psiulka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares, już myślałam, że jakiś nowy domownik u Was, a tu niespodzianka, łysy Ares :diabloti: Świetnie mu w tym niebieskim :loveu: Quote
Chantell Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 chi23 napisał(a): szelki muddy paws lupine ja mam muddy paws szelki nowe na zbyciu ^^ Quote
Hawanka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Chantell napisał(a):ja mam muddy paws szelki nowe na zbyciu ^^ Jakie to są masz Fotke bo ja myśle i myśle i Nic <mysli>:) Quote
psiulka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mam pytanie rogzomaniaków - gdzie kupujecie (w internecie)? Dawno nie zamawiałam, weszłam na Pełną Miskę i trochę ceny mnie przeraziły.. Gdzie kupię najtaniej? ;) Quote
Chantell Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Hawanka']Jakie to są masz Fotke bo ja myśle i myśle i Nic <mysli>:) http://i48.tinypic.com/2w2n95k.png :PP Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jest jest jest! Mój wyczekany i piękny. Komplet Wozy. Obroża z tłoczonym wzorem, mocna i miękka. Piękna! Smycz regulowana szyta na okrągło cudnie miękka w dotyku!. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, Pani rozmawiała ze mną chyba pół godziny przez telefon i doradzała jaki kolor, wzór, zapięcie. Czekałam dwa dni i komplet był gotowy. Rewelacyjnie zapakowany, dostałam fakturę w kopercie !!! Łał !! Podziękowania za zakup i płyta DVD z innymi artykułami Wozy. Robię masę zakupów w internecie, zwłaszcza akcesoria dla psa, ale jeszcze nigdy nie byłam tak mile zaskoczona. Polecam Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BullWest napisał(a):Marta_Ares macie jeszcze tą taśmę rożowe moro? oczywiście :diabloti: Unbelievable napisał(a):chyba już wiem jak będą wyglądały nasze szelki :evil_lol: czekam na PW :diabloti: :eviltong: :eviltong: Quote
sugarr Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Magda25 napisał(a):Jest jest jest! Mój wyczekany i piękny. Komplet Wozy. Obroża z tłoczonym wzorem, mocna i miękka. Piękna! Smycz regulowana szyta na okrągło cudnie miękka w dotyku!. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, Pani rozmawiała ze mną chyba pół godziny przez telefon i doradzała jaki kolor, wzór, zapięcie. Czekałam dwa dni i komplet był gotowy. Rewelacyjnie zapakowany, dostałam fakturę w kopercie !!! Łał !! Podziękowania za zakup i płyta DVD z innymi artykułami Wozy. Robię masę zakupów w internecie, zwłaszcza akcesoria dla psa, ale jeszcze nigdy nie byłam tak mile zaskoczona. Polecam Szykuję się do zamówienia "specjalnego", tzn z poza oferty, ale na razie nie dostałam odpowiedzi na maila w tej sprawie. Dobrze wiedzieć, że warto. Chociaż z jakiegoś powodu spodziewałam się czegoś podobnego myśląc o tej firmie. Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 sugarr napisał(a):Szykuję się do zamówienia "specjalnego", tzn z poza oferty, ale na razie nie dostałam odpowiedzi na maila w tej sprawie. Dobrze wiedzieć, że warto. Chociaż z jakiegoś powodu spodziewałam się czegoś podobnego myśląc o tej firmie. Zadzwoń, ja też pisałam maila to dłużyło mi się i zadzwoniłam. Pani powiedziała, że mają teraz gorący czas i lepiej umawiać sie telefonicznie. Co masz na myśli pisząc "Chociaż z jakiegoś powodu spodziewałam się czegoś podobnego myśląc o tej firmie" ? Quote
sugarr Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Chodzi o to, że nie wiedząc czemu, spodziewałam się tak dobrej jakości i dbania o klienta ze strony firmy Woza :) Nie wiem czemu, bo nigdy nie zamawiałam i nie czytałam opinii, a wysoka cena nie zawsze = jakość. Po prostu miałam na myśli to, że miałam dobre przeczucia co do Wozy i potwierdziłaś je tym postem :) Zadzwonię, już nie mogę się doczekać kompletu :) Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 sugarr, a wiesz, że ja myślałam podobnie. Dzwoniąc tam spodziewałam się, takiej rzeczowej rozmowy i doradztwa. Czekałam na komplecik tydzień, ale warto było. Pochwal się potem swoim zakupem. Quote
