Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masdamerka napisał(a):
Będą świetne, idealne do oka :loveu:

omry napisał(a):
Myślę, że jak najbardziej.

dzięki, chyba wybiorę te słoniki na brązowym filcu.
jak mały przyjedzie to będzie miał jakieś 7 miesięcy więc już za dużo nie urośnie, ale będę chciała kupić jakieś szelki z regulacją. polecacie coś? żeby do wyboru był ładny pomarańczowy kolor? :cool3: Etna ma norwegi ale to się nie reguluje, więc mały dostanie takie jak dorośnie

Posted

Mamy już szelki :) Robiłam je sama, więc szału ni ma :lol:

2,5cm:

przód 4cm, reszta 2,5cm:

Tylko nie wiem czy się nimi nie zamienią, bo chyba rudzielec jakoś lepiej wygląda w tych norwegach, a czarnuch w guardach :lol:

Posted

Witam. Z kolei moja suczka spanielka ma piękną skórzaną obroże firmy Hunter z cyrkoniami Swarovskiego jest to już 2 obroża tej firmy i tej samej serii. Pierwsza była blado różow druga zaś ciemno różowa. Tą drugą ma już ok. 2 lata, żadna cyrkonia jej nie odpoadła, do tego bardzo się błyszczą, jest rewelacyjne i bardzo bardzo solidna. I przepiękną
a. Ma 2 rzędy cyrkoni. Kupowałam je w Danii bo w Polsce jakoś ich nie ma, na internecie też szukałam i nic :( jak pojadę do Danii to planuje je kupić tam hurtem i w Polsce sprzedać. A kolorów jest od groma!!!!!! Przez czarne, czerwone, białe lakierowane,po pastelowe, błękitne, grananatowe itd. Spróbuje wstawić jutro jakieś zdj.

Posted

zamowilam dwie pary szeleczek norweskich. jedne z tasma rozowy folk, a drugie z tasiemka dzieci&zwierzatka.
te drugie to chyba z mysla o jakims mlodszym pokoleniu czy cos, bo az tyle mi nie trzeba, ale martwie sie, ze potem nie bedzie:)

tymczasem wreszcie zrobilam foty w gadzeciakach imiennych. sa to bardzo fajne obroze, a gadzeciaki dobraly nam kolory naprawde fajnie.
http://imageshack.us/a/img805/5070/p1000542y.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/3525/p1000539q.jpg

Posted

Flea_mbb napisał(a):
A jaki kolor najbardziej pasuje do czarnego podpalanego psa?

ja mam czarne podpalane psy i w ogole nie miewam takich problemow:)))
to prawda-pasuje prawie wszystko.

Posted

[quote name='zahirka11']hej
czy uważacie że ta smycz jest w opłacalnej cenie, (może to jakaś podróba xD)?
zdziwiło mnie to, że jest ona przepinana i do tego raczej z tych dla większych psów i tylko tyle kosztuje. Pamiętam że chciałam kiedys kupić m-ke to ponad 80zł kosztowała... czy teraz sie coś pozmieniało?
http://allegro.pl/rogz-smycz-regulowana-szer-2-7-cm-niebieska-i3017365908.html
wycofany wzorek może dlatego :)
dalej kosztuja ponad 100zł więc tu sie opłaca.

Posted

cudowna kolekcja :loveu:

Miał ktoś może do czynienia z podszyciem z polarku minky? Interesuje mnie jak zachowuje się w przypadku kontaktu z wodą. Jak czyścicie takie obróżki/szelki?