gops Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='BBeta']Bardzo fajnie wygląda, na pewno lepiej niż w tym kołnierzu: http://img822.imageshack.us/img822/7420/dsc07074crop.jpg Staffiki mają za krótkie szyje na takie szerokie obroże :eviltong: a no kwestia gustu :) mi się podoba w tej skórze i bardzo ubolewam że mam ostatnią dziurke zapasu i zaraz mi w nią nie wejdzie . na tym foto był dużo mniejszy więc też inaczej to wyglądało .(szczypiorek) [quote name='Amber']Wątpię czy by mu było i twojemu psu pewnie też jest średnio wygodnie w tej sztywnej skórze z linku BBety. a ja ją mam pies nosi prawie codziennie bo to nasza ulubiona i nie widze by mu było nie wygodnie ;) no i nie jest sztywna akurat ta . jakby staffikom było nie wygodnie w 4 i 5 cm to by nie nosiło ich aż tyle psów a jednak noszą . ja akurat wole 4cm ale 5 też nie uważam by było źle . no ale nie ma co dyskutować bo to tylko i wyłącznie kwestia gustu . Quote
zaba14 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 O gustach się nie dyskutuje ;) ale osobiście moja suka nie lubiła obroży z el perro 4cm.. może była za szeroka, może za sztywna nie wiem... szerokość taśmy dla niej była jeszcze ok, ale okucia na tak małego psa są dla mnie za duże ;) nie będę porównywać staffika Gops do mojej suni bo to suka, jest drobna i ma tylko 40cm w szyi... :) tutaj Miya w 2cm jest wąsko ale nie tak abym musiała się martwić że pies j ą zerwie, wydaje się być w porządku. Quote
gops Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 bardzo ładnie Miyi w tym rogzie :) mojemu nie robi różnicy czy ma 3cm na sobie czy 4 czy 5 każdą obroże zakłada chętnie bo wie że idzie na spacer ale ja wole szersze poprostu , on się nawet na kolce cieszył . mój ma 47-8cm w szyi . Quote
Aleks89 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Żaba-super jej w takiej szerokości tak delikatnie:cool3:Nie mogę patrzeć na jej różowy ryjok ,bo mam ochotę się nad jej fafelkami poznęcać(pamiętasz co robiłem Olusiowi:diabloti:) Quote
PaulinaBemol Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) fafelki są super :loveu: e psy się ciągle uśmiechają ja nie wiem jak można w nich się dopatrywać " mordercy". Niedaleko nas chodzi pan z ala astkiem i zawsze się śmieje że tylko ja uważam że ma przeuroczą mordkę. A teraz alarm potrzebuje guardów, jestem w trakcie rozmów z Marta w grę wchodzi taśma zielona neonka z podszyciem fioletowym albo z serii cottonki kolorowe sówki. Jak myślicie co lepsze dla psa w kolorach czekoladowego border collie ? to samiec. A może macie jakieś inne sugestie :p Edited February 6, 2013 by PaulinaBemol Quote
zaba14 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Aleks89 napisał(a):Żaba-super jej w takiej szerokości tak delikatnie:cool3:Nie mogę patrzeć na jej różowy ryjok ,bo mam ochotę się nad jej fafelkami poznęcać(pamiętasz co robiłem Olusiowi:diabloti:) hehe :D uwierz że ona jest takie sadomaso że bardzo by się jej podobało :D:D nie ważne w jaki sposób ale najważniejsze aby ktoś zwracał na nią uwagę ;D Quote
PaulinaBemol Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 kucze a może te paski graffiti? Nad własnymi ciuchami sie tak nie zastanawiam...:roll: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Zapraszam na bazarek z akcesoriami dla psów: <KLIK> Quote
Smile of Red Witch Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) Baloo dostał wczoraj Juliusy w kolorze czarnym z świecącymi w ciemnościach naklejkami ;) Edited February 6, 2013 by Smile of Red Witch Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Obstawiam, że taśma oliwka a pianka 24 .. Quote
PaulinaBemol Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jestem upierdliwa :p Dla tego Pana jakie szelki zielona neonka? Kolorowe sówki? czy może paski? Quote
Kasi i Lena Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Psiak jest tak śliczny że we wszystkich tych wzorach będzie mu do pyszczka:) JA bym chyba kupiła zieloną neonkę. Quote
Karro Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Smile of Red Witch napisał(a):Baloo dostał wczoraj Juliusy w kolorze czarnym z świecącymi w ciemnościach naklejkami ;) Ładnie wygląda :loveu: Quote
vege* Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Psiak jest tak śliczny że we wszystkich tych wzorach będzie mu do pyszczka:) JA bym chyba kupiła zieloną neonkę. Ja też bym strzelała w neonkę albo ogólnie w jakąś zieleń, albo jasny turkus :loveu: Quote
PaulinaBemol Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ogólnie chciałam kolorowe kwadraciki ale niestety jest problem z ta taśmą... trochę się boję że zieleń łatwo się brudzi ma ktoś doświadczenie? Quote
Kasi i Lena Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wszystko łatwo się brudzi, na niektórych kolorach po prostu bardziej widać ;) Nie mamy zielonej ale mamy miętową obrożę (też dość jasna) nie zauważyłam żeby jakoś szybko się brudziła. Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Zieleń neonka ;) Kala ma szelki z neonową taśmą i póki co wyglądają jak nowe no ale one tylko na śniegu były używane :lol: nie mam serca brać ich na błoto :razz: Quote
Unbelievable Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 PaulinaBemol napisał(a):ogólnie chciałam kolorowe kwadraciki ale niestety jest problem z ta taśmą... trochę się boję że zieleń łatwo się brudzi ma ktoś doświadczenie? wypierzesz i nie będzie widać że brudna ;) ja mam jasnoróżową piankę i jakoś mi to nie wadzi zbytnio ja zamówiłam w końcu szelki na flyball dla suczy z AD :loveu: mam nadzieję że dobrze wymierzyłam Quote
PaulinaBemol Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 właśnie ja nie chce z norwegami ryzykować bo pewnie źle bym wymierzyła... oj ciągnie mnie na te neonki już Bemolowi miałam je zamówić niestety nie zdążyliśmy .... przeciągacie mnie na zieloną stronę :eviltong: Sówki byłyby bardziej uniwersalne chyba... Quote
Kasi i Lena Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Nie słuchaj rad tylko zamów to co Ci się najbardziej podoba:) Quote
PaulinaBemol Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 tylko ja sie gubię :P sama sie nie poznaje Quote
Kasi i Lena Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A kolorowe sówki to które? Zerknęłam właśnie we wzornik ribbonek i się pogubiłam, tyle jest nowych tasiemek. Bo paski to z serii cottonki? Quote
Recommended Posts