gops Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 trabeska napisał(a):A może fiolet...? Chociaż do beżu to nie za bardzo... Albo niebieski? niebieski do limonki chyba nie pasuje . jakby to było takie łatwe to bym nie prosiła o pomoc :lol: ciężko coś dobrać . Kasi i Lena napisał(a):Może brązowy? brązowy to taki ponury za bardzo , myslałam o złotym ale nie wiemc zy łoty do limonki pasuję Quote
Kasi i Lena Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Brązowy nie musi być ponury, to może być taki ciepły jasny czekoladowy brąz. Złoty będzie chyba mało widoczny i do limonki tak sobie pasuje Quote
gops Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Brązowy nie musi być ponury, to może być taki ciepły jasny czekoladowy brąz. Złoty będzie chyba mało widoczny i do limonki tak sobie pasuje jakbym wiedziała że tak cięzko się zdecydować to bym odpuściła a tak to się juz nakręciłam . pomyślę nad tym ciepłym brązem w takim razie ale w el perro jest taki wybór koloru haftu że aż za duży . Quote
Kasi i Lena Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Wiem coś o tym. Kiedyś się nakręciłam na haftowane el perro dla Fifki. Do tej pory nie kupiłam bo się nie mogłam zdecydować:) Nawet o tym zapomniałam, dzięki za przypomnienie:mad: ;) Quote
fankafanty Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ja mam plecionkę od Marty ;) Ciężko ją opisać, nie jest ani bardzo miękka ani bardzo w twarda, dla mnie w sam raz. Wyprowadzałam na niej 9-cio miesięcznego maliniaczka (18 kg) i daje radę mimo, że nie jest specjalnie gruba. Ale tak, Jak Marta napisała, smycz się rozciąga trochę na zasadzie amortyzatora. Aaaa i jest bardzo lekka. Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ale jej pasuje ten kolorek :loveu: :loveu: :loveu: Czy mogę zdjęcia wstawić do galerii klientów ?? Quote
omry Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='trabeska']omry pięknie jej :loveu: Dzięki, przekażę :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ale jej pasuje ten kolorek :loveu: :loveu: :loveu: Czy mogę zdjęcia wstawić do galerii klientów ?? Jasne, zawsze :lol: Quote
Talucha Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='gops']niebieski do limonki chyba nie pasuje . A mi się podoba niebieski z limonką :D Tu na przykładzie obroży gadżeciaków (Baloo) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=544079372275454&set=a.411260102224049.115390.140412602642135&type=3&theater omry fajnie jej w nich :loveu: Quote
aganela Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Marta_Ares napisał(a):Jestem, jestem, tylko czasu troszkę brak, żeby pisać ;) Bardzo mi miło, że smycze się podobają :oops: :loveu: :loveu:Powiedzcie proszę jakie kolory jeszcze byście widzieli?? Smycze to nowość w naszej ofercie, także pierwsze sztuki dopiero niedawno zostały sprzedane. Linki te są bardzo fajne w dotyku, troszkę inne od standardowych smyczy plecionych, bardziej miękkie. Mieliśmy kiedyś w ofercie smycze plecione, ale one były właśnie z troszkę sztywniejszych sznurków. Cała smycz jest dość lekka i cienka, linki narazie mamy tylko w jednym rozmiarze, dlatego też w zależności od psa możemy dać większe lub mniejsze okucia, ale grubość smyczy pozostaje ta sama. Ja używam odkąd pojawiły się u nas w ofercie (czyli ok 2 tygodnie) i jestem bardzo zadowolona z niej, wygodna i przede wszystkim lekka, na tym drugim bardzo mi zależy jak muszę trzymać 2 smycze w dłoni;) Smycz jest śliska czy nie? Pali ręce? Hmm nadawała by się dla 40kg DONka? Quote
a_niusia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 strasznie chodze wokol tych juliusow... mam chec na rozowe/blekitne oraz czerwone. czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat tych jasniejszych kolorow? da sie to doczyscic w razie czego? Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jedna z moich znajomych ma różowe, druga ma błękitne Juliusy i po praniu są podobno jak nowe ;) Quote
