agacia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Wiem, ona ma wszystkie sprzęty żółte :) No sledy ma czarne, ale z żółtym napisem ;) Quote
Rosiczka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 agacia napisał(a):A to moja gwiazda w nowych szelkach. Niestety zdjęcie z lampą. Strasznie mi się podobają. Skąd takie cudeńka? Quote
agacia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 To sa szelki z AD z żółtej taśmy 3cm podszyte brązową pianka nr 18 chyba. One nie są aż tak żarówiaste, tylko w lampie tak wyszły. Quote
katasza1 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 agacia, szelki ladne, ale ja Twojego psa widze w ciemnej zieleni :PP A ma ktos pomysl na wiosenny kolor dla mojego Froda (zdj w av)? Turkus? Quote
Smile of Red Witch Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ale cudna ta obróżka http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC06628_zps59f04812.jpg już ją widzę na mojej niuńce ;) Quote
AnIeLa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Kesja napisał(a): Piankę mamy tylko w obróżce jednej i też jest fajna, chociaż ktoś kiedyś pisał, że pies gdzieś zahaczył tą pianką i się rozerwała, co jest możliwe, bo o te dziurki łatwo zahaczyć. U mnie tak było z obróżkę. Psiak zahaczył o gałąź i pianka się rozerwała. Teraz wszystkie rzeczy na piance mamy z AD oni mają drobniejsze oczka i jest ok :loveu: Ciągle myślę nad szelkami też z pianką. Już chyba się zdecydowałam. Czekam na wycenę. ;) Kesja a te szelki z gadżeciaków to z zamszem chcesz brać? Bo nie jestem do końca przekonana czy zamsz z częstym kontaktem z woda będzie dobrze wyglądał. :niewiem: Quote
agacia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Katasza, może i zielony też by jej pasował, ale ona od początku ma wszystko żółte, bo u mnie każdy pies ma swój kolor i ja wolę żółty od zielonego ;) Może następny pies będzie ubierany na zielono :) Quote
Freya . Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Jak na moje oko, żółty to strzał w 10, wygląda prześlicznie :-) Quote
masdamerka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Lu ma dwie nowe obróżki :D No i moja obrożowo-smyczowa kolekcja :D Niezbyt okazała, ale biorąc pod uwagę fakt, że psa mam 4 miesiące.. :diabloti: Quote
Marchewkowy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Kesja napisał(a): Marchewkowy, no tak, skoro macie 3 szelki to nie opłaca się chyba kolejnych zamawiać, my już tyle mamy tych wszystkich obróżek że sama się sobie niekiedy dziwię że kolejne zamawiam, ale to tak wciągaa... :loveu: A szele mamy na razie tylko jedne z ds więc jeszcze jedne nie zaszkodzą, tym bardziej że w czerwcu na jachty Ajrę zabieramy więc tam tylko w szelkach :) Ja mam tyle smyczy i obroży ale przynajmniej używam, a szeleczki to bardzo sporadcznie więc mimo iż kusi tyo 3 pary starczą. muszę ćwiczyć silną wolę :mad: Quote
nadira Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 masdamerka napisał(a):Lu ma dwie nowe obróżki :D My też czekamy na nasze potworki :) Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 masdamerka, ładnie jej :loveu: marchewkowy, wszystkie wzorki rogza, czy jest taki którego już/jeszcze nie masz?? :diabloti: a ja chyba jeszcze do szelek wezmę suce agilitową obróżkę :lol: Quote
Marchewkowy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Victoria napisał(a): marchewkowy, wszystkie wzorki rogza, czy jest taki którego już/jeszcze nie masz?? :diabloti: a ja chyba jeszcze do szelek wezmę suce agilitową obróżkę :lol: Hhahahaha trochę tego mam :D Teraz chce kupić Choc Feminine XL, bo Lka juz za cienka była na nas. Poluje ciaglę na Vive rogz,. Chciałabym jeszcze Lime bone, Pink bone, Denim Rose :P Różową smycz z serii miękkie i lekkie, purple obroże z serii miękkie i lekkie :P co tam jeszcze hm hm hm może jakiś nowy kolorek z odblaskową nitką ;P I jeszcze teraz zobaczyłam i wpadłam... :loveu::loveu::loveu: Co do wzorka agility to super, ale teraz i mnie kusi na 