Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem wyrodnym właścicielem. Bemol miał 3 obroże dwie smycze (choć druga raptem 2 miechy) i kolce. Krysko ma jedną obróżkę i jedną smycz no i łańcuszek ale wyrywa sierść wiec leży sobie.... Muszę jednak jeszcze coś dokupić oprócz tych szelek :roll:

Posted

Szelki Pimpek-styl po ponad roku używania jako tako się trzymają. Poodpadały takie zaczepy po bokach no i napis (GANGSTER) starł się kompletnie i nie wyglądało to zbyt pięknie. Poza tym wszystko ok ;)
No i w związku z tym napisem, zdarłam jego resztki i zrobiłam nowy.

Tu jakieś takie stare zdjęcie szelek: http://wd1.photoblog.pl/np1/201202/B1/115723570/1721.jpg
I z nowym napisem, odblaskowym :)

Widać ślad po starym napisie, ale z czasem to powinno zniknąć. Z daleka w ogóle tego nie widać ;) Szelki przed praniem, więc brudne :eviltong:

Ahh no i skusiłam się wreszcie na tą obrożę z ćwiekami :shake:

Posted

[quote name='Talucha']Szelki Pimpek-styl po ponad roku używania jako tako się trzymają. Poodpadały takie zaczepy po bokach no i napis (GANGSTER) starł się kompletnie i nie wyglądało to zbyt pięknie. Poza tym wszystko ok ;)
No i w związku z tym napisem, zdarłam jego resztki i zrobiłam nowy.

Tu jakieś takie stare zdjęcie szelek: http://wd1.photoblog.pl/np1/201202/B1/115723570/1721.jpg
I z nowym napisem, odblaskowym :)

Widać ślad po starym napisie, ale z czasem to powinno zniknąć. Z daleka w ogóle tego nie widać ;) Szelki przed praniem, więc brudne :eviltong:

Ahh no i skusiłam się wreszcie na tą obrożę z ćwiekami :shake:

Wow, jak zrobiłaś taki napis? Na zamówienie czy sama? :-)

Posted

anostek napisał(a):
Wow, jak zrobiłaś taki napis? Na zamówienie czy sama? :-)

Pracuję w agencji reklamowej i sobie zrobiłam tak jak np. robi się nadruki na koszulki :)

Posted

Talucha napisał(a):
Pracuję w agencji reklamowej i sobie zrobiłam tak jak np. robi się nadruki na koszulki :)

Sprytnie ;) Zazdroszczę takich możliwości - przydatne :D

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Świetny pomysł :) Wg mnie bardzo ułatwi to dobór kolorów :)

Dokładnie. Zwłaszcza komuś takiemu jak ja - bez wyobraźni jak co z czym będzie wyglądać i czy jescze będzie pasować do psa :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Świetny pomysł :) Wg mnie bardzo ułatwi to dobór kolorów :)

ooo, zgadzam się! ja nad szelkami pamietam jak sie zastanawialam z doborem ;p