcze do szelek wezmę suce agilitową obróżkę :lol:

Posted

Victoria napisał(a):

marchewkowy, wszystkie wzorki rogza, czy jest taki którego już/jeszcze nie masz?? :diabloti:

a ja chyba jeszcze do szelek wezmę suce agilitową obróżkę :lol:

Hhahahaha trochę tego mam :D Teraz chce kupić Choc Feminine XL, bo Lka juz za cienka była na nas.
Poluje ciaglę na Vive rogz,.
Chciałabym jeszcze Lime bone, Pink bone, Denim Rose :P
Różową smycz z serii miękkie i lekkie, purple obroże z serii miękkie i lekkie :P
co tam jeszcze hm hm hm może jakiś nowy kolorek z odblaskową nitką ;P

I jeszcze teraz zobaczyłam i wpadłam...
:loveu::loveu::loveu:
Co do wzorka agility to super, ale teraz i mnie kusi na 3-cią obróżkę z AD tym razem agility dla Abika :P
Wszysto Twoja wina :P

Posted

Marchewkowy napisał(a):

Co do wzorka agility to super, ale teraz i mnie kusi na 3-cią obróżkę z AD tym razem agility dla Abika :P
Wszysto Twoja wina :P

Przepraszam.. :placz:

http://globaldogshop.com/images/products/5681-Rogz_Alpinist_Everest_Lime_Dog_collar_-_XLarge.jpg ototototooo :loveu:
ostatnio mam faze na zielony. Poluję jeszcze na limonke z nitką ale jakoś zawsze kasy mi szkoda..

w ogóle mam dylemat, bo nic mi do tej tasiemki nie pasi
wymyśliłam coś takiego, ale nie jestem do końca przekonana

agilitowa

+
żółta

+
20

+

ładnie będzie..??

Posted

kuurde ale ten róż się jakiś taki dziwny wydaje ;p i piszą że taśma sztywniejsza, więc nie wiem xd
dobra, to wezme w takim razie na różowej, cytrynowe niteczki i żółta pianka (bo ta różowa blada jakaś ;P) :lol: ew. czarna taśma..?? ale chyba troche za ciemno by było..

masdamerka, to się pospiesz bo zamowienia tylko do końca lutego :razz:

Posted

Olson napisał(a):
Na szczęście to nie komuna, żeby gadżeciaki były jedyną firmą, która szyje obroże z haftem. :loveu: Ja im do dupy włazić nie będę, konkurencja jest. Zamówię coś z ohmypet :smile:

Tak też można! :)

AnIeLa napisał(a):

Kesja a te szelki z gadżeciaków to z zamszem chcesz brać? Bo nie jestem do końca przekonana czy zamsz z częstym kontaktem z woda będzie dobrze wyglądał. :niewiem:

Tak, myślałam o zamszu, zobaczymy, jak coś to zamówię jeszcze jakieś zwykłe guardy z ds i tyle, a te haftowane tak mi się podobają że na pewno je zamówię :loveu:

Posted

Marchewkowy, byłam ostatnio w sklepie Rogza i widziałam na żywo ten nowy limonkowy kolor z miękkich i lekkich i według mnie wcale nie jest taki ładny ;) Kolor dużo ciemniejszy i taki bardziej stonowany niż na tym zdjęciu w internecie.
Za to bardzo ładny jest czerwony z miękkich i lekkich :) i taki wlasnie nabylam ;)

Posted

Victoria napisał(a):
Marchewkowy obrazisz się jak wezme tak jak Ty mówiłaś xP ??

Nie obrażę się bierz :) Może tym sposobem ja nie zamówię bo będę mogła popatrzeć na fotach na Twoją obróżkę hihihih jak już będziesz ją mieć to wstaw koniecznie fotki :)

Ewa&Duffel napisał(a):
Marchewkowy, byłam ostatnio w sklepie Rogza i widziałam na żywo ten nowy limonkowy kolor z miękkich i lekkich i według mnie wcale nie jest taki ładny Kolor dużo ciemniejszy i taki bardziej stonowany niż na tym zdjęciu w internecie.
Za to bardzo ładny jest czerwony z miękkich i lekkich i taki wlasnie nabylam

Czerwonego chyba nie widziałam a przynajmniej sobie nie przypominam. A nuła może obroża viva rogz XL bo już szukam i szukam i nigdzie nie mają. Miała mi zamówić ta babka co na wystawach ma stoisko ale też cisza... chyba będę musiala kupic w global shopie