3-cią obróżkę z AD tym razem agility dla Abika :P Wszysto Twoja wina :P Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Marchewkowy napisał(a): Co do wzorka agility to super, ale teraz i mnie kusi na 3-cią obróżkę z AD tym razem agility dla Abika :P Wszysto Twoja wina :P Przepraszam.. :placz: http://globaldogshop.com/images/products/5681-Rogz_Alpinist_Everest_Lime_Dog_collar_-_XLarge.jpg ototototooo :loveu: ostatnio mam faze na zielony. Poluję jeszcze na limonke z nitką ale jakoś zawsze kasy mi szkoda.. w ogóle mam dylemat, bo nic mi do tej tasiemki nie pasi wymyśliłam coś takiego, ale nie jestem do końca przekonana agilitowa + żółta + 20 + ładnie będzie..?? Quote
Marchewkowy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ja dla Abi bym chyba wzieła ten wzorek na taśmie róż, tej samej piance co ty i nitki nie wiem jakie :P może cytrynowe :P Quote
masdamerka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Bardzo ładnie :D Ale ja bym wybrała żółtą nitkę :) Przez was chcę kupić nową obrożę, a dopiero co kupowałam.. :evil_lol: Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 kuurde ale ten róż się jakiś taki dziwny wydaje ;p i piszą że taśma sztywniejsza, więc nie wiem xd dobra, to wezme w takim razie na różowej, cytrynowe niteczki i żółta pianka (bo ta różowa blada jakaś ;P) :lol: ew. czarna taśma..?? ale chyba troche za ciemno by było.. masdamerka, to się pospiesz bo zamowienia tylko do końca lutego :razz: Quote
masdamerka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Victoria o nie nie nie :) Ja już nic, a nic nie zamawiam :) Trzeba się wyleczyć z tego obrożowego nałaogu :evil_lol: Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Marchewkowy obrazisz się jak wezme tak jak Ty mówiłaś xP ?? masdamerka, z tego się nie da wyleczyć :eviltong: Quote
Kesja Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Olson napisał(a):Na szczęście to nie komuna, żeby gadżeciaki były jedyną firmą, która szyje obroże z haftem. :loveu: Ja im do dupy włazić nie będę, konkurencja jest. Zamówię coś z ohmypet :smile: Tak też można! :) AnIeLa napisał(a): Kesja a te szelki z gadżeciaków to z zamszem chcesz brać? Bo nie jestem do końca przekonana czy zamsz z częstym kontaktem z woda będzie dobrze wyglądał. :niewiem: Tak, myślałam o zamszu, zobaczymy, jak coś to zamówię jeszcze jakieś zwykłe guardy z ds i tyle, a te haftowane tak mi się podobają że na pewno je zamówię :loveu: Quote
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 wez dla niej coś z superbohaterami :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Marchewkowy, byłam ostatnio w sklepie Rogza i widziałam na żywo ten nowy limonkowy kolor z miękkich i lekkich i według mnie wcale nie jest taki ładny ;) Kolor dużo ciemniejszy i taki bardziej stonowany niż na tym zdjęciu w internecie. Za to bardzo ładny jest czerwony z miękkich i lekkich :) i taki wlasnie nabylam ;) Quote
lilacly Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 masdamerka napisał(a):Lu ma dwie nowe obróżki :D Ślicznie jej :p Quote
Marchewkowy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Victoria napisał(a):Marchewkowy obrazisz się jak wezme tak jak Ty mówiłaś xP ?? Nie obrażę się bierz :) Może tym sposobem ja nie zamówię bo będę mogła popatrzeć na fotach na Twoją obróżkę hihihih jak już będziesz ją mieć to wstaw koniecznie fotki :) Ewa&Duffel napisał(a):Marchewkowy, byłam ostatnio w sklepie Rogza i widziałam na żywo ten nowy limonkowy kolor z miękkich i lekkich i według mnie wcale nie jest taki ładny Kolor dużo ciemniejszy i taki bardziej stonowany niż na tym zdjęciu w internecie. Za to bardzo ładny jest czerwony z miękkich i lekkich i taki wlasnie nabylam Czerwonego chyba nie widziałam a przynajmniej sobie nie przypominam. A nuła może obroża viva rogz XL bo już szukam i szukam i nigdzie nie mają. Miała mi zamówić ta babka co na wystawach ma stoisko ale też cisza... chyba będę musiala kupic w global shopie Quote
Recommended Posts