diabelkowa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 nasza smycz z wystawy :) super jest Marta... znowu psa okaleczylas ? ;p Quote
Cieplutkaa. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Czy my w Polsce też mamy takie piękne MAC LEATHERY ? *.* Zieleń jest cudna .. taka wiosenna i wesoła.. Szarość i Róż też mega. :loveu: W ogóle wszystkie piękne. Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ale piękny ten zielony jest ! W Polsce raczej ich nie ma...:( Może w UK są ? Jadę pod koniec kwietnia, to obkupię psa :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 deer_1987 napisał(a):Cos nikt nie skomentowal mojej smyczy :P to zwykły amorek? masz zamiar z nimi biegac? jezdzic na rowerze/rolkach??? Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares napisał(a):to zwykły amorek? masz zamiar z nimi biegac? jezdzic na rowerze/rolkach??? Co masz na mysli ze zwykly? :) Nie. To ma byc smycz na dluzsze spacery kiedy nie do konca mozna spuscic, np jak ma cieczke. kupilam L czarne ale Niunia jest zbyt nauczona zeby chodzic blisko nogi i smycz sie ciagnie :P jutro bede dzownic do ich firmy i pytac sie ile zajmie im sciagniecie S czarnej, w razie co wezme czerwona bo Sherry i tak ma czerwona obroze. Ale wtedy nie bedzie dla Niuni smycz w razie co do niebieskiej obrozy :P Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 bo cena duza :) do takich smyczy szelki nie wygodniejsze na dlugie wyprawy? Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares napisał(a):bo cena duza :) do takich smyczy szelki nie wygodniejsze na dlugie wyprawy? Widzialam cos podobnego na allegro kiedys, ale chyba nie od was? Wiesz zalezy co ma sie na mysli dlugie wyprawy. jamniki szelek nie powinny miec a Niunia jakos nie jest nauczona, od malego ma obroze ale sprobuje z szelkami kiedys. na razie zdaje sie ze Niunia sie nie nauczy korzystac z calej dlugosci :P za bardzo posluszna jest:D Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 deer_1987 napisał(a):To ma byc smycz na dluzsze spacery kiedy nie do konca mozna spuscic, np jak ma cieczke. A flexi nie sprawdzi sie w tej sytuacji ? Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 tez mi sie wydaje ze flexi by tu lepiej sie sprawdziła jakos dziwne to połaczenie amorek+ smycz z amortyzatorem.... na allegro mamy takie :P oprocz tego ManMat jeszcze robi, i inni Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Magda25 napisał(a):A flexi nie sprawdzi sie w tej sytuacji ? Flexi nie do konca lubie, brak kontaktu z psem na niej, linka sie zrywa. a tasmowki sie sherry boi - nie chciala sie ruszyc jak jej zapinalam tasmowke i potem tez isc nie moze - jakby za ciezka tasmowka byla Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares napisał(a):tez mi sie wydaje ze flexi by tu lepiej sie sprawdziła jakos dziwne to połaczenie amorek+ smycz z amortyzatorem.... na allegro mamy takie :P oprocz tego ManMat jeszcze robi, i inni Flexi nie lubie i nie uzywam :) Hmm.. szkoda ze u nas nie robi nikt takich.. Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 deer_1987 napisał(a):Flexi nie do konca lubie, brak kontaktu z psem na niej, linka sie zrywa. a tasmowki sie sherry boi - nie chciala sie ruszyc jak jej zapinalam tasmowke i potem tez isc nie moze - jakby za ciezka tasmowka byla To kupić odpowiedni rozmiar dla niej, pewnie s , żeby taśma była lekka i nie straszyła psa. Mam flexi 3 lata i nie zerwała sie, a prowadzam 30kg psa. A tej smyczy z amorkiem sie nie boi ? Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Magda25 napisał(a):To kupić odpowiedni rozmiar dla niej, pewnie s , żeby taśma była lekka i nie straszyła psa. Mam flexi 3 lata i nie zerwała sie, a prowadzam 30kg psa. A tej smyczy z amorkiem sie nie boi ? Mialam dla niej rozmiar S i bala sie. a tej smyczy sie nie boi - tylko ze L dla jamnika to jest za duza :D Bo ja mowie o Sherry ktora sie bala flexi. Niunie mozna wiecej miec bez smyczy - z sherry pracujemy nad tym Quote
Recommended Posts