Aleks89 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='paulaa.']http://allegro.pl/smycz-pleciona-war...961484389.html kolory mają magiczne :loveu: dlaczego musi tam być moja ulubiona mięta i zielony neon, miałam nie kupować smyczy więcej :placz: tylko czy nie obcierają rąk ? ktoś może ich używa ? bo mam złe wspomnienia z plecionymi smyczami pod tym względem :roll: Nie obciera.Mam taką samą z zoologa z tym ,że za jakieś 16-18zł:diabloti: Quote
Daria&Iga Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ja mam różowe Juliusy,ale moja psina nie brudzi tak strasznie ich.Przez ponad rok posiadania ich prałam je raz i nawet łatwo się spierał brud:) Quote
gops Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Talucha']A mi się podoba niebieski z limonką :D Tu na przykładzie obroży gadżeciaków (Baloo) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=544079372275454&set=a.411260102224049.115390.140412602642135&type=3&theater o super! dzięki , świetnie to wygląda [quote name='a_niusia']strasznie chodze wokol tych juliusow... mam chec na rozowe/blekitne oraz czerwone. czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat tych jasniejszych kolorow? da sie to doczyscic w razie czego? mam jasne kiwi nie da się już doprać ale może to moja wina bo czekałam aż będą na maxa upieprzone i dopiero wyprałam i jednak miejscami taki szarawy jakby brud został . nadal sa świetne i widac to tylko z bardzo bliska . Quote
sator_k_ Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Mi w Juliusach szczególnie kółko brudzi materiał (mam pomarańczowe) Quote
Czekunia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 gops napisał(a): mam jasne kiwi nie da się już doprać ale może to moja wina bo czekałam aż będą na maxa upieprzone i dopiero wyprałam i jednak miejscami taki szarawy jakby brud został . nadal sa świetne i widac to tylko z bardzo bliska . U mnie kolor jakisiś beżowy - również średnio praktyczny w przypadku psa błotno-wodno-krzaczasto-lubnego. Niby szelki dopierają się do "czysta", ale ten beż nie jest już taki "beżowy". Do tego kółko służące do zapinania smyczy zostawia czarny ślad na jasnym materiale, który coprawda się spiera, ale delikatnie, jak się przyjrzeć, i tak widać. Zdania co do Juliusów nie zmieniam, natomiast wiem, że za miesiąc podczas kupowania nowych dla Zary wybiorę kolor trochę bardziej praktyczny. Jasne kolory, jak dla mnie, są fajne dla psów nie brudzących się, czyli na pewno nie dla moich. EDIT: Gops, możesz pokazać jak wyglądają Twoje?:) Quote
a_niusia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ja na spacery czy w pole nie bede ich uzywac, bo uwazam, ze to srednio wygodne dla psa. potrzebuje ich np w gory i do tego typu aktywnosci. wiec moze sie zdecyduje na rozowe lub blekitne...bo jedne to na pewno musza byc czerwone z napisem ouf of control:))) Quote
dorka1403 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 nasze nowe ds :) dziękujemy martuś :) Quote
Naklejka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 U mnie też materiał brudzi się od kółka, ale da się to bez problemu wyczyścić. Ostatnio Jetsan wytaplał sie w błocie i czymś zdechłym, wszystko się ładnie wyprało ;) No i są jasne, bo błękitne ;) Quote
Ania24 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dorka Pięknie Saszce w tych obróżkach!!! :) Co do Juliusów, to my czerwone mamy, jakoś rok - nie myłam ich jeszcze ani razu, nie są brudne :D Quote
owczarek'ab Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jaki kolor quardów od DS dla tego faceta? Najlepiej jakiś mało brudzący się... Quote
trabeska Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Widzę, że masz ten sam problem co ja :) Ja Roy'a widzę we fiolecie lub mięcie ;) Quote
monika15 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 owczarek'ab;20389455 napisał(a):Jaki kolor quardów od DS dla tego faceta? http://i1220.photobucket.com/albums/dd452/owczarekab/m003_zpsb2c37a98.png Najlepiej jakiś mało brudzący się... fiolet, albo jakis odcien niebieskiego :D Quote
Recommended Posts