Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Mnie też kusi ten komplet Rogza, ale oczywiście zawsze jak jest okazja, to akurat kasy brak :evil_lol: Chociaż z drugiej strony, szelek w zasadzie nie używamy, nieprzepinana smycz strasznie krótka jest, chętniej bym zakupiła samą obrożę i smycz przepinaną ;) A może ktoś chętny, żeby kupić zestaw i się podzielić ? :lol: Ja z Activdoga zamówiłam gwiazdki, ostatnia szansa na obrożę z pianka :lol: A ten wzorek folk jest po prostu śliczny, strasznie żałuję, że nie mam suczki, która mogłaby go nosić ;) Quote
Unbelievable Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 błękitny i dla faceta by pasował :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Unbelievable napisał(a):błękitny i dla faceta by pasował :diabloti: No w sumie :evil_lol: Ale jakoś nie mam pomysłu, jaki kolor tasiemki podkładowej, nitek i pianki do tego, najbardziej mi pasuje różowy ;) Quote
Kasi i Lena Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 rashelek napisał(a):Zawsze możesz kupić Rogza teraz a odkuć się sprzedażą :diabloti: Niby tak ale to musiałabym się zapożyczyć. Już widzę minę TZ jak mu powiem że to na szelki i obrożę:evil_lol: On z gatunku tych co uważają że pies powinien mieć jedną obrożę , ewentualnie jedne szelki i to możliwie najtańsze. Bo psu wszystko jedno. Ale mi nie wszystko jedno:) Quote
BBeta Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 gops napisał(a):Ty masz dla swoich "morderców" lepsze muszę taka mojemu kupić :diabloti: Gdzie tam lepsze, cieniutkie 3cm sznuróweczki :shake: Quote
Tessi&Tola Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 moje biedne psy, od roku w tej samej parcianej obroży za 10 zł:placz: dobrze, że nie dopuszczam ich do komputera, bo jak by się doczytały jaką inne mają garderobę... to już po mnie!:diabloti: Quote
gops Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Rogz XXL odblaskowy niebieski :) na żywo ma świetny żywy kolor , korci mnie jeszcze taki limonkowy ale jakoś mi szkoda wydawać 90zł :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us prawdziwy facet się różu nie boi :) Uploaded with ImageShack.us Quote
rashelek Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 http://img28.imageshack.us/img28/6835/dsc07772c.jpg zajebiście w nim wygląda :loveu: A jaki czysty z niego chłopiec :lol: A mnie teraz podkusiło, jakbyśmy brali te szelki w Pitmanie to moja słodka sunieczka dostanie obrożę z kolcami :diabloti: Quote
Ania24 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Mnie też kusi ten komplet Rogza, ale oczywiście zawsze jak jest okazja, to akurat kasy brak :evil_lol: Chociaż z drugiej strony, szelek w zasadzie nie używamy, nieprzepinana smycz strasznie krótka jest, chętniej bym zakupiła samą obrożę i smycz przepinaną ;) A może ktoś chętny, żeby kupić zestaw i się podzielić ? :lol: Ja z Activdoga zamówiłam gwiazdki, ostatnia szansa na obrożę z pianka :lol: A ten wzorek folk jest po prostu śliczny, strasznie żałuję, że nie mam suczki, która mogłaby go nosić ;) A co byś z tego zestawu chciała? ;D Quote
Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ania24 napisał(a):A co byś z tego zestawu chciała? ;D Tak jak pisałam, interesuje mnie obroża i smycz przepinana ;) Quote
Ania24 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja szelek nie chcę :P No, to przyznać się, która z Was kupiła ten komplet Rogza? :P No chyba, że to ktoś z poza forum :D był i ni ma!! Quote
Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 No i w sumie dobrze, że kupiony, już nie będzie kusić :evil_lol: Quote
Ania24 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Co prawda, to prawda! No, ale .. są jeszcze zestawy w rozmiarze L :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ania24 napisał(a):Co prawda, to prawda! No, ale .. są jeszcze zestawy w rozmiarze L :evil_lol: XL też są, ale szkoda, że różowe ;) Quote
Ania24 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Hmmmmmmmmm, to o którym my zestawie dyskutujemy? tamten był różowy, ale jasny taki :cool1: Quote
Kasi i Lena Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 http://allegro.pl/rogz-alpinist-komplet-i3005605764.html jest jeszcze taki, ten wcześniejszy nie był tego samego koloru? edit : jednak był fioletowy Quote
gops Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='rashelek']http://img28.imageshack.us/img28/6835/dsc07772c.jpg zajebiście w nim wygląda :loveu: A jaki czysty z niego chłopiec :lol: A mnie teraz podkusiło, jakbyśmy brali te szelki w Pitmanie to moja słodka sunieczka dostanie obrożę z kolcami :diabloti: uroki posiadania białego psa pewnie sama wiesz :lol: dzięki. w kolcach będzie świetnie wyglądać :diabloti: ja uwielbiam nasze kolce na mojej suce . Quote
Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Ania24']Hmmmmmmmmm, to o którym my zestawie dyskutujemy? tamten był różowy, ale jasny taki :cool1: No ja mówię o tym zestawie: http://allegro.pl/rogz-alpinist-komplet-i3005605764.html Tamten byl purpurowy :D Quote
Ania24 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Aaaa, ja myślałam, że o tamtym rozmawiamy! No to ten jeszcze aktualny :evil_lol: Quote
japanisze Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='gops'] pięknie Karolowi w tej ostatniej:loveu: Senkju, senkju ;) Tak wygląda od frontu: I z boku - nawet nie widać, że to 3cm: Foty przy okazji pokazują, jaki to z bulwy kanapowy piesek jest :diabloti: Quote
masdamerka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 gops kupuj mu tylko 4 cm, bo w takiej Claytkowi najlepiej :) Quote
gops Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='japanisze']Senkju, senkju ;) Foty przy okazji pokazują, jaki to z bulwy anapowy piesek jest :diabloti: powiedź mi jak to jest że białe psy kochaja błoto i ciągle sa upieprzone :lol: piękny bulw , w ogóle nie widać że to 3 cm . [quote name='masdamerka']gops kupuj mu tylko 4 cm, bo w takiej Claytkowi najlepiej :) pewnie tak zrobię . [quote name='Justa']Dla tej panny róż koniecznie :) Quote
Kasi i Lena Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Justa napisał(a):Dla tej panny Różowy:loveu: Quote
Recommended Posts