Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MakeBelieve']trabeska ok, biega w nich, ale to nie znaczy, ze jest jemu wygodnie. Sama musisz zobaczyć, czy nie są za blisko pach, tak na dotyk.

Pies ma długą sierść i dlatego to tak wygląda ;) Sprawdzałam ręką, duuuużo razy ;) I na pewno nie są za blisko pach ;) Zresztą ja te szelki przewidywałam bardziej na lato. Wtedy pies ma obciętą sierść, więc powinny być wtedy idealne ;)

Posted

Diana21 proszę Cię, pisz wszystko w jednym poście, nie spamuj tak.
oczywiście że bym to napisała w jednym poście, ale nie mogłam. Pisze z iPada i właśnie wiem że jest problem z dodawaniem zdjęć w jednym poście. Jestem nowa, bierzcie na mnie poprawkę. Następnym razem bede wstawiać z komputera.

Posted

[quote name='Ania24']aganela W sumie, to racja .. pierwszą obrożę naszej Luniastej kupywałam w zoologu, długo jej nie ponosiła :D Zobaczę tu na miejscu i coś zakupię niedrogiego. Kluska nie będzie z hodowli, 5 klusek zostało podrzuconych w kartonie do przytuliska :( Postanowiliśmy dać jednej domek :) Czy Ty jesteś na owczarku?
Tak, jestem. Myślę nad obróżką/szelkach guard z dog style miętową dla DONa,ale chyba bez żadnego podszycie, bo chcę żeby była tania, można było ją prać i żeby nie pękała-jak jest czasem przy ekoskórce. Nie wiem czy zdecydować się na klamrę,zacisk czy łańcuszek.Nie chciałabym żeby części metalowe zardzewiały i były bardzo ciężkie...z kolei zacisk i łańcuszek nadają się do korygowania psa i obroża może mieć większą regulację..czy taka obroża chyba ta taśma ma 2,5 cm nie zginie w sierści??

Posted

Hej, wiecie może czy AD lub DS mają jakiś przestój? Zebrałam się na zakupy dla moich futer, wysyłałam do obu wiadomości i cisza :???: Akurat teraz, jak mi się spieszy :evil_lol:

Posted

neshia, AD ma pewnie dużo roboty, bo ogłosili koniec działalności to teraz nawał zamówień ;) a DS - kontaktuj się przez GG, na kontakt mailowy sporo osób narzeka niestety.

Posted

[quote name='Illusion']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/plecionki/DSC04415.jpg
http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/plecionki/DSC04579.jpg

:loveu:

Używał ktoś z Was tego typu smyczy? Są wygodne, nie ma otartych rąk, jak pies szarpnie?
http://pelna-miska.pl/userdata/gfx/87c060a8a2a5a0248951a17b2782585e.jpg

Ja używam i bardzo sobie je chwalę i poproszę o namiar chętnie nowe zakupię.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Dzisiaj spróbuje zrobić z większej ilości sznurków zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Dzisiaj również będę robić te smycze, zakończone klasyczną rączką (proste, nieprzepinane)

Marta,i jak tam próbne smycze nieprzepinane,sprawdzają się?można liczyć na jakieś zdjęcia? :) no i kiedy można się spodziewać nowych kolorów linek o ile w ogóle macie zamiar wprowadzić coś nowego :D

Posted

toyota napisał(a):
Te smycze widziałam też w Tesco.

w Tesco są podobne smycze ale nie takie same co z linka ;) miałam taką jak z allegro i rozwaliła się po kilku dniach poszło to czarne łączące linę przy karabinku i rączce :shake: mam od września żółtą smycz linkową z Tesco i jest o niebo lepsza ;) mogę wstawić zdjęcie tescowej jakby ktoś był ciekawy ;)

Posted

[quote name='masdamerka']Ładne te szele :loveu:

[quote name='Kasi i Lena']rashelek śliczne:loveu:

[quote name='Goldies']Śliczne i na psie bardzo fajnie wyglądają :loveu:

Dzięki :D

Co do tych linkowych smyczy, to też mam na taką ochotę :D Zwłaszcza, że nasza taśmówka mi rżnie ręce aż miło :shake:

Posted

Kochani, jaki kolor (ew. wzorek) obroży dla tej panny:

Zamówiłam fioletowy wzorek, ale dzisiaj przyszła i średnio kolorystycznie pasuje :roll: